בתור אחד שמשתמש באקוסיסטם של אפל כבר כמה שנים, זה חוויית שימוש של ממש, כל המכשירים מדברים זה עם זה, הכל פשוט עובד. בלי להגדיר, בלי לשבור את הראש על כל בעיה שצצה, בלי וירוסים.. אנשים לא מבינים מה הם מפסידים רק כי המחשב יקר יותר מהממוצע. זה ממש כמו לעבור ממזדה מזדקנת לפורשה חדשה.Itay_Pollak כתב:בבועה שלנו תמיד יהיה יותר קשה להצדיק את אפל.
מעבר לאייפון, לכמה מאיתנו מחשבי אפל, אפל טיוי ואייפדים?
אני מניח שנגיע לאחוזים מעטים, בעוד בארה"ב המצב הוא שונה ומשתנה כל הזמן להבנתי.
מישהו ראה את שיר ההלל לאפל במשפחה מודרנית מלפני כשבועיים? פרק שלם שצולם ממסך המקבוק ואל מול מכשירי האייפון/אייפד השונים של חברי המשפחה. (הפרק מתחיל בכלל בזה שהסלולר של קלייר נאבד/נגמרה הסוללה ולכן היא מנהלת את כל השיחות וכד' מהמחשב).
פרסומת של 20 וכמה דקות - פשוט נראה מדהים. לא חושב שמישהו עם אנדרואיד חווה משהו דומה. חוץ ממה שגוגל מנסה אולי לעשות עם הNOW שמתחבר לחיפושים שעשינו במחשב....
שרשור תגובות: אירוע Apple watch - spring forward מרץ 2015
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
בוא נתחיל מהסוף - אין ספק - שאם מישהו מחפש שעון ספורט ויתברר כי הצד הספורטיבי של אפל עובד ללא לאות בנוסף לכל מה שהוא עושה וההתממשקות בכלל עם הטלפון - יביא הרבה אנשים לרכוש את הגרסה הזאת.
בנוסף, כל האנשים שכבר גם ככה קונים שעוני יוקרה או שעונים סמי יקרים - זה לא נורא יקר וזה עושה המון.
השאלה היא אם אפל שוב תצליח לגרום לנו להגיד - איך יכולנו בלי זה.
אני יודע שלמשל סירי - גם אם דיי מעצבנת לפעמים, עוזרת המון בצורך לא להסתכל בכלל על הטלפון.
בקיצור נצטרך לחכות שזה יצא ואנשים יתחילו להשתמש בשביל להבין ולהחליט.
בנוסף, כל האנשים שכבר גם ככה קונים שעוני יוקרה או שעונים סמי יקרים - זה לא נורא יקר וזה עושה המון.
השאלה היא אם אפל שוב תצליח לגרום לנו להגיד - איך יכולנו בלי זה.
אני יודע שלמשל סירי - גם אם דיי מעצבנת לפעמים, עוזרת המון בצורך לא להסתכל בכלל על הטלפון.
בקיצור נצטרך לחכות שזה יצא ואנשים יתחילו להשתמש בשביל להבין ולהחליט.
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1924
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
·toxin כתב:http://tech.walla.co.il/item/2836706...
זו כותרת דומה לאלו שהיו כשהאייפד יצא. שלא הבינו למה צריך אותו.
אני לא חושב שהשעון הזה ספציפית יהיה להיט, אבל השאלה הגדולה היא אם בעוד שנתיים-שלוש רובנו נאמץ שעון חכם כזה או אחר.
·nati-va כתב:בתור אחד שמשתמש באקוסיסטם של אפל כבר כמה שנים, זה חוויית שימוש של ממש, כל המכשירים מדברים זה עם זה, הכל פשוט עובד. בלי להגדיר, בלי לשבור את הראש על כל בעיה שצצה, בלי וירוסים.. אנשים לא מבינים מה הם מפסידים רק כי המחשב יקר יותר מהממוצע. זה ממש כמו לעבור ממזדה מזדקנת לפורשה חדשה..........
דווקא המכשירים של אפל לא יקרים משמעותית לעומת מתחרים ברמתם. פשוט אין להם range ורוב האנשים לא צריכים מחשבים ב1000$ או טלפון ב700$ כי גם מכשירים בחצי מחיר עושים את המסמך וורד, אימייל, שיחת טלפון,... בקיצור את העבודה.
זו הגאונות של אפל, שהיא הצליחה לשכנע אנשים שהם חייבים את הטוב ביותר ולמכור רק top range
אני לא מכיר עוד הרבה מוצרים שאנשים לא עושים חישוב עלות-תועלת כשקונים אותם. מבגדים, מכוניות, מוצרי חשמל וכו'.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8816
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 659 פעמים
wallalon, זה לא שכל מוצרי אפל נמכרים בטירוף בעולם. הם חזקים עם האייפון והאייפד. במחשוב למשל הם לא מוכרים באותם כמויות, האפל TV לא נחשב להצלחה והאייפוד מת ברגע שהסלולרי השתלט גם על השמעת מוסיקה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
מעט פשטני, אבל אמיתי.
אחד הדברים האחרונים שצריכים לעניין אותנו במהלך אימון גופני זה הדופק. כל האפליקציות לניטור דופק טובות רק עבור יצירת גרפים לרשתות חברתיות - וגם זה מיותר כי אף אחד לא באמת מתעניין בגרף שלכם. המכשיר החשמלי היחידי שצריך זה שעון על מנת למדוד השגים בפעילויות כמו ריצה, שחיה או אופנים. אם תתעקשו לעוד מוצר אלקטרוני, אז נגן מוזיקה ייעודי.
אגב, אין לי התנגדות לשעון כמו זה של אפל או אחר והייתי שמח להיות בעל שעון כזה, אבל התרומה של שעון כזה בפעילות פיזית לא קיימת.
אחד הדברים האחרונים שצריכים לעניין אותנו במהלך אימון גופני זה הדופק. כל האפליקציות לניטור דופק טובות רק עבור יצירת גרפים לרשתות חברתיות - וגם זה מיותר כי אף אחד לא באמת מתעניין בגרף שלכם. המכשיר החשמלי היחידי שצריך זה שעון על מנת למדוד השגים בפעילויות כמו ריצה, שחיה או אופנים. אם תתעקשו לעוד מוצר אלקטרוני, אז נגן מוזיקה ייעודי.
אגב, אין לי התנגדות לשעון כמו זה של אפל או אחר והייתי שמח להיות בעל שעון כזה, אבל התרומה של שעון כזה בפעילות פיזית לא קיימת.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
זיו, מדויק אם זה לא מחליף סמארטפון (וכנראה שלא...)
יש לי לוג פעילויות, רכיבה והליכה באנדומונדו - חשוב לי מאוד כולל ביצועים מבחינת מהירות ומנוחה
יש לי לוג פעילויות, רכיבה והליכה באנדומונדו - חשוב לי מאוד כולל ביצועים מבחינת מהירות ומנוחה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המטרה בפעילות פיזית זה לשפר הישגים - את זה עושים עם שעון, לא גרף דופק.
חושב אחרת? נא הסבר איזה נתונים יש בלוג וכיצד זה עוזר לך להשתפר בצורה כזאת ששעון לבד לא מספק.
חושב אחרת? נא הסבר איזה נתונים יש בלוג וכיצד זה עוזר לך להשתפר בצורה כזאת ששעון לבד לא מספק.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 11/03/2015 10:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

nati-va,
וכיצד הגרפים עזרו לך להשתפר?
וכיצד הגרפים עזרו לך להשתפר?
הוא הפך את האימון ליותר יעיל, שהמטרה היתה להגיע לדופק x כדי לבנות מסת שריר או לדופק y כדי לשרוף קלוריות בצורה אפקטיבית, אחרי האימון הגרף מראה את הזמן שהייתי בדופק מסויים וזמן מנוחה.. ככה האימונים היו יותר ממוקדי מטרה- אם זה שריפת קלוריות או בניית מסת שריר.