שרשור בדיקות לחסימת P2P - טורנטים חוקיים בלבד

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3778
נתן תודות: 419 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

8 בבוקר,
אין אצלי שינוי משעות הערב מהירות 40K -45 על חבילת 2.5 :cry:
And the meek shall inherit the earth
...

eriK1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #32 

[imgbig]http://www.upit.ws/uploads/a9b5992c06483.png[/imgbig]

האמת שבערך ב2 בלילה זה עלה ל500 ואז שוב פעם גירד את ה300

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

כבלים שתיים וחצי מגה 012 12:21 בצהריים.
תמונה
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

eriK1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #34 

טוב רציתי לשתף אתכם בעוד משהו
הרצתי את הבדיקה מהכתבה המדוברת בYNET
כלי שנקרא glasnost ולהלן התוצאות:
[imgbig]http://www.upit.ws/uploads/e320dba5a1eca.png[/imgbig]

ותוצאה נוספת:
Downstream Bandwidth: 12541 Kbps * Downstream Queue: 219 ms
* Upstream Bandwidth: 1059 Kbps * Upstream Queue: 654 ms

אני חייב לציין שביום פרסום הכתבה הרצתי את הבדיקה והתוצאה הראתה בוודאות שישנם פורטים חסומים (הייתי עדיין עם חיבור 3MB הוט\נטוויז'ן).
כרגע אני עם חיבור 12 מגה הוט\נטוויז'ן

למי שמעוניין לבדוק:
http://broadband.mpi-sws.org/transparency/

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #35 

אני כרגע לא ממש משתמש בטורנט , ולכן אני לא יכול ממש לעזור (אני גם לא מבין את ההוראות :lol: ), אבל ניסיתי את הקישור של גלסנוסט עכשיו . היות ולא יכולתי לטורנט , ניסיתי לראות את הבדיקה השניה
ראו את התוצאות שהוא נתן לי :
אני על 2.5נ אצל 012
TEST LINE 24-12-2009.JPG
(39.02 KiB) הורד 4124 פעמים

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #36 

את האמת , אני מקווה מאוד שמישהו יצליח להעמיד אותם לדין . לא מספיק שהם מעיזים לצוטט לי לקו , הם מגבילים את התעבורה שלי בין 3 ל1 בלילה (ולכן אני לא עושה פירמיום עוד ) , הם גם לא מואילים בטובם לתת לי לצאת ללא קנס .
אני לא מבין איך מותר להם לבדוק את הקו שהם לוקחים לי עליו 56 ש"ח ל2.5 , ואף אחד לא מעניש אותם ?

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שרשור שלא נקרא #37 

TRUEJOKER זה דיי פשוט. (אולי הבדיקות האלה יועילו בסוף של דבר גם ליוזרים של USENET)
מורידים את קובץ הטורנט למחשב, כמו שאתה מוריד מסמך מהEMAIL שלך.
פותח את תוכנת UTORRENT , לוחץ על ה+ הירוק בצד שמאל (ADD TORRENT), ובוחר אותו מהתיקיה אליה שמרת את הקובץ.
זוהי פעולה אלמנטרית של פתיחת קובץ , בין אם זה תמונה או מסמך ששמרת במחשב.
אפילו אין צורך בחוש טכני כדי לעשות את זה.
הדבר היחיד שיכול להשפיע קצת על תוצאות הבדיקה, זה אם הPORT שדיפולטיבי שמוגדר בתוכנה סגור אצלך. במידה וכן יהיה לך סימן קריאה אדום, במקום V ירוק בפאנל התחתון של התוכנה
(לבדיקת הפורט בתוכנה נכנסים לPREFERENCES ושם ללשונית CONNECTION). זה קצת יותר מסובך להגדיר, דרך PORT FORWARD בראוטר...מכניסים את הIP הפיזי של הכרטיס רשת (אאל"ט צריך להגדיר IP ידני כדי לנתב לפורט מסויים), ולידו את טווח הפורטים אותם אתה רוצה לפתוח.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1809
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שרשור שלא נקרא #38 

7,כמה VPSים רצים במקביל לשלך על השרת? אתה מקבל 100מגהביט כ-ל הזמן (ולשתי הצדדים) ?

איך המהירות ממנו בחיבור בודד לארץ? אני וחבר חושבים להשכיר אבל עד היום היינו נעולים בארץ מכיוון שרק מפה ברוב הזמן אפשר לקבל מקסימום מהירות בחיבור בודד (שהינו כל הרעיון,כי אם רוצים להוריד קובץ ב20852058205 חיבורים אפשר להשאר עם RS\טורנטים\אמיול ושות')

תודה מראש :)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

hananmori12
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #39 

נטוויז'ן 4 מגה, לקוח רגיל, שעה 18:30
תמונה

הייתי איתם בויכוחים לפני כחצי שנה בקשר למהירות, הביאו לי לדבר עם נציג בכיר בתמיכה הטכנית, הציעו לי את חבילת הגיימר באותו מחיר עם התחייבות חדשה, לקחתי לתקופת ניסיון בלי שינוי משמעותי אז חזרתי להתחייבות הקודמת שמסתיימת עוד חודש.
חושב לאן לעבור, אשמח לתביעה יצוגית.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שרשור שלא נקרא #40 

אני באורנג', הכל תקין, אין חסימה.
כמובן שהיתה לפני כל הרעש.

shaysharon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

נטויז'ן+בזק, 10 מגה

שרשור שלא נקרא #41 

בדיקה שביצעתי לפני כמה דקות
[img2=550x315]http://i875.photobucket.com/albums/ab31 ... 9-2205.png[/img2]

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3361
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 426 פעמים

שרשור שלא נקרא #42 

למיטב הבנתי הבדיקות האלו יאבדו מתוקפן ברגע שספקיות החיבוריות יגדירו תנאים שיסירו המגבלות או ההגבלות מהשרתים מהם מורידים הקבצים, כך שהן לא יחולו עליהן וניתן יהיה להוריד מהם ללא סינון או הגבלת מהירות, או שאני טועה ואשמח אם יתקנו אותי

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #43 

l33cher כתב:7,כמה VPSים רצים במקביל לשלך על השרת? אתה מקבל 100מגהביט כ-ל הזמן (ולשתי הצדדים) ?

איך המהירות ממנו בחיבור בודד לארץ? אני וחבר חושבים להשכיר אבל עד היום היינו נעולים בארץ מכיוון שרק מפה ברוב הזמן אפשר לקבל מקסימום מהירות בחיבור בודד (שהינו כל הרעיון,כי אם רוצים להוריד קובץ ב20852058205 חיבורים אפשר להשאר עם RS\טורנטים\אמיול ושות')

...
שניה קצת סדר בבלגן.
א.אין קשר בין הVIRTUAL PRIVATE SERVER שאני שוכר, לשרתים אחרים. אף אחד לא רץ במקביל. כל שרת בפני עצמו.
ב. מקבלים 100 מגהביט כל הזמן, אבל שוב תלוי מאיפה אתה מוריד. לגבי UPLOAD , גם זה תלוי כמה מורידים ממך.
השירות שאני שוכר, עולה 17 אירו לחודש שזה הכי זול שאני מכיר. אבל החסרונות הם שברגע שאתה מוריד על 12MBPS הUPLOAD נחנק, ולכן צריך להגביל את זה ל5MBPS כדי לקבל ממוצע של 3-4 מגה לשניה בUPLOAD.
אני מדבר איתך על טורנטים. לא על הורדות מראפידשר וכדומה שם המהירות אמורה להיות סימטרית כי זה HTTP
ג. העברת חומר בFTP לארץ מתבצעת במהירות מקסימלית , אלא אם הספקית חוסמת גם את המהירות בפרוטוקול הזה.

אם אתה רוצה שרת שבו תרצה גם לקווץ לRAR במטרה להרוויח UPLOAD בראפידשר, תצטרך משהו יותר חזר שגם עולה יותר מ17 אירו.
אבל אם אתה לא מתעסק בקיווצים, אז גם שרת חלש מבחינת ביצועי חומרה ועומסים, יספיק לך בהחלט.

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #44 

l33cher כתב:7,כמה VPSים רצים במקביל לשלך על השרת? אתה מקבל 100מגהביט כ-ל הזמן (ולשתי הצדדים) ?

...
שניה קצת סדר בבלגן.
א.אין קשר בין הVIRTUAL PRIVATE SERVER שאני שוכר, לשרתים אחרים. אף אחד לא רץ במקביל. כל שרת בפני עצמו.
ב. מקבלים 100 מגהביט כל הזמן, אבל שוב תלוי מאיפה אתה מוריד. לגבי UPLOAD , גם זה תלוי כמה מורידים ממך.
השירות שאני שוכר, עולה 17 אירו לחודש שזה הכי זול שאני מכיר. אבל החסרונות הם שברגע שאתה מוריד על 12MBPS הUPLOAD נחנק, ולכן צריך להגביל את זה ל5MBPS כדי לקבל ממוצע של 3-4 מגה לשניה בUPLOAD.
אני מדבר איתך על טורנטים. לא על הורדות מראפידשר וכדומה שם המהירות אמורה להיות סימטרית כי זה HTTP
ג. העברת חומר בFTP לארץ מתבצעת במהירות מקסימלית , אלא אם הספקית חוסמת גם את המהירות בפרוטוקול הזה.

אם אתה רוצה שרת שבו תרצה גם לקווץ לRAR במטרה להרוויח UPLOAD בראפידשר, תצטרך משהו יותר חזק שגם עולה יותר מ17 אירו.
אבל אם אתה לא מתעסק בקיווצים, אז גם שרת חלש מבחינת ביצועי חומרה ועומסים, יספיק לך בהחלט.
נערך לאחרונה על ידי sheva23 ב 25/12/2009 5:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

hananmori12
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #45 

אוקיי אז ככה,
השעה 6 בבוקר, הרגשתי איטיות והרצתי בדיקה באתר SPEEDTEST והנה התוצאה:
תמונה

מה אפשר לעשות?
נמאס כבר.