רון קופמן אמר "נתניהו חלאה" - והושעה מערוץ הספורט

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 937 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

אפשר להצביע פעמיים עם האייפון? מה, מסך המגע שלו כזה גרוע?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5105
שם מלא: גילי
נתן תודות: 343 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

רון קופמן הוא לא שדר רדיו, במהות של התפקיד.
אני לא מבין איפה הבעיה לכנות את החלאות האלה בשמות שקופמן מכנה אותם?
מה הם עושים כדי שניתן להם כבוד?
תן לי דוגמא לדבר אחד נורמאלי שהם עושים, שעבורו אני צריך לכבד אותם, או לפחות להיות אדיש כלפיהם.
איכפת להם מאיתנו? הם סופרים אותנו? הם מתעניינים בנו? חרדים לגורלנו? מכבדים אותנו? עומדים בהבטחותיהם?
דואגים לאינטרס מסויים, מלבד משל עצמם?
תן לי אחד..
אלו נבחרי ציבור, שחיים על חשבוננו. מקצצים לנו, ולוקחים לעצמם.
נכון, אני חוזר על דברים שכולם יודעים וחושבים, אבל מה לעשות, זו העובדה.
לא מוצא כינויים אחרים שאפשר לכנות אותם, מלבד אלה שהוזכרו כאן.
...

BENGEZER
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

אני מציע לא לבלבל בין חופש הביטוי לגסות רוח ולאלימות מילולית

שרשור שלא נקרא #33 

חברים, מותר לבקר. מותר למתוח ביקורת. אבל צריך לשמור תמיד על דרך ארץ ונימוס. לא יתכן שדמות תקשורתית כמו קופמן תשתמש בכלי תקשורת כדי לגדף ולקלל. אם אנו חושבים שיש קווים אדומים בחינוך ילדינו ובהתנהלות שלנו עם הסובבם אתנו, צריך לדחות דרך ביטוי קלוקלת זאת.

מתנצל על ההרצאה הדידדקטית מעט אבל אני חושב שאחד הדברים שמקלקלים לכולנו בארץ את החיים זאת גסות הרוח והזילזול שלנו בזולת. קופמן מדגים זאת היטב. צריך להוקיע את ההתנהגות הנלוזה הזאת אם אנו רוצים להידמות לחברות תרבותיות.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7626
נתן תודות: 376 פעמים
קיבל תודות: 342 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

Giliboy כתב:רון קופמן הוא לא שדר רדיו, במהות של התפקיד.
תן לי דוגמא לדבר אחד נורמאלי שהם עושים, שעבורו אני צריך לכבד אותם, או לפחות להיות אדיש כלפיהם.
איכפת להם מאיתנו? הם סופרים אותנו? הם מתעניינים בנו? חרדים לגורלנו? מכבדים אותנו? עומדים בהבטחותיהם?
תן לי אחד..
...
אבל גילי,
הבעיה היא רמת השיח הציבורי. זה לא משנה אם קופמן הוא עיתונאי, פובליציסט, או סתם מישהו מטעם עצמו.
במקום להתעסק בעוולות ובהתנהגות של נבחרי הציבור - ופה אני בטוח שאין לנו ויכוח ואנחנו מסכימים שהיא מתחת לכל ביקורת, מתעסקים במי אמר מה ועל מי. וחבל.. כי זאת התעסקות בתפל ולא בעיקר.
במקום לעסוק בצורה אינטיליגנטית ורצינית בתנאים המופלגים של חברי הכנסת, מתעסקים באיך רון קופמן מכנה אותם ( ולא בפעם הרראשונה - פעם קודמת זה נגמר בהתנצלות ).
במקרה הזה רון קופמן השיג בדיוק את ההפך.. ורק בגלל הפה הגדול שלו.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2496
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שרשור שלא נקרא #35 

Giliboy כתב:רון קופמן הוא לא שדר רדיו, במהות של התפקיד.
תן לי אחד..
...
למה אתה ושכמותך נשארים בארץ?
נראה לי שהכל פה רקוב :roll:
מה הקשר בין מה שעושים או לא עושים לצורת תרבות ודרך ארץ. זה העולם בו אתה רוצה לחיות??

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #36 

ליאור,
אפשר פשוט להגיד את זה, ואין לי בעיה להודות-
אתה כנראה אדם יותר מתון וקר רוח ממני.
כשאני רואה את מה שמעוללים לנו, אני פשוט מתפוצץ מבפנים.
אנחנו יכולים להתעסק בעוולות ובהתנהגות של נבחרי הציבור עד מחר, ולפתוח שיח ציבורי מתון ובהדברות נכונה וראויה יותר, אבל תכלס, זה לא באמת יעזור לנו.
מה שאתם לא מבינים, ואני מנסה לומר, שהתנהלות ההנהגה גרועה מכל צורה בה נתבטא נגדם.

Balance
הכל רקוב פה.
היום היתה תמונה של ממשלת אולמרט במשכן הנשיא, אז זה עוד היה קצב.
היו שם במצטבר 9 כתבי אישום, 3 הרשאות ו- 14 שנות מאסר.
אתה מבין..?
איזה סיכוי יש לך לבחור ברחוב 25 אנשים, אקראית,
ולהגיע למספרים כאלה..? ואלה האנשים שאמורים לדאוג לנו..
אז אתה רוצה שאני אשאר אדיש..?
ממש לא הייתי רוצה להישאר פה, אבל זה לא תמיד מה שאתה רוצה..
...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #37 

גילי,
אתה באמת לא מבין מה הבעייה עם בלבולי הביצים של קופמן?!
ללכת ולהשמיץ כל דבר שזז רק לצורך השגת רייטניג בתוכנית טלויזייה (שבכלל מתעסקת בספורט ולא בפוליטיקה) וכל זה בזכות המשפט שכולם כולל כולם בשלטון מושחתים בלי באמת שיש לו ביסוס למשפט הזה, זה בעיני הישראלי המכוער במלוא התגלמותו!

זה בערך כמו שאני אגיד שבגלל שאוהד אחד של הפועל תל אביב הציט את מתחם האימונים בבית וגן אז כל אוהדי הפועל ת"א הם פושעים!

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1174
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שרשור שלא נקרא #38 

osherov כתב:גילי,
ללכת ולהשמיץ כל דבר שזז רק לצורך השגת רייטניג בתוכנית טלויזייה (שבכלל מתעסקת בספורט ולא בפוליטיקה) וכל זה בזכות המשפט שכולם כולל כולם בשלטון מושחתים בלי באמת שיש לו ביסוס למשפט הזה, זה בעיני הישראלי המכוער במלוא התגלמותו!

זה בערך כמו שאני אגיד שבגלל שאוהד אחד של הפועל תל אביב הציט את מתחם האימונים בבית וגן אז כל אוהדי הפועל ת"א הם פושעים!
...
כל עוד קופמן השמיץ את כל העולם ואשתו , לאף אחד לא היה טענות. על אחת כמה וכמה - בדיוק בגלל זה הממשלה (כן - הממשלה!) בחרה בו כדי שיוביל קמפיין ממשלתי. אבל ברגע שאדון קופמן החל לדבר בדיוק באותו אופן על ראש המדינה מועצת המהפכה התכנסה להחליט שזה אסור בישראל.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שרשור שלא נקרא #39 

amiti,
מי אמר לך שלא היו טענות על הדברים שלו?! היו ועוד איך היו, גם של צופים......אני כצופה של התוכנית הזאת מידי פעם חושב, שהוא צריך היה מזמן לעמוד לדין בגין הוצאת דיבה ובגין לשון הרע על חלק מההשמצות שלו כלפי לא מעט אנשים. זה שלעיתים הוא מגיע עם הוכחות לאמיתות הדברים שלו, לא הופכת את שאר המקרים בהם הוא מגדף כל דבר שזז לחוקיים! אותי זה מגעיל.....אם אני הייתי רושם כאן בפורום שמשתמש %$# הוא חלאת אדם, טינופות, חולירע, חתיכת פרימיטיב זה בטח היה מייד גורם לכולכם להתלונן ולמנהלים היה גורם להעיף אותי לכל הרוחות. אז בפורום זה מעשה חמור מאוד אבל בתוכנית טלויזייה זה מותר?!

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #40 

osherov כתב:amiti,
מי אמר לך שלא היו טענות על הדברים שלו?! היו ועוד איך היו, גם של צופים......אני כצופה של התוכנית הזאת מידי פעם חושב, שהוא צריך היה מזמן לעמוד לדין בגין הוצאת דיבה ובגין לשון הרע על חלק מההשמצות שלו כלפי לא מעט אנשים. זה שלעיתים הוא מגיע עם הוכחות לאמיתות הדברים שלו, לא הופכת את שאר המקרים בהם הוא מגדף כל דבר שזז לחוקיים! אותי זה מגעיל.....אם אני הייתי רושם כאן בפורום שמשתמש %$# הוא חלאת אדם, טינופות, חולירע, חתיכת פרימיטיב זה בטח היה מייד גורם לכולכם להתלונן ולמנהלים היה גורם להעיף אותי לכל הרוחות. אז בפורום זה מעשה חמור מאוד אבל בתוכנית טלויזייה זה מותר?!
...
אבל זו בדיוק הנקודה. כל עוד כל העולם התלונן - לא היה אכפת. אבל כשראש הממשלה או שלוחיו התלוננו ננקטה פעולה מיידית.

האם ראש ממשלה או "מקורבים" יכולים לפעול נגד איש תקשורת במדינה דמוקרטית כשזה לא מוצא חן בעיניהם?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שרשור שלא נקרא #41 

amiti,
אין לי מידע פנימי לגבי השתלשלות הענינים ולכן אני מציג לך את הכתוב בגלובס:
ל"גלובס" נודע כי תלונות בנושא הגיעו מהציבור אל ערוץ הספורט, ובד-בבד גם ללשכת ראש הממשלה. התלונות שהגיעו ללשכתו של נתניהו הועברו לרגולטור האחראי, מועצת הכבלים והלוויין, וזו העבירה את הטיפול לערוץ הספורט.
...
תסביר לי מה לא נשמע לך נכון בהתנהלות הזאת של לשכת ראש הממשלה? איפה בדיוק אתה רואה כאן עקיפת הדמוקרטיה? או שימוש ציני "במקורבים"?
אם הציטוט הוא נכון אז לי ההתנהלות הזאת נשמעת הגיונית מאוד....הם פנו לרגולטור והגישו תלונה והוא שקל את התלונה והחליט להעביר את הטיפול לערוץ הספורט שהחליט להשעות את הקוף

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #42 

osherov כתב:גילי,

...
לא, לא מבין..
בשורה התחתונה, הוא צודק או לא?
בשורה התחתונה הם מושחתים, או לא?
וזה שובר כל פעם שיאים מחדש.
אף אחד לא באמת מתכוון שכולם מושחתים,
אבל אי אפשר להתעלם מהתופעה.
מחר ב"המקור" תשמע גם על נתניהו..
רבאק, הבן אדם לא מתיימר להיות אבן שושן, זה הסגנון שלו..
איזה ביסוס צריך להיות לזה שכמעט כולם, למשל, בשם סעיף מטומטם של "שמירת הקשר עם הציבור", רוכשים לעצמם גאדג'טים בעשרות אלפי ש"ח בשנה..?
איפה זה נשמע, תגיד לי? מקצצים בכל דבר שזז, לאנשים אין מה לאכול, וכל אחד שם רוכש Ipad ולאפטופ כאילו כלום.
אם אתם חושבים שקופמן יודע רק לקרוא לכולם מושחטים, אז כנראה שאתם לא באמת מקשיבים לתכניות שלו.
השבוע, בתכניתו ב- 102 FM, הוא עבר על רשימת חברי הכנסת שלא ניצלו את הסעיף האידיוטי של שמירת הקשר עם הציבור. היו שם בני בגין שלא הוציא שקל אחד אפילו, ופואד שהוציא 140ש"ח בלבד. אולי החסרתי עוד מישהו שהוא ציין, לא ממש זוכר. הוא פשוט הודה להם, ועל כך שעוד יש אנשים שפויים בבריכת הביוב הזו שנקראת כנסת ישראל.
אבל מה, הוא לא חסך מילים מחברי כנסת שהוציאו סכומים אסטרונומיים על הסעיף הזה.
היה חבר כנסת שהוציא 7500 ש"ח על מחשב אישי, בלי קשר לזה שרכש גם מחשב נייד. אתה יודע איזה מחשב שולחני אני קונה לך ב- 7500 ש"ח? בסכום הזה אני מעמיד 3 מחשבי על לילדים בפריפריה..
הגדילה לעשות חברת כנסת, לא זוכר את שמה לצערי. החלאה הוציאה השנה למעלה מ- 70 אלף ש"ח על הסעיף הזה.
איך 70, כשהמקסימום עומד על 45 אלף בערך? פשוט ניצלה את היתרה של שנה קודם..
אתם מבינים מה הולך פה? רוצים להיות אדישים? תהיו אתם אדישים.
לי זה מביא את הקריזה, ואין לי דרך להוציא את זה, מלבד להתעצבן, לקלל, ולייחל שיילכו לעזעזל. אני מתפלל ליום שאני אראה אותם בוכים, אחד אחד, כמו שקצב בכה היום בבית המשפט.
...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 20360
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שרשור שלא נקרא #43 

גילי,
הכל נכון
עדין, ראש ממשלה מכהן שלא הורשע.... (גררר... לא סבול אותו)
כלום לא מצדיק את ההתבטאות הזו

אני מבקש שתסכים איתי
כי לסנגר על ביבי גורם לי לגירודים
העם דורש..... כל מיני דברים

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #44 

sam22 כתב:גילי,
הכל נכון
עדין, ראש ממשלה מכהן שלא הורשע.... (גררר... לא סבול אותו)
כלום לא מצדיק את ההתבטאות הזו

אני מבקש שתסכים איתי
כי לסנגר על ביבי גורם לי לגירודים
...
אתה יודע שרק בעלי ה"מוחות הדגולים" מבין הח"כים מורשעים. היתר מצאו שיטה פשוטה וחוקית לחלוטין: אם רוצים עוד כסף מכנסים את הכנסת ומשנים את ההקצבה הקבועה בחוק. ראית פי כמה טיפסה עלות הח"כים והממשלה בשנים האחרונות? מטורף לגמרי אבל חוקי .

נתניהו לא נמצא שם על תקן פרשן אלא הוא זה שמנהל את העניינים ומנצח על החגיגה. כל אחד שיבחר את מילותיו על פי סגנונו לתאר את אחריותו של ראש הממשלה. יש אנשים שסגנונם צבעוני יותר... זה הכל.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שרשור שלא נקרא #45 

גילי,
בשורה התחתונה ברור שהוא לא צודק!
זאת השמצה בכל מובן המילה. תסלח לי, אבל לגדף מישהו ככה בגלל סיפור האייפונים לטעמי זה לשון הרע, זה פגיעה בשמו של אדם ולטעמי ללא ספק יש כאן עילה לתביעה אישית. עם כל הטיפשות שנעשתה שם ועם כל הביקורת שיש לרובנו על חלק לא קטן מחברי הכנסת, השרים וראש הממשלה, עדיין לא חוקי להפוך אותם לשק חבטות וגידופים על ימין ועל שמאל בלי פרופרציה לכלום בשימוש מילות גנאי כאלה באופן גורף כל כך. זה שאנחנו רושמים את דעתנו הפרטית בפורום, עוד אפשר לקבל. אבל זה שהדבר נשמע כל שבוע ע"י אותו אדם מזה כמה שנים וזה לצורך עודף רייטינג, בעיני זה גרוע לא פחות מאותם חברי כנסת מושחטים לכאורה. עזוב אותך רגע מבייבי (אני מניח שדבריו של הקוף לא באמת פוגעים בו כל כך), אני בטוח שאתה צופה בקוף מידי פעם ביציע ולכן אתה בטח נחשף לברוטליות שלו כלפי 90% מראשי ארגוני ספורט בארץ. לשנינו אין אמפטיה להרבה מהם, אבל הצורה שהוא מגדף אותם היא מכוערת מאוד ולטעמי אין לה מקום בתוכנית טלויזיה במדינה שלנו (יש דרכים אחרות להעביר ביקורת נוקבת)

amiti,
רשמת "כל אחד שיבחר את מילותיו על פי סגנונו לתאר את אחריותו של ראש הממשלה. יש אנשים שסגנונם צבעוני יותר... זה הכל."
אז אצלך דמו של כל אחד מותר כל עוד מבינים את סגנונו של הפוגע?! (החוק לא עומד לצידך במשפט הזה). תזהר לא להיכנס למדרון החלקלק הזה רק כתוצאה מחוסר האמפטייה שיש לרובנו כלפי ראשי המדינה שלנו

שלח תגובה

חזור אל “ספורט”