שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
RONIRAZIO
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שרשור שלא נקרא #271 

כולם מבינים שזה דיסני מינוס ולא פלוס ושלא יספרו לכם סיפורים , זה לא עובד טוב , גם מה שעובד בקושי אצל אחרים , מלא בעיות של הגדרות תרגום או חוסר תגובה מהיר לפקודות השלט .

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 8929
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1046 פעמים
קיבל תודות: 890 פעמים

שרשור שלא נקרא #272 

אז אחרי כשבועיים - הדברים שהכי מפריעים לי באפליקציה (משתמש בשילד):

1. אם לא יוצאים לגמרי מהאפליקציה אלא רק עוברים למסך הבית אז כשחוזרים לדיסני לא ניתן לבחור פרופילים או אפילו לצאת מהאפליקציה בצורה מסודרת - כל התפריט בצד שמאל פשוט לא זמין. חייבים פשוט להעשות לה force stop
2. קרה לי רק בסדרה של אובי-וואן (אבל קרה כמה פעמים) שבאמצע הפרק הוא התחיל אותו מהתחלה
3. המון תקיעות במעבר בין כותרים (כשזזים ימינה/שמאלה וכו)

CUPRA_FR
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #273 

23/06/2022 12:38  
a_yaron כתב:
כל מה שאני מנסה להפעיל עולה בפורטוגזית ללא תרגום, לא רואה היכן אפשר לקבוע שפה ותרגום.
נסיתי להפעיל בשתי TV LG (C7 וB8) והממשק מגיב נורא.
...
היי ירון,
גם אצלי תחילה כל כותר כלשהו שבחרתי, עלה בהתחלה בשפה הפורטוגזית וללא תרגום, חשוב לי לציין כי האפליקצייה הופעלה אצלי על סטרימר עם Android TV, וכן ניסיתי גם דרך דפדפן במחשב עם אותן תוצאות.

מצאתי כי לאחר פתיחת פרופיל 3 בחשבון ואילך (וללא בחירת שפה ראשונית, כן בפעם הראשונה ביצירת הפרופיל, הוא הציג לי מלבן עם אפשרות שפה מועדפת לבחירה, וכאמור בפרופיל ה 3 לא בחרתי כלום, גם זה נעשה דרך הדפדפן, אך כאמור גם שמחקתי את הפרופיל ה 3 וניסיתי לשחזר את "התקלה" של בחירת שפה, לא נתקלתי בכך פעם נוספת, הפרופיל ה 1 וגם ה 2 מוגדרים כראשי, לפי התמיכה של דיסני פלוס ולא ניתן למחוק אותם, גם כאשר ביקשתי מהם טלפונית מול נציג התמיכה)
כל כותר שבחרתי נוגן בשפה האנגלית, אך שוב ללא כתוביות, אם כי בפרופילים האלו כאשר בחרתי כתוביות בעברית, זה נשמר במערכת גם לכותרים הבאים.
עוד משהו חשוב שעלה מהשיחה עם נציג התמיכה, לאחר בדיקה מעמיקה שלו, הדריכו אותנו להורדת האפליקצייה למכשיר הסלולאר (אנדרואיד) ובעצם לנסות לנגן גם שם כותר כלשהו בפרופיל מספר 1 ו 2 , ועל ידי כך המערכת "תקבע" את השפה האנגלית בשמע ואת העברית בכתוביות, כברירת מחדל.
בהתחלה היה נראה שזה לא עזר.
אך לאחר כניסה מחודשת לאפליקצייה בסטרימר, ממבט ראשוני נראה שזה כן עזר.
סיימנו את השיחה עם נציג התמיכה בכך שיחזרו אלינו לגבי איפוס ומחיקת כל הפרופיל וכן לגבי שפת השמע והכתוביות, זה היה ביום רביעי בערב ונאמר לנו כי יחזרו, אך אין צפי מוגדר למתי בדיוק, הזוי כבר אמרנו חחח.
בכל מקרה האמת רחוקה מלהיות מצחיקה, נכון לאתמול הכותרים מתחילים לבד מההתחלה כמה פעמים, לעיתים האפליקצייה פשוט לא נכנסת ליוזר ורק "אילוץ כפוי" כלומר סגירה של האפליקציה או ניקוי מטמון מסדרים את הבעיה.
*את הפרופילים אפשר לערוך דרך הדפדפן במחשב או דרך האפליקצייה בפלאפון.

מקווה שעזרתי במשהו.

muli77
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #274 

בהתחלה שהתקנתי את האפליקציה על טלוויזיה סמסונג לא היתה אפשרות 4k , עכשו הוא מציג את בסרט ב4k למשל סרט בשם קובננט אולי בגלל עדכון תוכנה ,אבל אם הולכים לסרט אחר שהוא לא 4k למשל שובו של הנוסע השמני האפליקציה רושמת 4k ורק שנכנסים לתפריט אז מגלים שהסרט הוא לא 4k.

gk11
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #275 

גם אצלי ב LG C9 התחלתי לקבל בכותרי DV רק HDR.
ועדיין הכותר נתקע אחרי כמה שניות.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4370
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שרשור שלא נקרא #276 

22/06/2022 19:53  
oferlaor כתב:
חלק מהתכנים, בעיקר הסרטים הקלסיים היו זמינים בלא מעט פלטפורמות. הם גם משכו תכנים כמו סדרות מארוול מנטפליקס (דיירדוויל, דפנדרס, וכו').

התכנים החדשים יותר, כמו הסדרות (ודיסני מפיקה לא מעט סדרות - אובי וון, המנדלוריאן, בובה פט, מון נייט, וונדה ויז'ן, ווט איף, מיס מארוול, הוקאיי, לוקי ) והסרטים שמיועדים לפלטפורמה (אנקנטו, לוקה, סול, טרנינג רד) לא היו זמינים. אני מאמין שדיסני תחזק דרמטית את ההיצע בכל התחומים ולא תשחרר תכנים יותר לאף פלטפורמה אחרת.

לדוגמא, ד"ר סרטיינג עלה בפלטפורמה ב-4K DV, שזה די מדהים.

בנוסף, תכני HULU (מתוייגים תחת Stars) לא היו זמינים ברובם בארץ. יש לא מעט תכנים שם, כמו הקרדשיאנס, solar opposites, דופסיק, פאם & טומי, הדרופאאוט, רק רציחות בבניין, איך פגשתי את אבא, מודוק, לייף אנד בת', DEVS, הלגאסי של הלייקרס, ועוד.

סדרות מעולות של הולו שלא ראיתי (יתכן שפספסתי): PEN15 אורוויל).

לדעתי מבחינת תכנים
...
אם לומר את האמת אני תוהה אם מבחינת הכיס שלנו לא עדיף שהשירות ייכשל לגמרי והתכנים יחזרו לפלטפורמות שהם היו בהן קודם.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4778
נתן תודות: 361 פעמים
קיבל תודות: 180 פעמים

שרשור שלא נקרא #277 

עדכון לגבי MI Box3, היו לי 2 בעיות-
1. אפשרות פסקול של 5.1 נעלמה, למרות שהייתה קיימת לזמן הקצר בזמן ההתחברות לשירות.
מחקתי את כל הנתונים של האפליקציה, התחברתי מחדש וכרגע זה חזר לעבוד, עד התקלה הבאה...
2. בחירת שפה פורטוגזית כברירת המחדל, זה קורה כשבוחרים בעברית כשפה מועדפת, הוא לא יודע לתת עדיפות לאנגלית כשאין פסקול בעברית
בחרתי אנגלית כשפה מועדפת.

Adigaforever
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #278 

אפליקציה נורא חובבנית ונותנת חוייה של שנות ה 2000, כל פעולה לוקחת חצי דקה, תמונות של הסרטים נטענות תוך דקה
כשעוצרים את הנגן בערך כל נגיעה בשלט ב LG מעבירה למסך של סרטים דומים, משם לחזור למסך של הנגן לוקח בערך 10 דקות
הסטרים של 4K תלוי במצב רוח של האפליקציה, לפעמים חלק ולפעמים נתקע ועם מלא באפרינג

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1979
נתן תודות: 56 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שרשור שלא נקרא #279 

25/06/2022 12:22  
CUPRA_FR כתב:
מצאתי כי לאחר פתיחת פרופיל 3 בחשבון ואילך (וללא בחירת שפה ראשונית, כן בפעם הראשונה ביצירת הפרופיל, הוא הציג לי מלבן עם אפשרות שפה מועדפת לבחירה, וכאמור בפרופיל ה 3 לא בחרתי כלום, גם זה נעשה דרך הדפדפן, אך כאמור גם שמחקתי את הפרופיל ה 3 וניסיתי לשחזר את "התקלה" של בחירת שפה, לא נתקלתי בכך פעם נוספת, הפרופיל ה 1 וגם ה 2 מוגדרים כראשי, לפי התמיכה של דיסני פלוס ולא ניתן למחוק אותם, גם כאשר ביקשתי מהם טלפונית מול נציג התמיכה)
...
מחקתי את פרופילים 3 ומעלה, לפרופיל 1 ו2 שניתי את השם ל"לא 1" ו"לא 2" עם שאפשר לטפל גם בהם והוספתי את הפרופילים שצריך מחדש.פס הקול נפתח באנגלית, נראה שבאמת לאחר הפעלת סרט וקביעת תרגום לעברית ההגדרה נשמרת, כאשר עברתי מהטלפון למחשב היתי צריך לבחור שוב תרגום עברית ונראה שנשמר.

תודה.

OrenMizrav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 994
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 71 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #280 

אצלי בTV סמסונג הותקן ועובד.
בשילד, שיותר בשימוש יומיומי, נראה שהחנות מתקינה לי את הגרסה האמריקאית, ואז כשאני מפעיל אותה זה אומר שהשירות לא זמין במדינה שלך.
איך אני מגיע לAPK ה"ישראלי"?
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/

Moto
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שרשור שלא נקרא #281 

26/06/2022 20:49  
OrenMizrav כתב:
אצלי בTV סמסונג הותקן ועובד.
בשילד, שיותר בשימוש יומיומי, נראה שהחנות מתקינה לי את הגרסה האמריקאית, ואז כשאני מפעיל אותה זה אומר שהשירות לא זמין במדינה שלך.
איך אני מגיע לAPK ה"ישראלי"?
...
אצל חבר שלי היתה אותה בעיה עם השילד (כאשר שפת ממשק לא היתה אנגלית), שפת ממשק הוחלפה מרוסית לאנגלית ואז הגרסא הנכונה הותקנה/ ירדה.
בדוק הגדרות אזוריות + שפת ממשק
The following line is true
The previous line is false

aviparvin
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #282 

25/06/2022 10:37  
oris74 כתב:
אז אחרי כשבועיים - הדברים שהכי מפריעים לי באפליקציה (משתמש בשילד):

1. אם לא יוצאים לגמרי מהאפליקציה אלא רק עוברים למסך הבית אז כשחוזרים לדיסני לא ניתן לבחור פרופילים או אפילו לצאת מהאפליקציה בצורה מסודרת - כל התפריט בצד שמאל פשוט לא זמין. חייבים פשוט להעשות לה force stop
2. קרה לי רק בסדרה של אובי-וואן (אבל קרה כמה פעמים) שבאמצע הפרק הוא התחיל אותו מהתחלה
3. המון תקיעות במעבר בין כותרים (כשזזים ימינה/שמאלה וכו)
...
1. קורה גם אצלי (טלוויזית סוני, אנדרואיד TV 10). התרגלתי לצאת עם כפתור Exit והבעיה לא חוזרת על עצמה.
2. בימים הראשונים צפיתי בסדרות, ומדי פעם (לא תמיד) הפרק איתחל עצמו. התחושה שלי הייתה שהדבר קורה כחצי שעה לאחר תחילת הפרק. לאחר כשבוע צפיתי בסרט באורך שעתיים ורבע. הסרט איתחל עצמו כל חצי שעה בדיוק. לפני הפעם הרביעית, העליתי תפריטים מבלי להפריע לצפייה והאתחול הרביעי נמנע. ההנחה שלי היייתה שיש טיימר של חצי שעה שמפריע לאפליקציה. חיפשתי בתפריטים של מערכת ההפעלה ומצאתי תפריט בשם "Energy Optimisation" שבו מופיעות כל האפליקציות והתהליכים. בכולם יש מתג מופעל, למעט מספר תהליכי מערכת ו... נטפליקס! כיביתי את המתג של דיסני ולמחרת צפיתי בסרט אחר באורך דומה (שניהם של מארוול, 4K HDR) והקפדתי לא לגעת בשלט. הפעם הצפייה עברה חלק, ללא איתחולים או כל הפרעה שהיא. אני מניח שנטפליקס היו מודעים לאפשרות של הטיימר הזה ודאגו לכיבוי המתג בשלב ההתקנה ודיסני לא. אני גם מקווה שלא אתבדה בימים הבאים. למעט האפליקציה ה-"זולה", כל היתר תקין אצלי.

אבי

bilbog
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שרשור שלא נקרא #283 

למישהו יש נסיון עם האפליקציה בממיר של סטינג ? אשמח לחוו''ד
Gravity cannot be held responsible for people falling in love

matan417
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שרשור שלא נקרא #284 

27/06/2022 16:43  
bilbog כתב:
למישהו יש נסיון עם האפליקציה בממיר של סטינג ? אשמח לחוו''ד
...
עובד מצוין

breeze
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #285 

Apple tv 4k 2021 מעביר למצב hdr תוכן מנטפליקס וכל אפליקציה אחרת באופן תקין (content switching).
מדיסני לא מצליח להעביר למצב hdr. האפליקציה של הוטסטאר לא תומכת ב content switching? מישהו הצליח?

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”