שרשור תגובות: נטפליקס התחילו לשדר תרגום בעברית
·סהרגבריאלי כתב:סיינפלד עובר לנטפליקס!
http://efitriger.com/2017/01/seinetf/
מכה קשה לאתר הסטרימינג CRACKLE .
האתר, שבשורת התוכן המקורי שלו מזוהה בעיקר עם סדרת הרשת של ג'רי סיינפלד, נאלץ כעת לראות את סיינפלד עוזב אותו ועובר ל….נטפליקס!
סיינפלד חתם חוזה חדש עם נטפליקס, המעניק לענקית הסטרימינג את הזכויות על כל 59 פרקי הסדרה שכבר הופקו.
וחשוב מכך: סיינפלד יפיק ויצלם עונה חדשה של "קומיקאים במכוניות שותים קפה" עבור נטפליקס, שתעלה ככל הנראה בסוף 2017.
ובהמשך סיינפלד גם יצלם לנטפליקס שני ספיישלי סטנד אפ!
עסקה מצוינת לנטפליקס, ואולי מכת מוות לקראקל.
עוד פרטים כאן ....
האם העסקה הזאת כוללת במקרה גם את הסדרה סיינפלד?
אם כן, מעולה
@Oferlaor
יש לי גם את המנוי היקר שכולל ארבעה מכשירים, מה זה אומר בדיוק? צפיתי כבר ביותר מארבעה מכשירים שונים, האם זה אומר רק במקביל?
אם אני צופה דרך דפדפן ממקומות שונים?
עריכה: מצאתי את התשובה, זה אכן במקביל
יש לי גם את המנוי היקר שכולל ארבעה מכשירים, מה זה אומר בדיוק? צפיתי כבר ביותר מארבעה מכשירים שונים, האם זה אומר רק במקביל?
אם אני צופה דרך דפדפן ממקומות שונים?
עריכה: מצאתי את התשובה, זה אכן במקביל
·. צודק וכל הסדרות חסרים פרקים הם לא מביאים את כל העונות פשוט ביזיוןpp55 כתב:לא מבין על מה ההתלהבות התכנים שנוספים הם לא מעניינים כל מיני סדרות קוראניות סדרות ילדים וסדרות דוקו משעמעמות אין שום דבר כבר סלקום טובים יותר...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
·כבר נכתב לפני כן- אם יס או הוט או סלקום רוכשים סדרה באופן אקסקלוסיבי (כולל מ-Netflix עצמם) אז הם לא משחררים אותה לאותו אזור עד פקיעת ההסכם.yaronnn כתב:·. צודק וכל הסדרות חסרים פרקים הם לא מביאים את כל העונות פשוט ביזיון.........
זו הסיבה שהעונה הרביעית של orange is the new black היא רק ביס כרגע.
·. אני מדבר על למשל על לגדול בלי בושה יש בספריה העולמית 10 עונות ובספריה הישראלית יש רק 6 עונות זה סידרה שהסתיימה לפני כמה שנים ספרטקוס עונה 2 חסרים 4 פרקים יש רק 6 ועוד כמה סדרות אותו בעייהoferlaor כתב:·כבר נכתב לפני כן- אם יס או הוט או סלקום רוכשים סדרה באופן אקסקלוסיבי (כולל מ-Netflix עצמם) אז הם לא משחררים אותה לאותו אזור עד פקיעת ההסכם.......
זו הסיבה שהעונה הרביעית של orange is the new black היא רק ביס כרגע....
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
· יש 10 פרקים. http://m.imdb.com/title/tt1442449/episodes/?season=2 ראיתי אתCleaner כתב:לגבי ספרטקוס אתה לגמרי טועה העונה השנייה היא prequel ומורכבת מ 6 פרקים בלבד
לגבי חסרי בושה לפי מה שזכור לי היא משודרת/שודרה בערוץ 1 אז יכול להיות שיש להם עדיין את הזכויות על העונות החדשות יותר...
שים לב איך קוראים לעונה ה 2 ששמת ואיך קוראים לעונה השנייה בנטפליקס זה בבירור לא אותה עונה.
כמו שאמרתי העונה השנייה שמופיעה בנטפליקס היא למעשה ה prequel שצילמו ברגע שהכוכב הראשי חלה בסרטן ולא ידעו אם הוא יחלים
אחרי שהוא נפטר צילמו את העונה שאתה קישרת עם שחקן ראשי אחר לגמרי
כמו שאמרתי העונה השנייה שמופיעה בנטפליקס היא למעשה ה prequel שצילמו ברגע שהכוכב הראשי חלה בסרטן ולא ידעו אם הוא יחלים
אחרי שהוא נפטר צילמו את העונה שאתה קישרת עם שחקן ראשי אחר לגמרי