על הקשר בין מכונות קפה ומכוניות [פוצל]
יש בקריית אונו מסלול מצויין, וגם זה בפתח תקווה לא רע. הזמנה תקבלו בקרוב. סיטרואן C4... נו, יעבור. מכירים תקטע שאתה על מצב ידני ולוחץ על הדוושה עד שהמנוע מתחנן להילוך הבא? אה, התיבה מעבירה בעצמה קודם, איזה בעסה לכם
what's next?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
כן זה קיים ב AL4 וגם בפורד פוקוס ...hosq כתב:יש בקריית אונו מסלול מצויין, וגם זה בפתח תקווה לא רע. הזמנה תקבלו בקרוב. סיטרואן C4... נו, יעבור. מכירים תקטע שאתה על מצב ידני ולוחץ על הדוושה עד שהמנוע מתחנן להילוך הבא? אה, התיבה מעבירה בעצמה קודם, איזה בעסה לכם...
אבל עדיין מעדיף פוקוס/משהו צרפתי על פני מאזדה 3
גם אני מעדיף פוקוס 2 ליטר / 206GTI ...
פוקוס 5 דלתות היתה לי והיתה טובה מאוד, הרבה יותר סימפטית כמשפחתית, לא משהו בנהיגה (מאוזנת אבל מנותקת וחסרת כח). מאוד טובה בשטח!
היתה לי 307 ומאוד אהבתי, אם כי אפילו לא שמץ ספורטיביות. C4 אפילו יותר מנותקת והפלסטיקה זוועת אלוהים. שילוב המנועים והתיבות שלהן פשוט פיכסה. תכלס, אוהב ידניות, אבל מה הטעם בפחנוע ידני?
פוקוס 5 דלתות היתה לי והיתה טובה מאוד, הרבה יותר סימפטית כמשפחתית, לא משהו בנהיגה (מאוזנת אבל מנותקת וחסרת כח). מאוד טובה בשטח!
היתה לי 307 ומאוד אהבתי, אם כי אפילו לא שמץ ספורטיביות. C4 אפילו יותר מנותקת והפלסטיקה זוועת אלוהים. שילוב המנועים והתיבות שלהן פשוט פיכסה. תכלס, אוהב ידניות, אבל מה הטעם בפחנוע ידני?
what's next?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני הכי מתגעגע לאופנוע.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
הכי מתגעגע לקטנות השמחות ולימים שאנשים גדולים היו קונים מכוניות קטנות רק בשביל הכיף
ושאפשר היה לקנות מכונית ספורטיבית אמיתית, לא בכאילו, במחיר של הדגם המשפחתי הרגיל, אם היית מוכן להתפשר על "אבזור ספורטיבי" ועל נוחות
המוהיקני האחרון היא ה 206 הידנית, רק יד 2, ואני לא בטוח שיש היום איזשהו דגם זול חדש ומהנה
הפונטו של היום היא באורך של לנסר ישנה... ושוקלת יותר. ההגאים החשמליים הרגו כל חלקה טובה (נחשו למי אין כזה...)
דמיינו לכם עולם שבו המבחר נע בין נספרסו ללואצה בלו
מדכא!
ושאפשר היה לקנות מכונית ספורטיבית אמיתית, לא בכאילו, במחיר של הדגם המשפחתי הרגיל, אם היית מוכן להתפשר על "אבזור ספורטיבי" ועל נוחות
המוהיקני האחרון היא ה 206 הידנית, רק יד 2, ואני לא בטוח שיש היום איזשהו דגם זול חדש ומהנה
הפונטו של היום היא באורך של לנסר ישנה... ושוקלת יותר. ההגאים החשמליים הרגו כל חלקה טובה (נחשו למי אין כזה...)
דמיינו לכם עולם שבו המבחר נע בין נספרסו ללואצה בלו
מדכא!
what's next?
משעשע, אני נוהג על רכב סלון גיר ידני. בעברי מספר לא מבוטל של רכבי ספורט ו"ספורט" ידניים.. ייתכן וזה הקטליזטור שהוריד אותי מהדרישה למכונה פול-אוטומטית?Itay_Pollak כתב:יכול להיות מחקר מעניין - כמה אנשים שיש להם מכונת קפה ידנית נוהגים (מעדיפים) רעב ידני...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מי שנוסע בפנמרה צריך ללכת לקפה ג'ו ולהוריד מהמדף gs3 עם מטחנת md4 דוחסן סטנד של מאקאפ.
כל זה בעלות של בלמים קרמיים 35K וזהו.
כל זה בעלות של בלמים קרמיים 35K וזהו.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
לבנה? אם כן אז אתה גר לידי 
יש פה איזה שתיים (נראה לי) מסתובבות.