רובוט לניקוי הבית התלבטות עזרתכם בבקשה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5877
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 296 פעמים
הפונקציה הזאת אמורה להיות בבני-אדםshy כתב:בוודאי שיש לו אפשרות לתכנות עבודה ע"פ שעותdima_vy כתב:אין לא שעון שניתן לכוון פעולה אוטומטית?...
מה שאין לו
זו פונקציה לפינוי ערמות הצעצועים של הילדים מהכניסה לחדרים.....![]()
ולכן כרגע הוא לא מנקה שם...
לא, אין לי חיות (אהבתי את ההבהרהדרור3 כתב:יש לך חיות מחמד (כמובן אני חושב בכיוון של כלב\חתול ולא תוכי\דג)?...
מה שכן, אנחנו גרים צמוד לקרקע, והילדודס (אלה שיש ויכוח על חינוכם) מתרוצצים בחוץ יחפים
ויש כאן כמויות נכבדות של חול.... היו כאן כמויות נכבדות של חול...
יש לי כלב, שני חתולים ו-neato xv-11.דרור3 כתב:יש לך חיות מחמד (כמובן אני חושב בכיוון של כלב\חתול ולא תוכי\דג)?...
כולם מסתדרים מצויין ביחד.
כמובן שלא צריך לגרור אותו מחדר לחדר - זה כל הקטע אצלו, שהוא יודע לסרוק לבד את כל הקומה ומבצע עצמאית חדר-חדר (וחוזר לבסיס כמובן).
לגבי אמינות - יש לי אותו כבר למעלה מחצי שנה. עדיין מתפקד כמו ביום הראשון, והתחזוקה שלו מינימלית ביותר (בעיקר ריקון המיכל).
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
מקפיץ את השרשור.
החלטתי לקנות רובוט לניקוי הבית, והגעתי בחיטוטים ברשת אל ה-neato xv-11.
לפי קריאה והתרשמות נראה שהוא עדיף משמעותית על הרומבה, במיוחד באיכות השאיבה והנקיון שלו. יש בעיות אמינות קלות אבל רובן ככולן מסתכמות ביחידות שהגיעו דפוקות מהיצרן (במיוחד בעיות סוללה). אבל אלו יחסית שוליות ולפי מה שאני מתרשם ה-XV-11 היא הקניה הנכונה.
אגב, יצא דגם שנקרא XV-15 שהוא דגם אירופאי. ההבדל הוא רק בפלאג ושה-15 מגיע כבר עם ה-firmware החדש (אפשר לעדכן את ה-11 לאותו ה-firmware).
אשמח לשמוע תגובות של מי שקנה את המוצר. rangin נראה מאוד מבסוט.
יש הערות? דברים שכדאי לשים לב אליהם?
החלטתי לקנות רובוט לניקוי הבית, והגעתי בחיטוטים ברשת אל ה-neato xv-11.
לפי קריאה והתרשמות נראה שהוא עדיף משמעותית על הרומבה, במיוחד באיכות השאיבה והנקיון שלו. יש בעיות אמינות קלות אבל רובן ככולן מסתכמות ביחידות שהגיעו דפוקות מהיצרן (במיוחד בעיות סוללה). אבל אלו יחסית שוליות ולפי מה שאני מתרשם ה-XV-11 היא הקניה הנכונה.
אגב, יצא דגם שנקרא XV-15 שהוא דגם אירופאי. ההבדל הוא רק בפלאג ושה-15 מגיע כבר עם ה-firmware החדש (אפשר לעדכן את ה-11 לאותו ה-firmware).
אשמח לשמוע תגובות של מי שקנה את המוצר. rangin נראה מאוד מבסוט.
יש הערות? דברים שכדאי לשים לב אליהם?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
מצטרף שוב לאלה המרוצים
שלי כבר חודש אצלי, ואני מחלק את החיים ללפני ואחרי הneato
עושה את עבודתו נאמנה !
אין תלונות
אין בעיות
אין לכלוך
אחד מהמוצלחים אם לא ה
אגב, אם קונים כאן:
http://www.hammacher.com/Product/78195? ... ct+Catalog
יש Lifetime Guarantee
אם יש לך מישהו בארה"ב, אתה מסודר
שלי כבר חודש אצלי, ואני מחלק את החיים ללפני ואחרי הneato
עושה את עבודתו נאמנה !
אין תלונות
אין בעיות
אין לכלוך
אחד מהמוצלחים אם לא ה
אגב, אם קונים כאן:
http://www.hammacher.com/Product/78195? ... ct+Catalog
יש Lifetime Guarantee
אם יש לך מישהו בארה"ב, אתה מסודר
עדכון
מייל מneato הוביל אותי לעדכן גרסת תוכנה
חיבור הרובוט עם מיני usb למחשב
חיבור לאתר שלהם
ואחרי 3 דקות יש גרסה חדשה
הנה השיפורים ע"פ המייל:
שמחה רבה
חיבור הרובוט עם מיני usb למחשב
חיבור לאתר שלהם
ואחרי 3 דקות יש גרסה חדשה
הנה השיפורים ע"פ המייל:
קוד: בחירת הכל
[eng]New Spot Mode
Cleans a 4'x6' area. Neato first cleans the perimeter of the 4'x6' area and then cleans the interior of the 4'x6' area using its back and forth cleaning path.
Multiple Languages Supported
Includes English, Spanish, French, German, Italian, Chinese, and Japanese.
Better Docking
Improved docking for specific situations, especially those with lots of dog hair.
[/eng]גם אני החלטתי לקנות את ה-VX-11/15. הופתעתי לטובה מהביקורות עליו בחו"ל. מוזר שעדיין לא מייבאים אותו באופן מסודר לארץ.
יש לי מס' שאלות לאלו שכבר קנו את הרובוט בחו"ל.
1. הדגמים VX-11 ו-VX-15 הם בתכלס אותו דגם רק עם הבדלים בשנאי (אחד מותאם למתח אירופאי והשני למתח אמריקאי)?
2. במידה ואני רוכש את ה-VX-11 (מתאים למתח אמריקאי), מה דרוש ממני על מנת לחבר אותו לשקע הביתי שלי?
3. היכן ביצעתם את הרכישה? הדיל הכי טוב שמצאתי זה לקנות ב-Amazon ולהביא את החבילה לארץ בעזרת Ushops. מחיר סופי: 2014 ש"ח כולל הכל. נשמע מחיר סביר?
תודה מראש.
יש לי מס' שאלות לאלו שכבר קנו את הרובוט בחו"ל.
1. הדגמים VX-11 ו-VX-15 הם בתכלס אותו דגם רק עם הבדלים בשנאי (אחד מותאם למתח אירופאי והשני למתח אמריקאי)?
2. במידה ואני רוכש את ה-VX-11 (מתאים למתח אמריקאי), מה דרוש ממני על מנת לחבר אותו לשקע הביתי שלי?
3. היכן ביצעתם את הרכישה? הדיל הכי טוב שמצאתי זה לקנות ב-Amazon ולהביא את החבילה לארץ בעזרת Ushops. מחיר סופי: 2014 ש"ח כולל הכל. נשמע מחיר סביר?
תודה מראש.