שרשור תגובות: Bezzera Strega - באזרה סטרגה - הביקורת
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
יופי של ביקורת מושקעת ומפורטת מאוד , מכונה מעניינת עם העזה מרשימה מצד היצרן, אגב לפחות במכונה שלי , שוטים שומניים עם טיגר סכין כמו אלו בסירטונים, קשורים אך ורק לסוג הקפה גילו הצעיר, ומידת הטחינה.
מעבר לזה ,כל מכונה בסכומים הנ"ל (כן, כן , גם לפיבוריטה-עם פרא אינפיוגן ) תדע לנפק בידיוק את אותה הסמיכות ,ואותו המראה, הטעם זה כבר עיניין אחר כמובן, שאותו בעיקר ניתן ליקבוע אך ורק במיבחן עיוור, תוך שימוש בכמה שיותר טועמים.
תודה על ההשקעה , באמת ביקורת מרשימה ! , ראוייה בהחלט לתירגום אנגלי , למען יוכל גם העולם הגדול להנות מהביקורת המצויינת הזו.
מעבר לזה ,כל מכונה בסכומים הנ"ל (כן, כן , גם לפיבוריטה-עם פרא אינפיוגן ) תדע לנפק בידיוק את אותה הסמיכות ,ואותו המראה, הטעם זה כבר עיניין אחר כמובן, שאותו בעיקר ניתן ליקבוע אך ורק במיבחן עיוור, תוך שימוש בכמה שיותר טועמים.
תודה על ההשקעה , באמת ביקורת מרשימה ! , ראוייה בהחלט לתירגום אנגלי , למען יוכל גם העולם הגדול להנות מהביקורת המצויינת הזו.
מכונה מעולה, מרשימה ביותר של חברה מעולה ( מי שלא זוכר המציאה את מכונת האספרסו , למרות שבתחילת הדרך ב-1901 הם המציאו את המכונה לצורך ניצול עובדים ותפוקתם).
מאמר מעולה, מקצועי של מביני דבר או שניים בתחום.
כל הכבוד על המאמר המרשים והמקצועי.
מאמר מעולה, מקצועי של מביני דבר או שניים בתחום.
כל הכבוד על המאמר המרשים והמקצועי.
ראש E-61 הוא לא ערובה לקפה טוב יותר.
כל מכונה שיודעת לבקר טמפרטורה ואת תהליך העבודה תהיה מסוגלת ליצר קפה טוב, בל נשכח שמלבד המכונה יש את בקפה, המטחנה, והחשוב לא פחות המפעיל.
לכן יש מכונות שהן לא E-61 שיודעות להפיק קפה טוב יותר.
כל מכונה שיודעת לבקר טמפרטורה ואת תהליך העבודה תהיה מסוגלת ליצר קפה טוב, בל נשכח שמלבד המכונה יש את בקפה, המטחנה, והחשוב לא פחות המפעיל.
לכן יש מכונות שהן לא E-61 שיודעות להפיק קפה טוב יותר.
אינני בעלים של מכונת E61 אך לטעמי כן, הקפה עדיף. בקרוב אבדוק זאת שובairy כתב:עדין לא הבנתי
האם הטעם של הקפה בסרגה טוב יותר ממכונות עם ראש E61?...
מכונות מקצועיות בהפעלה חשמלית מנסות לחקות הפעלת מנוף - פרה אינפיוזן, ייצוב טמפ' בראש ואפילו פוסט אינפיוזן כלומר ירידת לחץ בסוף החליטה. מוזר ככל שיהיה המקור עדיין עדיף.בעיני זה מוזר ואף בעייתי, נדיר לפגוש תחומים שבהם האלקטרוניקה לא שיפרה את התוצאה יחסית ללפני 50 שנה (תקליטים?). רק שבמקרה זה אני לא חושב שיש במנוף בעיה פרקטית כלשהי בסביבה ביתית. יחסית לציוד מקצועי ולא קפסולות.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
סטרגה עדיפה על E61.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- הארנב_המשוטט
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שאפו ענק על המקצועיות והייסודיות.
נהניתי מאוד לקרוא.
תודה,
ארנב
אהלן,
עידו ועופר עשו לי חשק מטורף למכונה הזו, וכמעט כל יום אני מסתכל על סרטונים שלה באינטרווב.
באחד מהשיטוטים מצאתי את המכונה הזאת:
http://www.bosco-macchine.com/home.asp
מישהו מכיר/ראה?
האם יש כאלה בארץ?
עידו ועופר עשו לי חשק מטורף למכונה הזו, וכמעט כל יום אני מסתכל על סרטונים שלה באינטרווב.
מישהו מכיר/ראה?
האם יש כאלה בארץ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

bosco זאת מכונה מסחרית שמיוצרת בנאפולי.
ראש 1 עולה 2500 יורו לפני משלוח (בדקתי לפני כמה חודשים).
זה לא אותו סדר גודל של מחיר ומידות כמו סטרגה - היא בנויה בצורה מאוד דומה לפיורנצאטו פיאצה סן מרקו שיש לקונקורדיה (אותו מנוף וגודל דומה)
אם תשים יד על דבר כזה ויש לך מקום בבית זה עדיף על סטרגה.
לא מאמין שיש כאלו בארץ.
ראש 1 עולה 2500 יורו לפני משלוח (בדקתי לפני כמה חודשים).
זה לא אותו סדר גודל של מחיר ומידות כמו סטרגה - היא בנויה בצורה מאוד דומה לפיורנצאטו פיאצה סן מרקו שיש לקונקורדיה (אותו מנוף וגודל דומה)
אם תשים יד על דבר כזה ויש לך מקום בבית זה עדיף על סטרגה.
לא מאמין שיש כאלו בארץ.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

קדמה מתחילים לייבא גם BOSCOnewaround כתב:אהלן,
מישהו מכיר/ראה?
האם יש כאלה בארץ?...