מחפש רכב מנהלים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
נסיון אנקדוטי שלי אחרי 5 שנים בגולף שלאחריהם באו 4 שנים עם 307:
1. הנוחות בפז'ו הרבה פחות טובה מהמוניטין שיצא להם: הגולף הייתה נוחה יותר בעיר כי ה 307 מוורבצת יותר על מהמורות.
2. האמינות של הגרמניות הרבה פחות טובה ממה שנוח לאנשים להאמין: ה307 נראית עדיין חדשה אבל הגולף התחילה להתפרק אחרי 50000 ק"מ
דווקא לעפר יתאים סקודה סופרב אם הוא פוזל לכיוון הפסאט. הוא ימצא בה את היתרון המרכזי שלה (הגודל) ללא החסרון הבולט ביותר שלה (משעממת בנהיגה). שתיהן מבית VAG כך שהרבה הפתעות לא צריכות להיות שם.
1. הנוחות בפז'ו הרבה פחות טובה מהמוניטין שיצא להם: הגולף הייתה נוחה יותר בעיר כי ה 307 מוורבצת יותר על מהמורות.
2. האמינות של הגרמניות הרבה פחות טובה ממה שנוח לאנשים להאמין: ה307 נראית עדיין חדשה אבל הגולף התחילה להתפרק אחרי 50000 ק"מ
דווקא לעפר יתאים סקודה סופרב אם הוא פוזל לכיוון הפסאט. הוא ימצא בה את היתרון המרכזי שלה (הגודל) ללא החסרון הבולט ביותר שלה (משעממת בנהיגה). שתיהן מבית VAG כך שהרבה הפתעות לא צריכות להיות שם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2748
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
אם סקודה אז עם מנועי ה TSI החדשים. הביקורות מהללות. השאלה היא מה עלות האחזקה.
האוונסיס לדעתי בחירה מצויינת מבחינת אמינות ועלות אחזקה.
מאזדה 6 מאוד מרווחת מאחור ונעימה לנהיגה, אך היא לא חסכונית.
האוונסיס לדעתי בחירה מצויינת מבחינת אמינות ועלות אחזקה.
מאזדה 6 מאוד מרווחת מאחור ונעימה לנהיגה, אך היא לא חסכונית.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אני לא ממש נהג אגרסיבי, מרבית הנהיגה שלי זה כביש 6 או תל אביב וחזרה.
לא ממש מעניין אותי חווית נהיגה "מרתקת" או רכב ספורטיבי, מרבית הזמן אני מברבר בטלפון, מנווט או שומע פודקסטים.
מחפש רכב נוח.
שמעתי רבות על TSI המשותף ל-VW ולסקודה. לפי המספרים הוא לא נראה הרבה יעיל מהאוונסיס. היתרון שלו זה בעיקר יותר כוח וחלקות בהעברת מהלכים?
יש לי טיפטרוניקס כבר 5 שנים, השתמשתי בזה פעם אחת (כשבדקתי שזה עובד).
לא ממש מעניין אותי חווית נהיגה "מרתקת" או רכב ספורטיבי, מרבית הזמן אני מברבר בטלפון, מנווט או שומע פודקסטים.
מחפש רכב נוח.
שמעתי רבות על TSI המשותף ל-VW ולסקודה. לפי המספרים הוא לא נראה הרבה יעיל מהאוונסיס. היתרון שלו זה בעיקר יותר כוח וחלקות בהעברת מהלכים?
יש לי טיפטרוניקס כבר 5 שנים, השתמשתי בזה פעם אחת (כשבדקתי שזה עובד).
כמו שמישהו כבר אמר, יש להם צריכת דלק של טוסטוס, המנוע והגיר שלהם זו המילה האחרונה בטכנולוגיה, צריך לנהוג ברכב כדי להבין.oferlaor כתב:שמעתי רבות על TSI המשותף ל-VW ולסקודה. לפי המספרים הוא לא נראה הרבה יעיל מהאוונסיס. היתרון שלו זה בעיקר יותר כוח וחלקות בהעברת מהלכים?
....
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מה זה אומר צריכת דלק טובה?
האוונטיס טוען שהוא מגיע ל-17 ק"מ לליטר בינ"ע (10-11 עירוני). לפי מה שראיתי הפאסאט לא מגיע להרבה יותר מזה.
האמת שהייתי בכיף לוקח היברידית, אבל זה טוב אם יש לך מקסימום 2 ילדים, השלישי צריך יהיה לשבת בתוך הבטריה בשביל להכנס להיברידיות שיש היום.
האוונטיס טוען שהוא מגיע ל-17 ק"מ לליטר בינ"ע (10-11 עירוני). לפי מה שראיתי הפאסאט לא מגיע להרבה יותר מזה.
האמת שהייתי בכיף לוקח היברידית, אבל זה טוב אם יש לך מקסימום 2 ילדים, השלישי צריך יהיה לשבת בתוך הבטריה בשביל להכנס להיברידיות שיש היום.
לפי כל המומחים שאני קורא, הסופרב היא הרכב הכי מוצלח. יש לו את השילוב המוצלח של TSI + DSG.
DSG זה אומר גיר רובוטי חכם (בניגוד לגיר רובוטי אידיוטי שמותקן ברכבים כמו טויוטה קורולה).
הוא מאובזר ברמה גבוהה מאוד ביחד למחיר שלו.
לפי מה שאני הבנתי, הסופרב היא גמו הפאסט, אבל את לא משלם את המיר העודף על המותג היוקרתי.
הבעיה היחידה בישראל היא עניין של תדמית ( לסקודה יש תדמית של רכב לא אמין ומיושן). אם תתגבר על זה, תוכל להנות מאוד מהסופרב.
אני מכיר אישית מישהו קרוב אלי שנהג בפאסט ועבר לסופרב (גם משיקולי שווי מס), הוא מרוצה עד הגג. טוען שהיא הרבה יותר מאובזרת ונוחה.
DSG זה אומר גיר רובוטי חכם (בניגוד לגיר רובוטי אידיוטי שמותקן ברכבים כמו טויוטה קורולה).
הוא מאובזר ברמה גבוהה מאוד ביחד למחיר שלו.
לפי מה שאני הבנתי, הסופרב היא גמו הפאסט, אבל את לא משלם את המיר העודף על המותג היוקרתי.
הבעיה היחידה בישראל היא עניין של תדמית ( לסקודה יש תדמית של רכב לא אמין ומיושן). אם תתגבר על זה, תוכל להנות מאוד מהסופרב.
אני מכיר אישית מישהו קרוב אלי שנהג בפאסט ועבר לסופרב (גם משיקולי שווי מס), הוא מרוצה עד הגג. טוען שהיא הרבה יותר מאובזרת ונוחה.
- UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 388
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
A4
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני לא הייתי ממהר לרכוש היברידית במקומך. יש לך לא מעט קטעי דרך בין עירוניים ושם יעבוד בעיקר מנוע הבנזין. ללא קשר לאיזה מנוע עובד באותו רגע המכונית צריכה לסחוב תמיד תוספת של כמה מאות קילוגרמים. גם ללא צריכת דלק ההיברידיות קצת בעייתיות: הפריוס בנויה מבפנים מנייר פרגמנט ותא המטען מצומק. ההונדה מכבה מזגן בזמן עצירה - מה שישר הופך אותה ללא רלוונטית עבור כל הנהגים התקועים בפקקים בארץ.
מצד שני אני ממש לא מבין אותך. אם אתם שומרים במשפחה את המיניוואן אז בשביל מה אתה צריך לשלם קנס 6 ימים בשבוע על צריכת דלק כדי שיהיה לך רכב שאולי יום אחד בשבוע תשתמש בו בשביל להסיע את הילדים?
מצד שני אני ממש לא מבין אותך. אם אתם שומרים במשפחה את המיניוואן אז בשביל מה אתה צריך לשלם קנס 6 ימים בשבוע על צריכת דלק כדי שיהיה לך רכב שאולי יום אחד בשבוע תשתמש בו בשביל להסיע את הילדים?
הבעייה בפאסאט זו הידית הזוהרת שליד משולש החירום בתא מטען - זה פותח אותו מבפניםCatskinner כתב:יש לו תא מטען גדול, ככה שאם אתה מחלטר מהצד עבור א.א.א. הלפרון שרותי גביה בע"מ יהיה לך מקום שם לשק מלט, את חפירה ועוד יישאר מספיק לשני קליינטים סרבניים....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

בשביל זה יש את חפירה. שתי צ'פחות טובות לפני שסוגרים את תא המטען ואין יותר פתיחה מבפנים.
ההמלצה החמה שלי לרכב מנהלים עם מנוע חדש, ביצועים גבוהים ורמת אבזור מצויינת זו הסופרב.
היתה גם כתבה השוואתית עליה ביחס לקורולה החדשה והמאליבו. הסקודה לקחה בענק.
בהצלחה ותתחדש!
http://new.skoda-auto.com/com/model/newsuperb/gallery/pictures/Pages/pictures.aspx
היתה גם כתבה השוואתית עליה ביחס לקורולה החדשה והמאליבו. הסקודה לקחה בענק.
בהצלחה ותתחדש!
http://new.skoda-auto.com/com/model/newsuperb/gallery/pictures/Pages/pictures.aspx
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2047
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 96 פעמים
בעניין האוונסיס
אני נוהג ברכב זה יותר משנה הוא באמת מרווח ושקט וגם צריכת הדלק נראית פחותה במעט אבל לדבר על 17 ק"מ לליטר, את זה אפשר לעשות אולי בנסיעה במהירות קבועה במישור כאשר הרכב ריק
בעיה אחרת ברכב זה שהוא לא מצויד ב cruise control ואתה בקלות יכול למצוא את עצמך ב-120 ק"מ + דו"ח על מהירות מבלי לדעת מאיפה זה נפל עליך....
בעיה אחרת ברכב זה שהוא לא מצויד ב cruise control ואתה בקלות יכול למצוא את עצמך ב-120 ק"מ + דו"ח על מהירות מבלי לדעת מאיפה זה נפל עליך....
החזקתי בטויוטה אוונסיס שנרכשה כחדשה במשך שלוש וחצי שנים, אמנם אני לא נוסע הרבה כ- 10,000 ק"מ לשנה אבל אני יכול להגיד שהרכב מאד אמין, לא היו תקלות מיוחדות פרט לטיפול שנתי.
כאשר חיפשתי לרכוש רכב בחנתי אותו, את המאזדה 6 ואת ההונדה אקורד, הטויוטה היתה הכי נעימה לנסיעה, היה "עומק" מסויים ורכות לעומת השניים האחרים, מה גם שאיכות החומרים היתה עדיפה.
לפני כשנתיים כשהחלפתי את הרכב בחנתי גם פאסט אבל הוא היה קטן מאד מאחור ולכן נפסל.
בהצלחה
כאשר חיפשתי לרכוש רכב בחנתי אותו, את המאזדה 6 ואת ההונדה אקורד, הטויוטה היתה הכי נעימה לנסיעה, היה "עומק" מסויים ורכות לעומת השניים האחרים, מה גם שאיכות החומרים היתה עדיפה.
לפני כשנתיים כשהחלפתי את הרכב בחנתי גם פאסט אבל הוא היה קטן מאד מאחור ולכן נפסל.
בהצלחה
יש פה עניין של הרגל
כי כשאני למשל ניסיתי את הפאסאט ממש סבלתי (תנוחת ישיבה מאוד נוקשה ואני רגיל לצרפתיות).
יש לי כבר למעלה משלוש שנים את הפיג'ו 407 ועד כה, היא ממש מאה אחוז מבחינת אמינות.
לפני כן הייתה לי סיטרואן 7 שנים והיא הייתה מעולה, כך שלדעתי היום הצרפתיות אמינות וישרו קו עם היפניות בנושא הזה.
אם תלך לרכוש סקודה בסוכנות בת"א בדרך השלום, אתה מוזמן לכוס קפה (אני בקומת הגג בבניין).
יש לי כבר למעלה משלוש שנים את הפיג'ו 407 ועד כה, היא ממש מאה אחוז מבחינת אמינות.
לפני כן הייתה לי סיטרואן 7 שנים והיא הייתה מעולה, כך שלדעתי היום הצרפתיות אמינות וישרו קו עם היפניות בנושא הזה.
אם תלך לרכוש סקודה בסוכנות בת"א בדרך השלום, אתה מוזמן לכוס קפה (אני בקומת הגג בבניין).
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il