טלוויזיה 55" LG OLED55B6Y: שרשור בעלים ראשי
למען האמת החנות שקניתה ממנה מסך מח.י. גם כמו אצלך הייתה בסדר גמור (לא עזרה לי עם החלפה אבל מההתחלה אמרה שאם יש בעיה אפשר להחזיר לזיכוי מלא) ככה שאני שמח שאצלך החנות עשתה אפילו מעל ומעבר... והדעה שלי על ה"טכנאים" של ח.י. רשמתי באשכול שלי מעל לכמה פעמים. בוא נגיד שאני יותר טכנאי מהם והייתי גם אולי לפני 10 שנים (אני בן 29)
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
כבר אמרתי שאין לי מזל?
הגיעו להחליף את ה-B6, שני מובילים די חסרי סבלנות שדאגו להזכיר כל הזמן שיש להם עוד מלא עבודה,
הכנתי שתיה, אמרתי להם שבו שניה אני רוצה לבדוק את המסך החדש, הכנתי שולחן וכבל מאריך מבעוד מועד כדי שאוכל לבדוק את המסך החדש טרם פירוק הישן.
לא רצו, רצו לפרק, לארוז לשים וללכת, כך שיצא שאני במירוץ איתם, הם אורזים אותו ואני בזריזות צריך להתקין אותו, לעדכן אותו,לעדכן נטפליקס, לשים את הפרטים במהירות עם השלט ולבדוק את הפרק ההוא של מרקו פולו, הצלחתי להיות זריז מהם למזלי הרב.
מדוע למזלי? קיבלתי זרבוב ל..אתם יודעים איפה, איך שהדלקתי את הנטפליקס, כשהלוגו מופיע עם המסך האפור, גיליתי vignetting מזעזע מצד ימין, מה זה מזעזע? נראה כמו זליגת אור של LCD, בדקתי גם בפרק עצמו בקטע המדובר, איום ונורא כשיש מסך קרוב לשחור כל הצד הימני נגוס באור.
אמרתי להם אם אפשר בבקשה לפתוח את הקופסא ולהחזיר לי את המסך הקודם אני מעדיף שהוא יהיה לי בנתיים ושאני אבדוק מה ניתן לעשות בהמשך.
היו ממש לא סבלניים והייתי צריך לשכנע אותם לעשות זאת, בסוף אני סחבתי את המסך הקודם חזרה למזנון וחיברתי אותו בעצמי.
קיצור, בעסה.
הגיעו להחליף את ה-B6, שני מובילים די חסרי סבלנות שדאגו להזכיר כל הזמן שיש להם עוד מלא עבודה,
הכנתי שתיה, אמרתי להם שבו שניה אני רוצה לבדוק את המסך החדש, הכנתי שולחן וכבל מאריך מבעוד מועד כדי שאוכל לבדוק את המסך החדש טרם פירוק הישן.
לא רצו, רצו לפרק, לארוז לשים וללכת, כך שיצא שאני במירוץ איתם, הם אורזים אותו ואני בזריזות צריך להתקין אותו, לעדכן אותו,לעדכן נטפליקס, לשים את הפרטים במהירות עם השלט ולבדוק את הפרק ההוא של מרקו פולו, הצלחתי להיות זריז מהם למזלי הרב.
מדוע למזלי? קיבלתי זרבוב ל..אתם יודעים איפה, איך שהדלקתי את הנטפליקס, כשהלוגו מופיע עם המסך האפור, גיליתי vignetting מזעזע מצד ימין, מה זה מזעזע? נראה כמו זליגת אור של LCD, בדקתי גם בפרק עצמו בקטע המדובר, איום ונורא כשיש מסך קרוב לשחור כל הצד הימני נגוס באור.
אמרתי להם אם אפשר בבקשה לפתוח את הקופסא ולהחזיר לי את המסך הקודם אני מעדיף שהוא יהיה לי בנתיים ושאני אבדוק מה ניתן לעשות בהמשך.
היו ממש לא סבלניים והייתי צריך לשכנע אותם לעשות זאת, בסוף אני סחבתי את המסך הקודם חזרה למזנון וחיברתי אותו בעצמי.
קיצור, בעסה.
יש חדש בנושא?a_yaron כתב:
·אני חושב שאתה טועה, בפעם האחרונה שבדקתי ערוץ 1 הופיע פעמיים, פעם הSD ופעם הHD והיו כמה ערוצים נוספים. אני לא רואה שידורי TV כלל לכן לא ממש התעמקתי ברשימת הערוצים.......
ירון...
גם אצלי בת״א הערוצים ב-UHF 28 לא מופיעים ולא נקלטים ב-B6 אבל כן מופעים ונקלטים היטב בממיר מגנום t-2629.
בסריקה ידנית על המסך נקלטה אות ב-28 בעוצמה 90 ואיכות 80 אבל מוסיף רק ערוצי רדיו (ושם עדיין מופיע רשת א׳ שכבר נקראת תרבות ב-26 וב-29)
לפי מפרט המסך, לכאורה הוא תומך בשיטת DVB-T2. אבל בפועל, הוא לא
@EtchDee
בדקתי הבוקר שוב, נקלטים הערוצים הרגילים 1-6 ולאחר מכן הערוצים 7-13 עם התוספת לשם TEST, ערוץ ראשון בHD, ערוץ 20, 24, נסיון הדולבי... ולאחר מכן ערוצי הרדיו.
אני מחובר לאנטנה הישנה שבגג ואני ברחובות.
קצת מוזר שאצלך בTV לא נקלט ואילו בממיר אחר כן נקלט.
ירון
בדקתי הבוקר שוב, נקלטים הערוצים הרגילים 1-6 ולאחר מכן הערוצים 7-13 עם התוספת לשם TEST, ערוץ ראשון בHD, ערוץ 20, 24, נסיון הדולבי... ולאחר מכן ערוצי הרדיו.
אני מחובר לאנטנה הישנה שבגג ואני ברחובות.
קצת מוזר שאצלך בTV לא נקלט ואילו בממיר אחר כן נקלט.
ירון
יש לי את הטלוויזיה הזו כבר שבוע ואני מבסוט רצח
שאלה קטנה אם אני צופה ביוטוב או בנטפליקס איך אני שומע סאונד דרך המערכת קולנוע?
ועוד שאלה יש איזה מדריך או המלצות להגדרות מסך הכוונה הגדרות תמונה איך לכוון מה לא לגעת וכו'
שאלה קטנה אם אני צופה ביוטוב או בנטפליקס איך אני שומע סאונד דרך המערכת קולנוע?
ועוד שאלה יש איזה מדריך או המלצות להגדרות מסך הכוונה הגדרות תמונה איך לכוון מה לא לגעת וכו'
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
@amirbu0
·כבל אופטי מהטלוויזיה למגבר
·כבל אופטי מהטלוויזיה למגבר
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529