למה שינעלו? אם הם לא משלמים לו בשביל שיגנוב מהם, אז הוא לא מוכן לעשות את המאמץ...Batnun כתב:Sexter כתב:dgent כתב:נשמע טוב (חוץ מכל הביקורות הטובות על המערכת מול הצד של המשתמשים שמתלוננים על הממשק) , סוףסוף אני אהולך לרכוש WIN נוסף באופן חוקי , פעם אחרונה זה הגיע עם ההמחשב אז לא נחשב...
אנשים כמוך צריך לכלוא.. אפילו כאשר רכשתי לפטופ חדש שהגיע עם WIN7 HOME חוקי, הדבר הראשון שעשיתי זה פרמוט והתקנה של WIN 7 ULTIMATE פירטי. מעולם לא השקעתי שקל אחד בשום תוכנה של מיקרוסופט ואני לעולם לא מתכוון להשקיע.. הם צריכים לשלם לי ולעוד מליוני משתמשים שבכלל מסכימים להתקין את הזבל הזה על המחשבים שלהם.. אגב בשיא החוצפה יצא לי גם להתקשר למוקד התמיכה הטכנית שלהם ולקבל שירות.. בכל מקרה, 8 ממש לא מעניין אותי.....
אני מקווה שהשכנים שלך נועלים טוב טוב את הדירה שלהם...
Batnun
....
שרשור תגובות: סטיב באלמר מכריז: Windows 8 - מערכת הפעלה קסומה
משהו ערך סקר בקרב משתמשים פרטיים שמבינים במחשבים, (משמע הרכיבו את המחשב בעצמם ולא רכשו חבילת מחשב לאידיוט הממוצע מאיבורי), ובדק לכמה מהם יש ווינדוס עם רשיון חוקי? אני בטוח שזה יהיה פחות מ 5%... לא נראה לי שיש מערכת הפעלה שיותק כל לגנוב מאשר ווינדוס 7.. אפילו ב XP זה היה יותר קשה כי בכל פעם שבוצע עדכון אוטומטי הרשיון נחסם.. ב WIN7 בשיטת ה SLIC אתה מקבל מערכת "חוקית" עם עדכונים לכל החיים בלחיצת כפתור... רק העובדה הזו הופכת את הגניבה למצווה... אני לא אתפלא שמיקרוסופט נהנית מזה בדרך כלשהי... אפילו ווינדוס חוקי שיש לי במחשב הנייד, הרבה יותר קל לבצעה את "הרישום" עי אותה תוכנה פרטית...
בפוסט הראשון אתה מודיע לנו שצריך לשלם לך שאתה מסכים להשתמש בעותק שאתה גונב. עכשיו אתה מודיע לנו שזו ממש מצווה. לא פלא שבתי הכלא מלאים "דתיים". תשקיע קצת זמן בכלא בשיפור העברית. "קל" לא "כל", "לבצע" לא "לבצעה". כמו "לבצע שוד" לא "לבצעה שוד". אתה רק חושב שאתה חכם.
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1924
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
ביוני השנה וינדוס 7 הגיעה ל-600 מיליון רישיונות שנמכרו.Sexter כתב:משהו ערך סקר בקרב משתמשים פרטיים שמבינים במחשבים, (משמע הרכיבו את המחשב בעצמם ולא רכשו חבילת מחשב לאידיוט הממוצע מאיבורי), ובדק לכמה מהם יש ווינדוס עם רשיון חוקי? אני בטוח שזה יהיה פחות מ 5%... לא נראה לי שיש מערכת הפעלה שיותק כל לגנוב מאשר ווינדוס 7.. אפילו ב XP זה היה יותר קשה כי בכל פעם שבוצע עדכון אוטומטי הרשיון נחסם.. ב WIN7 בשיטת ה SLIC אתה מקבל מערכת "חוקית" עם עדכונים לכל החיים בלחיצת כפתור... רק העובדה הזו הופכת את הגניבה למצווה... אני לא אתפלא שמיקרוסופט נהנית מזה בדרך כלשהי... אפילו ווינדוס חוקי שיש לי במחשב הנייד, הרבה יותר קל לבצעה את "הרישום" עי אותה תוכנה פרטית......
המון רישיונות נמכרים לעסקים, וגם בעסק זעיר אתה לא רוצה למצוא את עצמך עם תוכנה לא חוקית.