שרשור תגובות: נטפליקס התחילו לשדר תרגום בעברית
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1351
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
yaronnn, יש גם פס קול באנגלית. למעשה יש גם בערבית וגם בפולנית.
mickeyar, בדפדפן האינטרנט ניתן לבצע חיפוש לתכנים עם תרגום בעברית או דיבוב בעברית בצורה מאד פשוטה.
באפליקציה השונות (אנדרואיד, קונסולות וכדומה) צריך לבצע חיפוש טיפה פחות נוח: "audio in hebrew" או "subtitiles in hebrew". למעשה, אם כותבים בתיבת החיפוש "hebrew" האפליקציה נותנת לך את שתי האופציות הנ"ל בתור השלמה אוטומטית.
mickeyar, בדפדפן האינטרנט ניתן לבצע חיפוש לתכנים עם תרגום בעברית או דיבוב בעברית בצורה מאד פשוטה.
באפליקציה השונות (אנדרואיד, קונסולות וכדומה) צריך לבצע חיפוש טיפה פחות נוח: "audio in hebrew" או "subtitiles in hebrew". למעשה, אם כותבים בתיבת החיפוש "hebrew" האפליקציה נותנת לך את שתי האופציות הנ"ל בתור השלמה אוטומטית.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
שוקל ברצינות להתנתק מ YES ולעבור אליהם (אני היום עם שניהם)... רק צריך לרכוש עוד מכשיר לחדר שינה שעליו אתקין את האפליקציה
מה מצב סדרות הקומדיות שם? אצלנו צופים הרבה.
מה מצב סדרות הקומדיות שם? אצלנו צופים הרבה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
אני מנוי YES כבר הרבה שנים (ובאופן כללי מרוצה)
עשיתי מנוי נסיון לנטפליקס ועכשיו קשה לי להפסיק... הבן הגדול שלי גם ניסה ומאד אוהב אז אני מתחיל לשקול עזיבה של YES
אני רק צריך למצוא מספיק תכנים של בוב ספוג מדובב עבור הקטנה
עשיתי מנוי נסיון לנטפליקס ועכשיו קשה לי להפסיק... הבן הגדול שלי גם ניסה ומאד אוהב אז אני מתחיל לשקול עזיבה של YES
אני רק צריך למצוא מספיק תכנים של בוב ספוג מדובב עבור הקטנה
מחובר לנטפליקס כשבועיים דרך האפליקציה בטלויזיה ( LG Smart TV) .
אחד מפתרונות הצפייה הטובים שנתקלתי בהם, תכנים מעולים ברמה גבוהה, איכות תמונה HD או Ultra HD , המון תכנים עם תרגום לעברית.
גם הילדים מאוד נהנים. למרות שרוב התכנים עבורם באנגלית יש לא מעט תכנים עם תרגום לעברית ויש גם מדובבים.
אפילו אשתי מצאה תכנמים שמעניינים אותה.....
הממשק נוח עם פרופילי משתמש כך שיש לנו פרופיל לילדים ופרופיל למבוגרים שלכל אחד תכנים מותאמים אוטומטית.
העלות ביחס לתמורה מגוחכת ומדגישה כמה עושקים אותנו בחברות בכבלים.
החלטנו לוותר על שירותי הוט .......
אחד מפתרונות הצפייה הטובים שנתקלתי בהם, תכנים מעולים ברמה גבוהה, איכות תמונה HD או Ultra HD , המון תכנים עם תרגום לעברית.
גם הילדים מאוד נהנים. למרות שרוב התכנים עבורם באנגלית יש לא מעט תכנים עם תרגום לעברית ויש גם מדובבים.
אפילו אשתי מצאה תכנמים שמעניינים אותה.....
הממשק נוח עם פרופילי משתמש כך שיש לנו פרופיל לילדים ופרופיל למבוגרים שלכל אחד תכנים מותאמים אוטומטית.
העלות ביחס לתמורה מגוחכת ומדגישה כמה עושקים אותנו בחברות בכבלים.
החלטנו לוותר על שירותי הוט .......
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
צופים דרך מכשיר אחר...
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
סיינפלד עובר לנטפליקס!
http://efitriger.com/2017/01/seinetf/
מכה קשה לאתר הסטרימינג CRACKLE .
האתר, שבשורת התוכן המקורי שלו מזוהה בעיקר עם סדרת הרשת של ג'רי סיינפלד, נאלץ כעת לראות את סיינפלד עוזב אותו ועובר ל….נטפליקס!
סיינפלד חתם חוזה חדש עם נטפליקס, המעניק לענקית הסטרימינג את הזכויות על כל 59 פרקי הסדרה שכבר הופקו.
וחשוב מכך: סיינפלד יפיק ויצלם עונה חדשה של "קומיקאים במכוניות שותים קפה" עבור נטפליקס, שתעלה ככל הנראה בסוף 2017.
ובהמשך סיינפלד גם יצלם לנטפליקס שני ספיישלי סטנד אפ!
עסקה מצוינת לנטפליקס, ואולי מכת מוות לקראקל.
עוד פרטים כאן .
http://efitriger.com/2017/01/seinetf/
מכה קשה לאתר הסטרימינג CRACKLE .
האתר, שבשורת התוכן המקורי שלו מזוהה בעיקר עם סדרת הרשת של ג'רי סיינפלד, נאלץ כעת לראות את סיינפלד עוזב אותו ועובר ל….נטפליקס!
סיינפלד חתם חוזה חדש עם נטפליקס, המעניק לענקית הסטרימינג את הזכויות על כל 59 פרקי הסדרה שכבר הופקו.
וחשוב מכך: סיינפלד יפיק ויצלם עונה חדשה של "קומיקאים במכוניות שותים קפה" עבור נטפליקס, שתעלה ככל הנראה בסוף 2017.
ובהמשך סיינפלד גם יצלם לנטפליקס שני ספיישלי סטנד אפ!
עסקה מצוינת לנטפליקס, ואולי מכת מוות לקראקל.
עוד פרטים כאן .