אני לא Gad007 ולא יודע מה היתה כוונתו בהערה הזו, מבחינת שיפוטיות של אלה שקנו כבלים יקרים. אני לא חושב שהוא התכוון אליך או ל GuyHoresh אלא דיבר באופן כללי על איך אי נעימות יכולה להשפיע על החלטת רכישה.
שמן נחשים או מוצר אודיופילי מחולל פלאים? (מכבלי קומקום, פיוזים , ועד מחזיקי כבלים וקמעות)
למה אתה שואל אותי?
אני לא Gad007 ולא יודע מה היתה כוונתו בהערה הזו, מבחינת שיפוטיות של אלה שקנו כבלים יקרים. אני לא חושב שהוא התכוון אליך או ל GuyHoresh אלא דיבר באופן כללי על איך אי נעימות יכולה להשפיע על החלטת רכישה.
זו תמיכה רעועה מאוד, כשלעצמה. נתתי כבר המון דוגמאות: יש אלפי אנשים בעולם שיודעים שכדור הארץ הוא שטוח. כל האנשים בעולם יכולים לראות שיש מים על הכביש למרות שהם יודעים שזה לא ייתכן בשיא הקיץ בחום של 40 מעלות והם מבינים שזו אשליה אופטית.GuyHoresh כתב:
הטענה שלי נתמכת ע"י אלפי אנשים, אתה לעומת זאת כנראה חי בתאוריה שבינה ובין הפרקטיקה אין דבר וחצי דבר משום שמעולם לא התנסית..........
זה לא יעזור לי שאתה (או אלף אחרים) תישבע שאתה שומע הבדל, אני מאמין לך שאתה שומע (או יותר נכון - חווה) הבדל. יכול להיות מאוד שגם אני, כשאתנסה, אשמע הבדל. השאלה הגדולה היא האם אוכל להבחין בהבדל במבחן עיוור. אני די בטוח שלא. (ועוד לא התחלנו לדבר על השאלה הבאה: האם ההבדל שווה שני סדרי גודל במחיר...)
אין לי מושג מהיכן הגעת לפתע לשרשור, לא אתפלא אם מדובר בעוד פרופיל של ידידנו BARBIE, GAD או שאר הפרופילים בהם השתמש.Chernobog כתב:זו תמיכה רעועה מאוד, כשלעצמה. נתתי כבר המון דוגמאות: יש אלפי אנשים בעולם ש"יודעים" שכדור הארץ הוא שטוח. כל האנשים בעולם יכולים לראות שיש מים על הכביש למרות שהם יודעים שזה לא ייתכן בשיא הקיץ בחום של 40 מעלות והם מבינים שזו אשליה אופטית.......
זה לא יעזור לי שאתה (או אלף אחרים) תישבע שאתה שומע הבדל, אני מאמין לך שאתה שומע (או יותר נכון - חווה) הבדל. יכול להיות מאוד שגם אני, כשאתנסה, אשמע הבדל. השאלה הגדולה היא האם אוכל להבחין בהבדל במבחן עיוור. אני די בטוח שלא. (ועוד לא התחלנו לדבר על השאלה הבאה: האם ההבדל שווה שני סדרי גודל במחיר...)...
אני לא צריך להוכיח לך דבר, אתה רוצה ללמוד דבר או שתיים באודיו, תתנסה בעצמך, אולי תלמד ואולי לא.
אני מניח שאין לך אומץ\יכולת\רצון ללמוד ולכן מעולם לא טרחת לבדוק בעצמך.
זה בסדר, גם עם טרנזיסטור שומעים צלילים, זה עדיין לא הופך את החוויה למהנה או אודיופילת.
·shmizan כתב:מדוע מישהו לוקח ברצינות את הטרול Gad007 aka Rekcuf שלא מפסיק לקשקש שטויות בכל נושא, כמו למשל:
וכמו להתהדר בתואר "דוקטורט להנדסת חשמל", ולהתייחס לעובדות מעולם הפיסיקה כעובדות מעולם ההנדסה?......
...
אתה רק מחזק את הטענות שלי. כפי שאמרתי, כאשר לאדם אין רק ידע או רקע הנדסי\מדעי, קל לו לצאת בהכרזות חסרות שחר, בדיוק כמו עם רן מויאל. אז הנה צטוט ממאר מדעי רפואי ב NCBI:
Abstract
BACKGROUND:
The most common form of tinnitus is a subjective, auditory, and distressing phantom phenomenon. Comorbidity with depression is high but other important psychiatric disorders such as anxiety disorders have received less attention. The current paper reviews the literature on the associations between tinnitus and anxiety disorders and the underlying pathophysiology, and discusses the clinical implications.
לגבי טנטון. הסיבה השכיחה היא סוביקטיבית - משמע בעיה פסיכולוגית. זה קורה ב 99.9% של טנטון מאוזן בשתי האוזניים. רק טנטון באוזן אחת מעיד על בעיה פזיולוגית.
הנה קישור למאמר, אבל לא בטוח שתהיה לך גישה למאמר המלא ללא VPN אקדמי:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26342399
·Chernobog כתב:למה אתה שואל אותי?![]()
אני לא Gad007 ולא יודע מה היתה כוונתו בהערה הזו, מבחינת שיפוטיות של אלה שקנו כבלים יקרים. אני לא חושב שהוא התכוון אליך או ל GuyHoresh אלא דיבר באופן כללי על איך אי נעימות יכולה להשפיע על החלטת רכישה....
שאלתי אותך כי הפגנת רגישות וקיבלתי את הרושם שמדובר באדם גם אינטליגנטי.
אין לי ספק שאתה מבין את הלעג בהערה שמטילה דופי בשיקול הדעת של קבוצה של אנשים.
חשבתי שאולי תפגין גם איזון בביקורת שלך לגבי סגנון.
בחרת שלא.
·צלילים אפשר להפיק בכל צורה ודרךGuyHoresh כתב: זה בסדר, גם עם טרנזיסטור שומעים צלילים, זה עדיין לא הופך את החוויה למהנה או אודיופילת....
אפילו חריקת שיניים, נחירות, ועוד כמה דרכים פיזיקליות.
מאמין שגם את זה ניתן למדוד

שמע אני מכיר חבר'ה שעשו מזה קריירה.
בחרתי שלא כי אני לא רואה איך זה מקדם במשהו דיון שגם ככה טעון רגשית אצל חלק מהאנשים ולא רואה ערך מוסף בלהוסיף שמן למדורה ע"י "לקיחת צד". באותו אופן לא כ"כ איכפת לי כמה יוזרים היו ל Gad007, אני מנסה להתייחס לטענות של אנשים כל עוד הן ענייניות. מדוע אתה בוחר להתייחס להערה שלו בצורה כזו אישית אף כי לא היתה מכוונת אליך?ארז_וחני כתב:·......
שאלתי אותך כי הפגנת רגישות וקיבלתי את הרושם שמדובר באדם גם אינטליגנטי.
אין לי ספק שאתה מבין את הלעג בהערה שמטילה דופי בשיקול הדעת של קבוצה של אנשים.
חשבתי שאולי תפגין גם איזון בביקורת שלך לגבי סגנון.
בחרת שלא....
·Gad007 כתב: .
לגבי טנטון. הסיבה השכיחה היא סוביקטיבית - משמע בעיה פסיכולוגית. זה קורה ב 99.9% של טנטון מאוזן בשתי האוזניים. רק טנטון באוזן אחת מעיד על בעיה פזיולוגית....
נזק לשמיעה כתוצאה מחשיפה לרעש חיצוני בעוצמה גבוהה לזמן ממושך זה "בעיה פסיכולוגית "?
הפגיעה בשמיעה היא אמיתית (ומדידה...).
הגורם לנזק הוא אמיתי, גורם חיצוני שעוד אנשים שהיו בארוע נחשפו אליו ואולי יש עוד אנשים שניזוקו...
יש לי בעיה עם מתחזים ומיני חכמולוגים שמדברים גבוה מבלי שהתנסו.Chernobog כתב:בחרתי שלא כי אני לא רואה איך זה מקדם במשהו דיון שגם ככה טעון רגשית אצל חלק מהאנשים ולא רואה ערך מוסף בלהוסיף שמן למדורה ע"י "לקיחת צד". באותו אופן לא כ"כ איכפת לי כמה יוזרים היו ל Gad007, אני מנסה להתייחס לטענות של אנשים כל עוד הן ענייניות. מדוע אתה בוחר להתייחס להערה שלו בצורה כזו אישית אף כי לא היתה מכוונת אליך?.........
·Chernobog כתב:בחרתי שלא כי אני לא רואה איך זה מקדם במשהו דיון שגם ככה טעון רגשית אצל חלק מהאנשים ולא רואה ערך מוסף בלהוסיף שמן למדורה ע"י "לקיחת צד". באותו אופן לא כ"כ איכפת לי כמה יוזרים היו ל Gad007, אני מנסה להתייחס לטענות של אנשים כל עוד הן ענייניות. מדוע אתה בוחר להתייחס להערה שלו בצורה כזו אישית אף כי לא היתה מכוונת אליך?.........
משום שהוא מכתים/ שם תווית על ציבור שלם !
מצד שני, אם ראש הממשלה מרשה לעצמו להכתים ציבור של אנשים בגלל שלא תומכים בו או בדיעותיו אז לאחרים אסור ?....
לידיעתך, לקחת צד...
מאוד הפריע לך סגנון ההתבטאות שלי , שלא הייתה כלפיך אבל זה מתגלה כרגישות סלקטיבית.
שיהיה.
@Gad007
·
בעיה פסיכולוגית אולי יש לאדם ששותה ציאניד כל בוקר או צורך אותו בכמוסות, או שזה לא אתה וזה יוזר אחר, אולי יוזר שכבר אתה לא תומך בדעותיו כמו שפעם תמכת בחברת YAMAHA והזהרת את כולם מדנון\מרנץ, אח"כ קנית דנון ולא שכחת לרשום את זה בכל פוסט אפשרי והיום שוב יש לך בעיה עם דנון. מרנץ, אתה חייב לשבת עם היוזרים שלך ולהחליט במה אתם תומכים.
אני לא מאחל לך להרגיש מה זה טנטון וגם לא ליוזרים שלך אולי אז תבין כמה הבעיה הזאת מציקה ולא קשורה לשום דבר פסיכולוגי.
·
בעיה פסיכולוגית אולי יש לאדם ששותה ציאניד כל בוקר או צורך אותו בכמוסות, או שזה לא אתה וזה יוזר אחר, אולי יוזר שכבר אתה לא תומך בדעותיו כמו שפעם תמכת בחברת YAMAHA והזהרת את כולם מדנון\מרנץ, אח"כ קנית דנון ולא שכחת לרשום את זה בכל פוסט אפשרי והיום שוב יש לך בעיה עם דנון. מרנץ, אתה חייב לשבת עם היוזרים שלך ולהחליט במה אתם תומכים.
אני לא מאחל לך להרגיש מה זה טנטון וגם לא ליוזרים שלך אולי אז תבין כמה הבעיה הזאת מציקה ולא קשורה לשום דבר פסיכולוגי.
·GuyHoresh כתב:עדיף להתנסות מאשר לחפש מדידות שבינם ובין התוצאה הסופית אין קשר.......
רקאה זה פלא, לרוב היבואנים אין בעיה להשאיל ציוד כמו כבילה לבדיקה בסטאפ האישי שלך.
מכאן, אם אינך מאמין לאוזניים שלך, הבעיה אצלך....
אף אחד לא אמר לך לחפש מדידות, אלא לתת לאוזניים שלך בלבד להאזין בלי השפעות נוספות.
- Multimediaman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 636
- נתן תודות: 55 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
שים לב שאבחנות רפואיות דווקא כן חדרו לשירשור (כפי הנראה אתה מנוסה ממני בדינמיקה של פורום אודיוNemesis כתב:·......
האם אני יכול להמליץ אם כך, תקנה איזו תרקחת פלא עלומה כדי לרפא סרטן?...
למזלי, כשהופיע אצלי טינטון ועוד כמה תסמונות מדאיגות, ניגשתי לרופא אמיתי שאבחן כי אני מפתח תסמונת מטבולית וסוכרת סוג 2. עם הטיפןל ויישום ההמלצות התזונתיות הערכים חזרו לנורמה והטינטון נעלם.