רכישה קבוצתית של מסחטת זקסנברג
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
דני_דני, זה היה המחיר למזומן, כשקניתי שתיים, לפני שלוש-ארבע שנים.
אני יודע שהם העלו את המחיר מאז, כי הדרישה למסחטה עלתה (גם הוסיפו צבעים חדשים שלא היו כשאני רכשתי את המסחטה שלי).
אני יודע שהם העלו את המחיר מאז, כי הדרישה למסחטה עלתה (גם הוסיפו צבעים חדשים שלא היו כשאני רכשתי את המסחטה שלי).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
קודם כל, לגבי השם: יש לנו כאן נוהל באתר שדי קשה לי איתו, ועדיין לא הצלחתי להחליט מה אני מעדיף.
כעקרון, מעדיפים לפנות למשתמשים בשם המשתמש שלהם, כי כשמישהו נכנס מבחוץ, הוא לא יודע מה השמות האמיתיים בד"כ. ככה יותר נעים לאנשים להשתתף בדיונים, והדיון לא נראה כמו שיחה בין חברים.
מצד שני, זה לפעמים קצת מציק לי, כי אני מרגיש שאני פונה באופן רשמי לאנשים שאני מדבר איתם מס' פעמים ביום כבר כמה חודשים... ובטח כשמדובר בדני_דני, שדי ברור שזה דני
שאלת למה פעמיים מסחטה... אחת לדני והשניה לדני
וברצינות: פשוט קניתי אחת גם להורים. נדמה לי שזה היה לכבוד פסח.
כעקרון, מעדיפים לפנות למשתמשים בשם המשתמש שלהם, כי כשמישהו נכנס מבחוץ, הוא לא יודע מה השמות האמיתיים בד"כ. ככה יותר נעים לאנשים להשתתף בדיונים, והדיון לא נראה כמו שיחה בין חברים.
מצד שני, זה לפעמים קצת מציק לי, כי אני מרגיש שאני פונה באופן רשמי לאנשים שאני מדבר איתם מס' פעמים ביום כבר כמה חודשים... ובטח כשמדובר בדני_דני, שדי ברור שזה דני
שאלת למה פעמיים מסחטה... אחת לדני והשניה לדני
וברצינות: פשוט קניתי אחת גם להורים. נדמה לי שזה היה לכבוד פסח.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
חחח, הלכה לי מתנת החג
בכנות, יש היגיון (הגם שעם התלבטות) בנוהל. וגם אני אשתדל להיצמד אליו.
. תודה על ההסבר.
ושאלה ליוני_א - צריך לחשוב על הסדרת אופן התשלום אם העיסקה תצא לפועל ועל דרכי קשר עם המזמינים. אנסה לשלוח שוב בה"פ פרטי קשר שלי.
בכנות, יש היגיון (הגם שעם התלבטות) בנוהל. וגם אני אשתדל להיצמד אליו.
ושאלה ליוני_א - צריך לחשוב על הסדרת אופן התשלום אם העיסקה תצא לפועל ועל דרכי קשר עם המזמינים. אנסה לשלוח שוב בה"פ פרטי קשר שלי.
לסיכום - יש לנו כבר יותר מעשרה מעוניינים וזה הפך להיות נושא חם שרואים בכניסה לפורטל. אני מציע, יוני_א, ואולי גם moti_r שזה נוגע אליו אולי כעורך ראשי, שנגלוש קדימה בדמיון ונהפוך את זה באמת לרכישה קבוצתית בה מובטח מחיר אטרקטיבי, נגיד ל-20 אנשים, כאשר גם אם יש פחות מ-20 המחיר יישאר זהה וגם אם יהיו יותר מ-20 הם יקבלו באותו מחיר. לא נראה לי שזקסנברג מוכרים בכמויות ענק שהם לא ירצו למכור סחורה לעשרים לקוחות. אחרי הכל, סחורה שיושבת במחסן הופכת לכסף אבוד, לפי מה שלמדתי בקורס כלכלה. אפשר גם להגיד שהמחיר מובטח רק לחברי htcafe (למשל מסירת קוד בעת ביצוע ההזמנה) - עידוד הרחבת הקהילה - אנשים נחשפים לאתר ולמה שהוא מציע, או לשכנע לעשות מבצע חד פעמי עד תאריך זה וזה ובכך למשוך עוד אנשים כי הרי המבצע לא יחזור על עצמו.
מה דעתכם? סתם מעלה דמיונות. כבר עדיף לי באמת להזמין ברווז יד ראשונה מווטרינר, למרות שאין לי מושג מה לעשות איתו
(ויוני_א, אם תוכל בבקשה - לצערי אני לא יכול לשלוח לך ה"פ כמשתמש חדש, אז אם יש לך מייל - אשמח לקבל אותו בה"פ. תודה רבה!)
מה דעתכם? סתם מעלה דמיונות. כבר עדיף לי באמת להזמין ברווז יד ראשונה מווטרינר, למרות שאין לי מושג מה לעשות איתו
(ויוני_א, אם תוכל בבקשה - לצערי אני לא יכול לשלוח לך ה"פ כמשתמש חדש, אז אם יש לך מייל - אשמח לקבל אותו בה"פ. תודה רבה!)
oronp כתב:כוטרינר, אני ממליץ על מילוי בתפוחים ורוטב יין....מה דעתכם? סתם מעלה דמיונות. כבר עדיף לי באמת להזמין ברווז יד ראשונה מווטרינר, למרות שאין לי מושג מה לעשות איתו......
זה מה שאתה עושה לברווזים שמביאים אליך לטיפול?