כן. זו היתה התחושה. רשמתי במאמר וגם בוידאו.Pavelz כתב:הדפדפן נראה קצת מקרטע לא?...
כמובן שצריך עוד לבדוק יותר לעומק אתרים נוספים, מכשיר אחר, עומס עבודה וכו

כן. זו היתה התחושה. רשמתי במאמר וגם בוידאו.Pavelz כתב:הדפדפן נראה קצת מקרטע לא?...

לגבי האיטיות, אני מאמין שזה לא ישאר ככה או שזה תלוי הגדרות.oferlaor כתב:שימו לב שזה מציג את האתר ב-100%, כולל פרסומות פלאש. אני מניח שזה מה שמאיט מאוד את הדפדפן. יש דרך זריזה לבטל או להפעיל פלאש?
העברית ממש יפה! המחיר באמת מרתיע מאוד
ה-DLNA (כלומר ALL SHARE) נראה מרשים.
בכלל, נראה שהם ליטשו אותו לא מעט מאז ששיחקנו איתו ב- IFA.
אני מבין שאין לו אפשרות לשיחות רגילות בלי אוזניה כלשהי, נכון?
הממשק של מרבית האפליקציות נראה כמעט זהה לממשק של אפל במקומות רבים.
המכשיר נראה מלוטש ביותר, השאלה כמה זמן בטריה יש לו לאור כל הכח הזה שיש לו.
מבחינה פונקציונלית, נראה שהאייפד כרגע הלך לפינה להתביייש פשוט. לא יאמן כמה דחסו לתוך המכשיר הזה!...

זה אומנם נראה די רע אבל מכאן ולהסיק מסקנות גורפות על תפקודה של מערכת הפעלה שמתפרסת על מאות מכשירים שונים זה קצת לא הגיוני. אני עם ה htc magic המצ''וקמק שלי גולש בצורה חלקה גם באתר הזה אז תהיה בטוח שכל הבהמות עם מעבדי גיגה הרץ וצפונה עובדים בצורה חלקה גם כןShayosef כתב:לא מבין אותו, בתור בעלים של iPad...
לא ברור לי איך אנדרואיד עד היום לא מצליחה להגיע למצב שה SCROLING בגלישה יהיה חלק כמו ב iOSים, זה עדיין נראה ומרגיש choppy כזה.
....

הגעתי למסקנות שלי מתוך ניסיון של כמה מכשירים מבוססי אנדרואיד (חלקם "בהמות" גיגה הרץ..) , הכל כמובן באופן יחסי למתחרים, iOS במקרה הזה.Pavelz כתב:זה אומנם נראה די רע אבל מכאן ולהסיק מסקנות גורפות על תפקודה של מערכת הפעלה שמתפרסת על מאות מכשירים שונים זה קצת לא הגיוני. אני עם ה htc magic המצ''וקמק שלי גולש בצורה חלקה גם באתר הזה אז תהיה בטוח שכל הבהמות עם מעבדי גיגה הרץ וצפונה עובדים בצורה חלקה גם כןShayosef כתב:לא מבין אותו, בתור בעלים של iPad...
לא ברור לי איך אנדרואיד עד היום לא מצליחה להגיע למצב שה SCROLING בגלישה יהיה חלק כמו ב iOSים, זה עדיין נראה ומרגיש choppy כזה.
.......

אין לך iPad תן לי להיות יצירתי ולנחש...nils3373 כתב:Shayosef,
ואיך אתה צופה בדיוק בתמונות שרק צלמת במצלמה שלך ב-iPad? תן לי להיות יצרתי ולענות:
1. קונה את הסמסונג TAB הנ"ל (או כל מחשב נורמלי אחר).
2. מוציא את כרטיס הזיכרון מהמצלמה.
3. מחבר אותו למחשב שרק קנית.
4. פותח חשבון ב-PicasaWeb/Flicker.
5. מעלה את התמונות לאתר.
6. מדליק את ה-iPad גולש לאתר התמונות וצופה בהנאה מלאה.
אופס שכחתי שפשוט אפשר לחבר את כרטיס הזכרון ל-iPad בשימוש "ממשק מיוחד במינו" שעולה XX$......