למיטב ידיעתי לא יהיה שדרוג מערכת הפעלה לדגם. המשמעות העיקרית היא ביצועים - כמה זמן מהרגע שלוחצים ועד שמה שביקשת קורה.תודה. האם ניתן בדגם הנ"ל לשדרג למערכת ההפעלה webos2 ?...
שרשור תגובות: LG ישראל - השקת מסכי 2015 וסלקוםTV ללא ממיר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
כפי שציפיתי, סלקוםTV אכן יהיה זמין גם בדור אחד אחורה של מסכי LG WebOS
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4370
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
לא יותר קל פשוט להתקין את האפליקציה הסלולארית שלהם על ממיר אנדרואיד?benny123 כתב:יהיה מעניין אם LG יפתחו דונגל המכיל את מע"ה הזו לטובת מסכים ישנים ובכך יפתחו את האפשרות להנות מסלקוםTV לעוד משתמשים שלא יכולים להרשות לעצמם שדרוג למסך מתקדם....
-
oferlaor
- מנהל

·עובד אך ורק עם מכשירים שיש להם DRM. זה לא יעבוד עם מכשירים סיניים זולים.NegativeIQ כתב:לא יותר קל פשוט להתקין את האפליקציה הסלולארית שלהם על ממיר אנדרואיד?.........
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
הייתי היום ב- SOHO בראשל"צ ומשני הצדדים של הבר תלויות 2 טלוויזיות של פיוניר. אני מניח שאלו היו קורו.
חייב לציין שאיכות התמונה - פנומנאלית להפליא...
השחור - שחור והצבעים חיים ועמוקים !! התפעלתי עמוקות...
ולמה אני אומר את זה, כי בסקירה על ה- EC939 עופר ציין שזה המסך היחיד שהתעלה על הקורו שלו. קיצור - אם זה באמת נכון, כנראה שמדובר באמת במסך "אחר".
חייב לציין שאיכות התמונה - פנומנאלית להפליא...
ולמה אני אומר את זה, כי בסקירה על ה- EC939 עופר ציין שזה המסך היחיד שהתעלה על הקורו שלו. קיצור - אם זה באמת נכון, כנראה שמדובר באמת במסך "אחר".
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 422 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
מגוחך ,לבחור מסך בגלל אפליקציה
פעם בחרו מסך לפי פיצרים:
-כרטיס לווייני
-עידן
-2 מקורות במקביל
התחרפנו
מחר סוני משיקה התאמה לגולן ,אז זה פרמטר לבחירת מסך?
4k אין שגורים
עדין בsd
-כרטיס לווייני
-עידן
-2 מקורות במקביל
התחרפנו
מחר סוני משיקה התאמה לגולן ,אז זה פרמטר לבחירת מסך?
4k אין שגורים
עדין בsd
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
Re: מגוחך ,לבחור מסך בגלל אפליקציה
@זורו44
·יש משהו בדבריך אבל מנסים למצב גם את שידורי האינטרנט כפיצ׳ר בארץ. הרי במדינות רבות זה פיצ׳ר חשוב מאוד (החל מנטפליקס ועד לBBC) ואני מקווה שכך יקרה בארץ כי אם זה הופך לפיצ׳ר חשוב זה רק בגלל שיש לו ביקוש (וזה אומר שהוא באמת שווה משהו).
לגבי שידורי SD זה נכון אבל אל תשכח את הערוץ הראשון, ערוץ 9 לדוברי הרוסית וערוץ פלסטין 48 שעלה השבוע לאוויר בHD.
·יש משהו בדבריך אבל מנסים למצב גם את שידורי האינטרנט כפיצ׳ר בארץ. הרי במדינות רבות זה פיצ׳ר חשוב מאוד (החל מנטפליקס ועד לBBC) ואני מקווה שכך יקרה בארץ כי אם זה הופך לפיצ׳ר חשוב זה רק בגלל שיש לו ביקוש (וזה אומר שהוא באמת שווה משהו).
לגבי שידורי SD זה נכון אבל אל תשכח את הערוץ הראשון, ערוץ 9 לדוברי הרוסית וערוץ פלסטין 48 שעלה השבוע לאוויר בHD.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
Re: מגוחך ,לבחור מסך בגלל אפליקציה
@זורו44
·
ממש לא הזוי. סמסונג בישראל לקחו את SmartVOD בדיוק בשביל זה והקונטרה של LG הוא ללכת עם סלקום בבלעדיות הדדית, אגב.
·
ממש לא הזוי. סמסונג בישראל לקחו את SmartVOD בדיוק בשביל זה והקונטרה של LG הוא ללכת עם סלקום בבלעדיות הדדית, אגב.
-
oferlaor
- מנהל

בדיקה שלי עם סלקום הם הכחישו בלעדיות מכל סוג שהוא.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 19/06/2015 16:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
מה לגבי תמיכה ב- HDCP 2.2 ותמיכה ב- HDMI 2.0A ?
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
·אבי, הורדת תכנים ב 4K? , כך בחשבון שאם אתה לא רואה תכנים של 4K אז תכנים רגילים תראה ממש גרוע.avihuli כתב:מה לגבי תמיכה ב- HDCP 2.2 ותמיכה ב- HDMI 2.0A ?...
כך בחשבון ש 4K זו רק תחנה בדרך ל 8K, אם אין לך תכנים ל 4K ואתה לא חייב להחליף טלוויזיה , תחכה. מה ייצא לך מזה? חוץ מבזבוז כסף.... אם הטלוויזיה שלך מאד ישנה לא תומכת FHD אז תקנה משהו טוב, אבל אם יש לך תמיכה ב FHD, אין שום טעם.
איזה תוכן יש לך של 4K?