חלון הראווה של פורום אוזניות ומגברי אוזניות - פרסמו פה את הציוד שלכם!
DubStyle
אני יותר מושקע בתחום הסטריאו , למרות שגם שם נכון שאיני אודיופיל , אולי חובב סאונד . יש לי גם הנחתה די רצינית באוזן שמאל
וזו אחת הסיבות שאיני מחליף את האוזניות המקרטעות שלי . אבל אם אתה אומר שהן אחלה , מי אני שאתווכח... בינינו , איכותן מספקת
אותי . אולי יום אחד סתם ככה בשביל הכיף ואם יזדמן לי , אאזין לאוזניות מושקעות , ואני מבין שדבר כזה מצריך הגברה ייעודית משלו , אז
אם אפול גם על מגבר אוזניות זה בכלל יהיה נהדר לערוך השוואה. תודה לכם על ההזדמנות להשוויץ !
אני יותר מושקע בתחום הסטריאו , למרות שגם שם נכון שאיני אודיופיל , אולי חובב סאונד . יש לי גם הנחתה די רצינית באוזן שמאל
וזו אחת הסיבות שאיני מחליף את האוזניות המקרטעות שלי . אבל אם אתה אומר שהן אחלה , מי אני שאתווכח... בינינו , איכותן מספקת
אותי . אולי יום אחד סתם ככה בשביל הכיף ואם יזדמן לי , אאזין לאוזניות מושקעות , ואני מבין שדבר כזה מצריך הגברה ייעודית משלו , אז
אם אפול גם על מגבר אוזניות זה בכלל יהיה נהדר לערוך השוואה. תודה לכם על ההזדמנות להשוויץ !
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
@clip99
·אתה יותר ממוזמן
חוץ מזה יש את פיוז בגבעתיים, לי אישית לא יצא לבקר שם אך אני יותר ממתכנן... מקום חלומי פשוט.
אם יש ביכולתך להגיע לשם גש לשם ושמע ממה שתרצה!
(אחרי שתבקר שם תתכונן לקחת הלוואה מהבנק
)
ואני כמעט בטוח שאם יש פה מישהו שגר באזור שלך הוא יותר מישמח לארח אותך(לפחות אני).
@rektw0w
·אתה תמיד מוזמן, חוץ מזה לא היה לי מה לעשות איתו ><
·אתה יותר ממוזמן
חוץ מזה יש את פיוז בגבעתיים, לי אישית לא יצא לבקר שם אך אני יותר ממתכנן... מקום חלומי פשוט.
אם יש ביכולתך להגיע לשם גש לשם ושמע ממה שתרצה!
(אחרי שתבקר שם תתכונן לקחת הלוואה מהבנק
ואני כמעט בטוח שאם יש פה מישהו שגר באזור שלך הוא יותר מישמח לארח אותך(לפחות אני).
@rektw0w
·אתה תמיד מוזמן, חוץ מזה לא היה לי מה לעשות איתו ><
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1805
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
היי היסתובבו לי אוזניות כאלה בבית פעם!clip99 כתב:במקרה נתקלתי בכותרת השרשור בדף הראשי ונכנסתי מסקרנות ופתאום זה הכה בי -
גם אני משתמש באוזניות ! אבל זה המכנה המשותף היחיד , ופה מסתיים הקשר שלי לעניין , ותיכף תראו למה.
(אמרתם שאפשר להראות הכל!)
משמשות אותי לצפייה בסרטים ומשחקי מחשב . חוט קרוע כי פעם ניסיתי להפריד את המיקרופון וחתכתי את הכבל של האוזניות בטעות.
לפעמים לא שומעים בשתי האוזניים . אבל לא מפריע במיוחד , לא משתמש בהן כל הזמן ממילא , רק כשאני לא רוצה להרעיש.
אוקיי הגיע זמן ה-COMIC RELIEF....
עד שהמלחם היתקרב אילהן יותר מדי:twisted:
·
-
- 20130712_154056.jpg
- תוצאה של שיעמום...
- (32.57 KiB) הורד 15752 פעמים
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1805
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
DubStyle כתב:@clip99
·להגיד תאמת? כל הכבוד על האומץ.
מצד שני אם אתה לא מגדיר את עצמך כאאודיופיל(ואני בטוח שלא) גם אוזניה בדולר תספק אותך, נכון זה לא כמו אזניות ב2000 שקל או 1000 שקל אבל היי, האיכות בסיבר ליין מספיק טובה בשבילך!
לא פעם ולא פעמיים אנשים שאלו אותי איך אני משקיע סכומים מטורפים כאלה בציוד אאודיו, התשובה היא פשוטה: הם מסתפקים בציוד שלהם ואני לא מסתפק בשלי.
כל אחד והאזן שלו, וכן אני לא אשקר... יש לך אחלה של אוזניה שם!...
אחחח מתי הן כבר יהיו אצלי...eyal1983 כתב:SONY MDR MA 900
Leckerton Audio UHA-4
בינתיים, למוסיקה רגועה וסרטים...
http://s1128.photobucket.com/user/eyal1 ... 8.jpg.html
[/url]
...
הפדים נראים ממש שטוחים בתמונה, הדרייברים לא נוגעים לך באוזניים? הן לא גורמות לך לגירוד\גירוי?
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
טוב אני גם אתרום בינתיים רק 2 תמונות. נראה איך יתקדם פה אולי אני אוסיף עוד כמה.
-
- _DSC0689.jpg
- DT880 250 Ohm 2003
- (31.29 KiB) הורד 15441 פעמים
-
- _DSC0690.jpg
- M3
- (12.63 KiB) הורד 15440 פעמים