פינוקיו של ספינל. יציבה אמינה ואיכותית...
..אם טעיתי, אני מתנצל.
יחד עם זאת, , אני סבור שבפורום הזה, הדן במכונות פודים, קפסולות וכו', הנושאים וחוות הדעת צריכים להישפט מנקודת מבט של נושא הפורום. אם נשווה כל מכונה או טכנולוגית פודים למכונה ידנית או חצי אוטומטית הרי שמדובר בהשוואה לא הוגנת, בבחינת תפוחים מול תפוזים...
יחד עם זאת, , אני סבור שבפורום הזה, הדן במכונות פודים, קפסולות וכו', הנושאים וחוות הדעת צריכים להישפט מנקודת מבט של נושא הפורום. אם נשווה כל מכונה או טכנולוגית פודים למכונה ידנית או חצי אוטומטית הרי שמדובר בהשוואה לא הוגנת, בבחינת תפוחים מול תפוזים...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש לספינל תרמובלוק ופודים - כמו הרבה מכונות אחרות. אין שם טכנולוגיה מיוחדת.
נכון שיש אחידות בין שוטים אבל אף שוט לא מפיל אותי.
זה נכון שלאיטלקים אין מכונות אספרסו בבית (כמעט כי יש המון גאג'ות ולהפבוני באיביי שלהם) אבל זה לא אומר כלום.
לך אין אופציה לרדת מהבית ולקבל אספרסו טוב ולהם יש.
נכון שיש אחידות בין שוטים אבל אף שוט לא מפיל אותי.
זה נכון שלאיטלקים אין מכונות אספרסו בבית (כמעט כי יש המון גאג'ות ולהפבוני באיביי שלהם) אבל זה לא אומר כלום.
לך אין אופציה לרדת מהבית ולקבל אספרסו טוב ולהם יש.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
מסכים עם האמירה לגבי שיפוט דברים בתוך קטגוריה, אין פתרון אחיד לכלל שותי האספרסו, רוב האנשים אכן לא מחזיקים מכונת אספרסו בבית, לא בישראל ולא באיטליה.
אם מכונה נותנת את המענה המבוקש, ראוי לשפוט אותה לפי הביצועים שלה. קפה טוב טעים גם בפוד, גם בקפסולה וגם טחון.
אם מכונה נותנת את המענה המבוקש, ראוי לשפוט אותה לפי הביצועים שלה. קפה טוב טעים גם בפוד, גם בקפסולה וגם טחון.