[פוצל] שרשור pc ו-woke
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
מסביר הרבה על המצב של STAR WARS תחת הנהלתה של דיסני, לא?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Huber
- חבר במועדון HT

מי שבאמת רוצה לדעת עוד על שיוויון ואיך הוא מתבטא במציאות - רצוי שיצפה בזה (אמל"ק, ככל שהחברה יותר שיוויונית ועשירה, השוני בין המינים הולך וגדל):13/12/2022 16:37Huber כתב: הנה משהו שיפתיע את כל חובבי הווק - ככל שיש יותר שיוויון בין נשים לגברים, שני המינים נוטים יותר ויותר לתפקידים "מגדריים" (לדוגמא תמצאו פחות נשים בתחומים טכנולוגיים - למרות שהחברה/מדינה מעודדת שיוויון מלא):
...
- Huber
- חבר במועדון HT

בחור אמריקאי שאני מכיר שלח לי את זה. הוא קרא לזה Woke killed Christmas:
It Snowed Last night.
8-00 am : I made a Snowman.
8-10 - A Lady passed by and asked me why I didn't make a Snow woman.
8-15 so I made a Snow woman.
8-18 my female neighbour complained about the snow woman's voluptuous chest, saying it objectified snow women everywhere.
8-20 The gay couple living nearby threw a Hissy fit and moaned it could have been two snowmen instead.
8-23 I was asked why I hadn't just made a snow person
8-25 The vegans at the end of the lane complained about the carrot nose, as veggies are food and not to decorate snow figures with.
8-28 I was being called a racist because the snow couple was white.
8-31 The Muslim gentleman across the road demanded the snow woman wear a Burqa.
8-35 The police arrive and say someone has been offended.
8-38 The female neighbour complained again, that the Broomstick on the snow woman needed to be removed because it depicted women in a domestic role.
8-40 The council equity officer arrives and threatened me with eviction.
8-45 TV crews from the BBC showed up, I was asked if there was a difference between a snowman and a snow woman! I replied
" snowballs" and am now called a sexist.
8-50 I was on the news a a suspected terrorist, Racist, Homophobe sensibility offender, bent on stirring up trouble during difficult weather.
8-55 I was asked if I had any accomplices, my children were taken into care.
9-00 Far left protesters offended by everything March down my street demanding I be arrested.
Moral.
There is no moral to the story, it is what we have become.
8-00 am : I made a Snowman.
8-10 - A Lady passed by and asked me why I didn't make a Snow woman.
8-15 so I made a Snow woman.
8-18 my female neighbour complained about the snow woman's voluptuous chest, saying it objectified snow women everywhere.
8-20 The gay couple living nearby threw a Hissy fit and moaned it could have been two snowmen instead.
8-23 I was asked why I hadn't just made a snow person
8-25 The vegans at the end of the lane complained about the carrot nose, as veggies are food and not to decorate snow figures with.
8-28 I was being called a racist because the snow couple was white.
8-31 The Muslim gentleman across the road demanded the snow woman wear a Burqa.
8-35 The police arrive and say someone has been offended.
8-38 The female neighbour complained again, that the Broomstick on the snow woman needed to be removed because it depicted women in a domestic role.
8-40 The council equity officer arrives and threatened me with eviction.
8-45 TV crews from the BBC showed up, I was asked if there was a difference between a snowman and a snow woman! I replied
" snowballs" and am now called a sexist.
8-50 I was on the news a a suspected terrorist, Racist, Homophobe sensibility offender, bent on stirring up trouble during difficult weather.
8-55 I was asked if I had any accomplices, my children were taken into care.
9-00 Far left protesters offended by everything March down my street demanding I be arrested.
Moral.
There is no moral to the story, it is what we have become.
צריך להקשיב לטל ואביעד קצת בבוקר. האוריה שלהם אומרת, שכל אלה שהם אנטי להטב, אנטי טראנס, "מפחדים שהילדים שלהם יחשפו לזה" - הם כמובן אנשים שיש להם נטיות בדיוק לכיוון הזה, והם מפחדים שיגלו את זה, או שהם בעצמם יצטרכו להתעמת עם זה. אני מניח שככל שהנטיה להביע אמירות כאלה, היא יותר חזקה ואובססיבית, כך רבים הסיכויים שמדובר על להטב \ טרנס לטנטי. נקודה למחשבה לקוראים פה את הדיון.
כמובן, הסיבה שאנשים לא רוצים שידחפו להם אג'נדות פרוגרסיביות לגרון היא רק בגלל שהם חיים בארון.
אה רגע, יש גם אנשים בקהילה הגאה שלא סובלים את הזבל הזה? שיט, מה נעשה עכשיו? טוב, נקרא להם חשוכים ונקווה שזה יסתדר.
אגב, לפי ההיגיון המדהים הזה אותם אנשים שנושאים את דגל הפרוגרסיביות בגאון הם כמובן אנשים שמתעבים את הקשקוש הזה, והם מפחדים שיגלו את זה.
אני חושב ששמעתי את זה פעם ברדיו אז זה בטח נכון. אני מאוד חכם ונאור. תסתכלו עלי בבקשה.
אה רגע, יש גם אנשים בקהילה הגאה שלא סובלים את הזבל הזה? שיט, מה נעשה עכשיו? טוב, נקרא להם חשוכים ונקווה שזה יסתדר.
אגב, לפי ההיגיון המדהים הזה אותם אנשים שנושאים את דגל הפרוגרסיביות בגאון הם כמובן אנשים שמתעבים את הקשקוש הזה, והם מפחדים שיגלו את זה.
אני חושב ששמעתי את זה פעם ברדיו אז זה בטח נכון. אני מאוד חכם ונאור. תסתכלו עלי בבקשה.
נערך לאחרונה על ידי sabres ב 29/12/2022 1:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש גם מצב שמדובר באנשים שחיים בעבר, מסרבים לקבל את העובדה שהעולם השתנה והם מקדשים רק את מה שהיה.
זה סוג האנשים שהיו קוראים גם לזכות לנשים או לשחורים להצביע "אג'נדה פרוגרסיבית".
במקום להתעסק בעיקר, מתעסקים בטפל - כי הרי חזות הכל (שלא לומר עובדה היסטורית) היא שלא יכול להיות במשחקי הכס דמות שחורה או אלפים בשר הטבעות עם שיער מקורזל.
זה סוג האנשים שהיו קוראים גם לזכות לנשים או לשחורים להצביע "אג'נדה פרוגרסיבית".
במקום להתעסק בעיקר, מתעסקים בטפל - כי הרי חזות הכל (שלא לומר עובדה היסטורית) היא שלא יכול להיות במשחקי הכס דמות שחורה או אלפים בשר הטבעות עם שיער מקורזל.
ההיגיון הוא שכל מי שמלחם בבהלה ובבעתה בפרוגרסיביות וספציפית בתופעת הלהטביות, קצת מפחד שתצא לו החוצה הלהטביות שלו. לקחת את זה והמשכת התאוריה בצורה לא קוהרנטית. מה שנאמר ידידי, זה שמי ש"נגעל" (כמוך למשל) מהתופעות האלה, בסך הכל מסתיר סוד עמוק שהוא לא רוצה שייצא החוצה. אז תשקול את זה קצת, תתבונן פנימה. אין בזה בושה סברס.
הטענה הזאת שכל מי שלא מסכים איתי "חי בעבר" ואני ורק אני מייצג את הקידמה והנאורות היא מביכה.
אנשים לא רוצים שיחליפו את גנדלף בבחור שחור מאותה סיבה שהם לא רוצים שיחליפו את ריפלי מהנוסע השמיני בגבר - יש יצירה וחומר מקור ולא צריך לשנות אותם רק כדי "לתקן" משהו שאתם החלטתם שהיה מקולקל. הטענה שמכיוון שלא מדובר ביצירה על בסיס היסטורי אז יש מקום לכל שינוי שרק תרצו היא הזויה. למה אין F-35 במשחקי הכס? ממש לא בסדר.
ולא, אין לזה שום קשר לגזענות או סקסיזם והיו נשים או שחורים בתפקידים ראשיים בקולנוע הרבה לפני אבירי הנאורות הפרוגרסיבים. כמה שלא יסבירו לכם שאנחנו חושבים שסיגורני וויבר היא עילוי ודנזל וושינגטון הוא אגדה, אתם תמיד תמהרו לשלוף את הקלף של "זאת גזענות" בכל פעם שמישהו יגיד משהו.
גם אם אני אגיד שבאותה מידה לא הייתי רוצה לראות דמות של רב יהודי עם פאה וציציות במקום גנדלף אני בטוח שהייתם מאשימים אותי באנטישמיות. אין לכם טיעון.
זאת התעסקות בטפל? יופי, זה בדיוק מה שמנסים לומר לכם. למה אתם מתעקשים לדחוף את זה לכל מקום?
אנשים לא רוצים שיחליפו את גנדלף בבחור שחור מאותה סיבה שהם לא רוצים שיחליפו את ריפלי מהנוסע השמיני בגבר - יש יצירה וחומר מקור ולא צריך לשנות אותם רק כדי "לתקן" משהו שאתם החלטתם שהיה מקולקל. הטענה שמכיוון שלא מדובר ביצירה על בסיס היסטורי אז יש מקום לכל שינוי שרק תרצו היא הזויה. למה אין F-35 במשחקי הכס? ממש לא בסדר.
ולא, אין לזה שום קשר לגזענות או סקסיזם והיו נשים או שחורים בתפקידים ראשיים בקולנוע הרבה לפני אבירי הנאורות הפרוגרסיבים. כמה שלא יסבירו לכם שאנחנו חושבים שסיגורני וויבר היא עילוי ודנזל וושינגטון הוא אגדה, אתם תמיד תמהרו לשלוף את הקלף של "זאת גזענות" בכל פעם שמישהו יגיד משהו.
גם אם אני אגיד שבאותה מידה לא הייתי רוצה לראות דמות של רב יהודי עם פאה וציציות במקום גנדלף אני בטוח שהייתם מאשימים אותי באנטישמיות. אין לכם טיעון.
זאת התעסקות בטפל? יופי, זה בדיוק מה שמנסים לומר לכם. למה אתם מתעקשים לדחוף את זה לכל מקום?
נערך לאחרונה על ידי sabres ב 25/12/2022 13:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
שוב זה הטיעון שלכם שמראה שאין לכם טיעון ואין לכם רגליים לעמוד עליהם.25/12/2022 13:46nir11 כתב: ההיגיון הוא שכל מי שמלחם בבהלה ובבעתה בפרוגרסיביות וספציפית בתופעת הלהטביות, קצת מפחד שתצא לו החוצה הלהטביות שלו. לקחת את זה והמשכת התאוריה בצורה לא קוהרנטית. מה שנאמר ידידי, זה שמי ש"נגעל" (כמוך למשל) מהתופעות האלה, בסך הכל מסתיר סוד עמוק שהוא לא רוצה שייצא החוצה. אז תשקול את זה קצת, תתבונן פנימה. אין בזה בושה סברס....
"כל מי שלא מסכים איתי הוא כך וכך, ואידך זיל גמור...".
מי שנלחם בכם זה כל מי שמאס בשטיפת המוח שלכם. לא ברור לי מאילו תופעות אתה חושב שאני "נגעל" אבל אין לי שום בעיה עם להטבים ולא היו לי מעולם. כל הנחות היסוד שלך שגויות ואתה פשוט מתעלם ממה שחוזרים ואומרים לך פה. אין אצלך אף אחד בבית כנראה.
מההתעסקות הבלתי פוסקת שלך בעניין ניתן רק להסיק שאתה מסתיר סוד עמוק שאתה לא רוצה שייצא החוצה. תשקול את זה קצת, תתבונן פנימה. אין בזה בושה.
זה לא יעזור שכל הזמן תנסו להגחיך את זה (f35 במשחקי הכס)25/12/2022 13:51sabres כתב: הטענה הזאת שכל מי שלא מסכים איתי "חי בעבר" ואני ורק אני מייצג את הקידמה והנאורות היא מביכה.
זאת התעסקות בטפל? יופי, זה בדיוק מה שמנסים לומר לכם. למה אתם מתעקשים לדחוף את זה לכל מקום?...
קח לדוגמא סרט קלאסי - 12 המושבעים
נניח שהיו עושים לו גירסה חדשה, היה מפריע לך אם במקום 12 מושבעים שהם גברים לבנים במקור היתה אישה או רחמנא ליצלן אמריקאי ממוצא סיני?
ואם נלך צעד קדימה, והסרט הוא בשנת 1920, 15 שנים לפני שנתנו לנשים להיות בחבר מושבעים - האם זה משנה את התמונה ובגירסה חדשה לא יכולות להיות נשים?
זאת אנלוגיה הרבה יותר טובה מf35 במשחקי הכס, כי לילדים שגדלים לעולם כזה זה אפילו לא יראה מוזר, הם יהיו אדישים לזה.
בדיוק כמו שהבת שלי לא יודעת אם החברים שלה הם ממוצא מרוקאי או פולני וזה נון אישו, כאשר לפני 40 שנים זה לא היה המצב.
- Huber
- חבר במועדון HT

בוודאי שזה עוזר כי זה מראה בדיוק כמה הטיעון של "צריך לתקן ולהתאים את היצירות לתפיסות שלנו" הוא הזוי. פלא קטן שזה לא נוח לכם.25/12/2022 14:12OMRIJ כתב: זה לא יעזור שכל הזמן תנסו להגחיך את זה (f35 במשחקי הכס)
קח לדוגמא סרט קלאסי - 12 המושבעים
נניח שהיו עושים לו גירסה חדשה, היה מפריע לך אם במקום 12 מושבעים שהם גברים לבנים במקור היתה אישה או רחמנא ליצלן אמריקאי ממוצא סיני?
ואם נלך צעד קדימה, והסרט הוא בשנת 1920, 15 שנים לפני שנתנו לנשים להיות בחבר מושבעים - האם זה משנה את התמונה ובגירסה חדשה לא יכולות להיות נשים?
זאת אנלוגיה הרבה יותר טובה מf35 במשחקי הכס, כי לילדים שגדלים לעולם כזה זה אפילו לא יראה מוזר, הם יהיו אדישים לזה.
בדיוק כמו שהבת שלי לא יודעת אם החברים שלה הם ממוצא מרוקאי או פולני וזה נון אישו, כאשר לפני 40 שנים זה לא היה המצב....
אתה מפספס את הנקודה - לא אכפת לי אם ב-12 המושבעים תחליף את כולם לנשים או שחורים או יפנים. זאת בדיוק ההתעסקות בטפל שדיברת עליה, רק שהבעיה היא שאתם מרגישים צורך לעשות את זה בכל זאת. אתם לא מתקנים שום דבר, רק עושים "דווקא".
כן אכפת לי אם תיקח את גלדריאל משר הטבעות ותהפוך אותה לשחורה כי אז יש פה סתירה של העולם והמיתולוגיה שהדמות מושתתת עליהם. זה לא צבע העור שמפריע, זאת העובדה שזה לא נכון מבחינת העולם שהדמות והסיפור מתקיימים בו. את אותה התנגדות הייתי מפגין גם אם היו הופכים את גלדריאל לאשה דתייה עם שביס או אם היו עושים רימייק ל-"פנתר השחור" עם חבורה של שחקנים וייטנאמים.
אין לכם טיעון פרט ל-"גזענות!" כי מבחינתכם צבע העור, המין, או הנטייה המינית הם הגנה מכל ביקורת.
אף אחד לא קונה את הקשקוש הזה יותר.
זה מדהים שאתה באמת מאמין שהדמגוגיה בגרוש שלך מראה משהו.
ושוב, זה לא משנה כמה תחזור על מקרה הf35 במשחקי הכס או ויאטנמי בפנתר השחור. כשאין טיעונים עוברים לדמגוגיה ולהגחכה.
המוצא האתני של השחקנית של גלדריאל זה לא העיקר של הסיפור, וזה לא משנה כהוא זה לצופה הממוצע.
ושוב, זה לא משנה כמה תחזור על מקרה הf35 במשחקי הכס או ויאטנמי בפנתר השחור. כשאין טיעונים עוברים לדמגוגיה ולהגחכה.
המוצא האתני של השחקנית של גלדריאל זה לא העיקר של הסיפור, וזה לא משנה כהוא זה לצופה הממוצע.