בעיות עם הוט מג'יק
נתחיל מהסוף להתחלה:
נכון לעכשיו הרושם שלי שלא ניתן לומר באופן ברור אם זה בא בהדרגתיות- עד כה זה היה כך ובפעם האחרונה בפתאומיות ולא בהדרגה. סוף מידע מופיע על הכל- כל הערוצים וכמו שאמרתי כבר בפס התוכניות איך שעוברים לערוץ (אפילו לפני שאני לוחץ על i)
כפי שאני זוכר היה לי את הממיר כשבועיים (אולי 3) לפני עדכון הגרסה האוטומטי של hot ואז זה עבד כמו שצריך. לאחר עדכון הגרסה ניסיתי לעדכן ידנית, הבעיה קיימת.
טכנאי לא היה (ואני בספק אם הוא היה מגלה משהו)
נתוני הקליטה: עמצת קליטה 1 -זז בין 54 ל55 dBuV מתי שבדקתי איכות- 4.0E-6BER
עצמת קליטה 2- 53dBuV איכות- 1.1E-5BER חיווי נעילה OK זרם מידע דיגיטלי 0011
אם שכחתי פרט מסוים תזכיר לי
תודה גולן
נכון לעכשיו הרושם שלי שלא ניתן לומר באופן ברור אם זה בא בהדרגתיות- עד כה זה היה כך ובפעם האחרונה בפתאומיות ולא בהדרגה. סוף מידע מופיע על הכל- כל הערוצים וכמו שאמרתי כבר בפס התוכניות איך שעוברים לערוץ (אפילו לפני שאני לוחץ על i)
כפי שאני זוכר היה לי את הממיר כשבועיים (אולי 3) לפני עדכון הגרסה האוטומטי של hot ואז זה עבד כמו שצריך. לאחר עדכון הגרסה ניסיתי לעדכן ידנית, הבעיה קיימת.
טכנאי לא היה (ואני בספק אם הוא היה מגלה משהו)
נתוני הקליטה: עמצת קליטה 1 -זז בין 54 ל55 dBuV מתי שבדקתי איכות- 4.0E-6BER
עצמת קליטה 2- 53dBuV איכות- 1.1E-5BER חיווי נעילה OK זרם מידע דיגיטלי 0011
אם שכחתי פרט מסוים תזכיר לי
תודה גולן
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
הבנתי, תראה מבחינת הנתונים שרשמת, (במידה ובער"ז הקריאה של הממירים והעבודה עם העוצמות היא אותו הדבר כמו באיזור תב"ל) העוצמה שלך היא גבולית בסדר, בעיקרון איכות הקליטה אמורה להיות או 4.0E - 6BER או 1.0E - 7BER
בטיונר השני אצלך יש חריגה שלילית, לפי מה שאני יודע זה לא קשור לתקלת הסוף מידע שקיימת אצלך.
(הטיונר השני הוא משני, הוא משמש לביצוע צפייה או הקלטה של תוכנית נוספת ולכן הוא פחות רלוונטי וברוב המקרים מציג עוצמה יותר נמוכה מאשר הטיונר הראשון).
האם נתקלת בתקלות למיניהן בהקלטות שביצעת , או שהבעיה היחידה שיש לך היא רק בפס מידע?
בטיונר השני אצלך יש חריגה שלילית, לפי מה שאני יודע זה לא קשור לתקלת הסוף מידע שקיימת אצלך.
(הטיונר השני הוא משני, הוא משמש לביצוע צפייה או הקלטה של תוכנית נוספת ולכן הוא פחות רלוונטי וברוב המקרים מציג עוצמה יותר נמוכה מאשר הטיונר הראשון).
האם נתקלת בתקלות למיניהן בהקלטות שביצעת , או שהבעיה היחידה שיש לך היא רק בפס מידע?
-golan-
כמובן שכשיש את סוף המידע אי אפשר להקליט
מבחינת הקלטה חוץ מכשלון בהקלטה שלא קורה לעיתים קרובות (הוא מקליט אבל יש את סימן הRR של נכשל) לפעמים אני לא יכול לראות משהו שהקלטתי כנראה בגלל שבאותו רגע הממיר נתקע (ואז אם זכור לי נכון וזה לא בטוח כל הישומים נתקעים, אולי הבעיה הזאת כן קשורה, אני לא חושב)
נראה לי שאלו בעיות שקורות ולא יחודיות אצלי
מבחינת הקלטה חוץ מכשלון בהקלטה שלא קורה לעיתים קרובות (הוא מקליט אבל יש את סימן הRR של נכשל) לפעמים אני לא יכול לראות משהו שהקלטתי כנראה בגלל שבאותו רגע הממיר נתקע (ואז אם זכור לי נכון וזה לא בטוח כל הישומים נתקעים, אולי הבעיה הזאת כן קשורה, אני לא חושב)
נראה לי שאלו בעיות שקורות ולא יחודיות אצלי
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
לפי מה שאני מעריך במידה ויגיע טכנאי הוא לא יוכל לעזור לך בבעיה זו, ישנן תקלות כגון זו שאתה מתאר שמופיעות ברוב הממירים אך ע"פ מה שידוע זה אינו קורה בתדירות גבוהה כמו אצלך, תקלות מסוג זה נפתרות בדר"כ בעידכוני גירסה שעושים בהוט מדי פעם.
לפי מה שאני יודע אמור להתבצע עידכון גירסה, אך אני לא יודע מתי בדיוק.
התקלה שאתה מתאר בדר"כ אינה תלויה פיזית בממיר עצמו אלא קשורה ל-EPG , בכל מקרה יש באפשרותך להתקשר לשירות הלקוחות לגבי הבעיה, במידה וישלח לך טכנאי הוא יבדוק את הנתונים שקיימים אצלך בפועל ויכול להיות שיתגלה שהבעיה נובעת מבעיה בממיר או מבעיה שאולי קיימת אצלך באחד התדרים.
במידה ואתה מחליט לחכות בינתיים עם העניין אז תשתדל לעדכן מדי פעם בשירשור, אני בכל אופן אנסה להמשיך לבדוק ואעדכן כאן בשירשור במידה ויהיו לי עידכונים.
לפי מה שאני יודע אמור להתבצע עידכון גירסה, אך אני לא יודע מתי בדיוק.
התקלה שאתה מתאר בדר"כ אינה תלויה פיזית בממיר עצמו אלא קשורה ל-EPG , בכל מקרה יש באפשרותך להתקשר לשירות הלקוחות לגבי הבעיה, במידה וישלח לך טכנאי הוא יבדוק את הנתונים שקיימים אצלך בפועל ויכול להיות שיתגלה שהבעיה נובעת מבעיה בממיר או מבעיה שאולי קיימת אצלך באחד התדרים.
במידה ואתה מחליט לחכות בינתיים עם העניין אז תשתדל לעדכן מדי פעם בשירשור, אני בכל אופן אנסה להמשיך לבדוק ואעדכן כאן בשירשור במידה ויהיו לי עידכונים.
-golan-
חוץ מזה שאי אפשר ללחוץ על שום מקש בזמן הצפיה (אחרת אני נזרק מהערוץ) אין בעיה
בינתיים אי אפשר לדעת מה קורה עם העדכון (השפיע/לא) אני מהמר שאני כבר אעדכן אותך בעוד יום יומיים (כרגיל)
זה פשוט מפתיע שבגרסה הקודמת זה עבד כמו שצריך ולאחר עדכון הגרסה זה נדפק ככה
בינתיים אי אפשר לדעת מה קורה עם העדכון (השפיע/לא) אני מהמר שאני כבר אעדכן אותך בעוד יום יומיים (כרגיל)
זה פשוט מפתיע שבגרסה הקודמת זה עבד כמו שצריך ולאחר עדכון הגרסה זה נדפק ככה
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 290
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 290
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
josef_he כתב:welcome to the club
זהו מועדון אקסקלוסיבי של נפעי המג'יק![]()
מתי זה התחיל אצלך מיד כשקנית או לאחר זמן?...
באותו יום
גולן גולן גולן
מחר אני אתקשר להוט הם יגידו לי שישלחו טכנאי הטכנאי יגיע ויגיד שאין בעיה וכו וכו בינתיים אני נלחם עם הממיר ומאפס כל יומיים. אני כבר לא יודע מה לעשות- לחכות לשדרוג התוכנה? לבקש שיחליפו ממיר? (זה כבר המג'יק השני שלי. הראשון הוחלף בגלל פצפוצי קול וקוביות על המסך)