YES MAX: גרסה חדשה ביום ראשון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אתמול גם לי נקטע כל כמה שניות לחצי שניה האודיו מתוך תוכנית שהוקלטה.
זה קרה תוך כדי הקלטה של ערוץ אחר. בשלב מסויים זה הפסיק וראיתי שגם ההקטלה הפסיקה. אני לא יודע אם יש קשר, אבל זו בעיה שראיתי בעבר ולא ראיתי לאחרונה (זה עם היס מקס מהדור החדש).
זה קרה תוך כדי הקלטה של ערוץ אחר. בשלב מסויים זה הפסיק וראיתי שגם ההקטלה הפסיקה. אני לא יודע אם יש קשר, אבל זו בעיה שראיתי בעבר ולא ראיתי לאחרונה (זה עם היס מקס מהדור החדש).
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
גם אני נתקלתי בבעיה הזאת, בעיה שלא נתקלתי בה לפני הגירסא החדשה.
באמת מרשים היצירתיות ש-yes מציגים בבעיות חדשות עם כל גירסא חדשה.
באמת מרשים היצירתיות ש-yes מציגים בבעיות חדשות עם כל גירסא חדשה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
אז ככה...האם מישהו יודע מה בדיוק השתנה בגרסה החדשה וכיצד בודקים איזו גרסה מותקנת ב MAX?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

במסך הדיאגנוסטיקה כתוב בצד את מספר הגירסא.
אם אני זוכר נכון המספר האחרון הוא 254 או משהו כזה.
אם אני זוכר נכון המספר האחרון הוא 254 או משהו כזה.
אמרו לי היום בשירות לקוחות שבלילה בין שלישי לרביעי יהיה עדכון גרסה ל255.oferlaor כתב:במסך הדיאגנוסטיקה כתוב בצד את מספר הגירסא.
אם אני זוכר נכון המספר האחרון הוא 254 או משהו כזה....
מקווה שתיפתר בעיית ההקלטות המפוספסות, אבל כבר אין לי הרבה תקוות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

האם לעוד מישהו מלבדי יש בעיה עם אודיו ביס מקס שמתחרפן מפעם לפעם? זה לא קורה לי בהקלטות, כך שכנראה ניצלתי בינתיים מהצרה הזאת. בד"כ אני מעביר את הרסיבר ל PLII כשאני צופה ביס. מה שקורה אצלי זה שמפעם לפעם אני מאבד את האות לשבריר שניה, בעיקר כשעובר מערוץ לערוץ אבל לא חייב. כשהאות חוזר הרסיבר מציג PCM 96KHZ ועובר לאודיו דו ערוצי. בכל ניסיון להעביר ברסיבר חזרה ל PLII מתקבלים צרצורים ועיוותים ברמקולים הצדדיים - בעצם רק הערוץ המרכזי משמיע את הדיאלוגים כפי שצריך. העברה חזרה ל DIRECT פותרת את בעיית הרעשים, אבל מקריבה את הצליל ההיקפי.
חשבתי שיש לי תקלה ברסיבר או בכבל האופטי המחבר לפרוססור, בפרוססור או בכבל האופטי המחבר אותו לרסיבר. החלפתי כבלים לקואקסיאלים, שידרגתי תוכנה בפרוססור VP50 וניסיתי להריץ DVD שפס הקול שלו הוא רק PLII כדי לבדוק את הרסיבר.
ה DVD נשמע היטב ללא שום בעיה אבל ביס ממשיכים הגיהוקים באודיו. היות שהתופעה מתרחשת גם במעבר ל NEO הגעתי למסקנה שהאות עצמו דפוק ויש בו משהו שמונע מכל עיבוד MATRIX לפענח את האודיו הדו ערוצי כמו שצריך. התופעה קיימת אצלי קרוב ל 3 שבועות ומתחיל להישבר לי מהעניין.
עזרה? עצות?
חשבתי שיש לי תקלה ברסיבר או בכבל האופטי המחבר לפרוססור, בפרוססור או בכבל האופטי המחבר אותו לרסיבר. החלפתי כבלים לקואקסיאלים, שידרגתי תוכנה בפרוססור VP50 וניסיתי להריץ DVD שפס הקול שלו הוא רק PLII כדי לבדוק את הרסיבר.
ה DVD נשמע היטב ללא שום בעיה אבל ביס ממשיכים הגיהוקים באודיו. היות שהתופעה מתרחשת גם במעבר ל NEO הגעתי למסקנה שהאות עצמו דפוק ויש בו משהו שמונע מכל עיבוד MATRIX לפענח את האודיו הדו ערוצי כמו שצריך. התופעה קיימת אצלי קרוב ל 3 שבועות ומתחיל להישבר לי מהעניין.
עזרה? עצות?
- oferlaor
- מנהל

- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

sam22, כן זה כל הפטנט. Pro Logic על כל גרסאותיו יכול לקבל אודיו דו ערוצי כקלט ולפלוט אודיו 4 עם או 5.1 ערוצים. אפשר להתייחס לזה כאל טריק, אבל זה טריק מוצלח וזה מה יש כל עוד יס לא משדרים ב DD.
אני הולך לבצע נסיון עם הפטפון שמחובר ישירות למגבר ועם נגן דיגיטלי שאחבר אותו ל VP50 כדי לברר סופית אם הבעיה היא באחד ממרכיבי השרשרת או שהאודיו שאני מקבל מהיס מקס באמת דפוק. בינתיים עברתי על כל החיווט לרמקולים, למרות שידעתי שאין לי בעיה כי 5 Channel Stereo ו DD עובד מצויין.
אני הולך לבצע נסיון עם הפטפון שמחובר ישירות למגבר ועם נגן דיגיטלי שאחבר אותו ל VP50 כדי לברר סופית אם הבעיה היא באחד ממרכיבי השרשרת או שהאודיו שאני מקבל מהיס מקס באמת דפוק. בינתיים עברתי על כל החיווט לרמקולים, למרות שידעתי שאין לי בעיה כי 5 Channel Stereo ו DD עובד מצויין.