שרשור תגובות: iOS 9 כמעט השתחרר, אז מה חדש?
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
למה אנשים צריכים לוותר על שפת הדיבור שלהם, על שפת האם והאב שלהם בשביל שיהיה להם נוח .....
עם כל הכבוד, חברה שרוצה להיות פונקציונאלית לכלל אזרחי העולם ולא רק לדוברי האנגלית, צריכה להיות קשובה לכולם, מה יעשו אלו שעבורם אנגלית היא לא השפה הנוחה והקלה לתפעול, "יתרגלו" ..... אפל איכזבו בענק בהיבט הזה של יישור לימין\ שמאל באופן גורף לכלל השפות.
כמה קשה זה כבר יכול להיות שאדם יבחר לעצמו את הכיוון הרצוי
עם כל הכבוד, חברה שרוצה להיות פונקציונאלית לכלל אזרחי העולם ולא רק לדוברי האנגלית, צריכה להיות קשובה לכולם, מה יעשו אלו שעבורם אנגלית היא לא השפה הנוחה והקלה לתפעול, "יתרגלו" ..... אפל איכזבו בענק בהיבט הזה של יישור לימין\ שמאל באופן גורף לכלל השפות.
כמה קשה זה כבר יכול להיות שאדם יבחר לעצמו את הכיוון הרצוי
- clubnet
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4853
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אמרת דבר נכון.. אפל היו צריכים לחשוב על כפתור יעודי כלשהו, מי שרוצה יישור לימין שיעבירtaoyossi כתב:אפל איכזבו בענק בהיבט הזה של יישור לימין\ שמאל באופן גורף לכלל השפות.
כמה קשה זה כבר יכול להיות שאדם יבחר לעצמו את הכיוון הרצוי...
ומי שרוצה שמאל יעביר לצד "שמאל"..
כל כך מסובך? אני מאמין שלא.. עובדה בקטע של כפתור לשמירת אחוזי סוללה.
אפל עשו את זה יופי.
חבל היישור לימין הרס לדעתי
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
·taoyossi כתב:למה אנשים צריכים לוותר על שפת הדיבור שלהם, על שפת האם והאב שלהם בשביל שיהיה להם נוח .....
כמה קשה זה כבר יכול להיות שאדם יבחר לעצמו את הכיוון הרצוי...
לא כל כך הבנתי את הטענה.
הם עשו בדיוק מה שצריך, שזה ישור לימין בעברית.
הרי זה מפריע לך, תעבור לאנגלית.
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
מה הקשר רבותי,
אם זה היה מכשיר עברית מיושר ימינה חדש, לא היתה בעיה.
הענין הוא לשנות הרגל, זה הכך.
ברור שזה לא נוח
ואני מודה, אני תמיד בממשק אנגלית.
אבל פיתרון ההייבריד שהיה קודם הוא השגוי.
למשתמש חדש, בעברית, אין שום בעיה.
זו תמיד בדילמה שגיור של ממשקי משתמש.
עוד מימי חלונות הראשונים והפאלם פיילוט
אם זה היה מכשיר עברית מיושר ימינה חדש, לא היתה בעיה.
הענין הוא לשנות הרגל, זה הכך.
ברור שזה לא נוח
ואני מודה, אני תמיד בממשק אנגלית.
אבל פיתרון ההייבריד שהיה קודם הוא השגוי.
למשתמש חדש, בעברית, אין שום בעיה.
זו תמיד בדילמה שגיור של ממשקי משתמש.
עוד מימי חלונות הראשונים והפאלם פיילוט
העם דורש..... כל מיני דברים
מי קובע מה שגוי ומה לא.
מבחינתי- מה שהיה עד עכשיו זה תקין-למרות שמבחינה טכנית זה לא היה rtl מלא..לזה הייתי רגיל וזה עבד בשבילי.למה לשנות? רק כדי ליצור אשליה של לוקאליזציה. הרי אם לאפל היה חשוב לוקאליזיצה- היא הייתה מרחיבה את סירי לשפות נוספות, הייתה פותחת את אפל מיוזיק, ושאר שרותים (בערך כל מה שחדש עם ios9) ליותר משתמשים חוץ מאמריקאים וקצת אירופה.
להשוות סמארטפון למחשב זה לא כל כך צודק. יש מחוות, קיצורים למיניהם, אייקונים שרגילים שהם במקום מסויים כדי להגיע אליהם מהר. שבימי הגיור של ווינדוס לא היו..אז תפריט ״התחל״ עבר לימין ביג דיל..
מבחינתי- מה שהיה עד עכשיו זה תקין-למרות שמבחינה טכנית זה לא היה rtl מלא..לזה הייתי רגיל וזה עבד בשבילי.למה לשנות? רק כדי ליצור אשליה של לוקאליזציה. הרי אם לאפל היה חשוב לוקאליזיצה- היא הייתה מרחיבה את סירי לשפות נוספות, הייתה פותחת את אפל מיוזיק, ושאר שרותים (בערך כל מה שחדש עם ios9) ליותר משתמשים חוץ מאמריקאים וקצת אירופה.
להשוות סמארטפון למחשב זה לא כל כך צודק. יש מחוות, קיצורים למיניהם, אייקונים שרגילים שהם במקום מסויים כדי להגיע אליהם מהר. שבימי הגיור של ווינדוס לא היו..אז תפריט ״התחל״ עבר לימין ביג דיל..
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אף אחד לא קובע.
אבל יש גיור חלקי, מה שהיה ולזה רבים התרגלו
ויש גיור מלא, מה שיש עכשיו, על זה רבים מתלוננים כי התרגלו.
כוונתי היא שמשתמש חדש כלל לא יתלונן והממשק החדש ייראה לו טבעי ונכון
כנראה גם נכון יותר מהגיור החלקי
אבל יש גיור חלקי, מה שהיה ולזה רבים התרגלו
ויש גיור מלא, מה שיש עכשיו, על זה רבים מתלוננים כי התרגלו.
כוונתי היא שמשתמש חדש כלל לא יתלונן והממשק החדש ייראה לו טבעי ונכון
כנראה גם נכון יותר מהגיור החלקי
העם דורש..... כל מיני דברים
בנוסף יש פה צד פסיכולוגי..
הסמארטפון נתפס אצל רוב האנשים כ״חלק מהגוף״ שלהם. הם איתו ברגעים טובים, קשים, שמחים,ברכב, בבית, במסעדה וכו׳ (אני יודע איך זה נשמע- אבל לצערנו זו המציאות) והתחושה שמשנים לך דבר שהוא כל כך קרוב אליך ואתה רגיל אליו- מעוררת איזה זעם, (אני יכול להעיד על עצמי כאשר ראיתי את הממשק בפעם הראשונה)..לא יודע איך להסביר את זה. זה שונה ממחשב, שמשתמשים בו כמה שעות ביום..
הסמארטפון נתפס אצל רוב האנשים כ״חלק מהגוף״ שלהם. הם איתו ברגעים טובים, קשים, שמחים,ברכב, בבית, במסעדה וכו׳ (אני יודע איך זה נשמע- אבל לצערנו זו המציאות) והתחושה שמשנים לך דבר שהוא כל כך קרוב אליך ואתה רגיל אליו- מעוררת איזה זעם, (אני יכול להעיד על עצמי כאשר ראיתי את הממשק בפעם הראשונה)..לא יודע איך להסביר את זה. זה שונה ממחשב, שמשתמשים בו כמה שעות ביום..
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
אני אומר לך
שהסיבה היחידה שאני עם אייפון למרות שסלולארים תומכי אנדרואיד לרוב מתקדמים בהרבה זה רק בגלל ״שכל דבר היה נמצא איפה שאמור היה להמצא״.
השינויי הזה פשוט מרגיז ומציק
ולא ממש בא לי להתרגל.
עדיף כבר להתרגל לאנדרואיד חדיש
שהסיבה היחידה שאני עם אייפון למרות שסלולארים תומכי אנדרואיד לרוב מתקדמים בהרבה זה רק בגלל ״שכל דבר היה נמצא איפה שאמור היה להמצא״.
השינויי הזה פשוט מרגיז ומציק
ולא ממש בא לי להתרגל.
עדיף כבר להתרגל לאנדרואיד חדיש
- clubnet
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4853
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אמרת פה משהו הכי הגיוני ששמעתי עד היום, המכשיר איתנו בכל רגע נתון.nati-va כתב:בנוסף יש פה צד פסיכולוגי..
הסמארטפון נתפס אצל רוב האנשים כ״חלק מהגוף״ שלהם. הם איתו ברגעים טובים, קשים, שמחים,ברכב, בבית, במסעדה וכו׳ (אני יודע איך זה נשמע- אבל לצערנו זו המציאות) והתחושה שמשנים לך דבר שהוא כל כך קרוב אליך ואתה רגיל אליו- מעוררת איזה זעם, (אני יכול להעיד על עצמי כאשר ראיתי את הממשק בפעם הראשונה)..לא יודע איך להסביר את זה. זה שונה ממחשב, שמשתמשים בו כמה שעות ביום.....
ואתה רגיל למשהו מסויים פתאום הכל הפוך, ואז אתה מתחיל להתרגז.
אני מאוד מבין אותך ואיתך בקטע.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
מישהו נתקל בבעיות התחברות ל WIFI? קורה לי הרבה מאז העדכון עם מכשירים ישנים
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שמתם לב אולי שמאז השדרוג המכשיר לא מציג ב- icloud כמה תופסת כל אפליקציה מסך הגיבוי?
הכל ב- No data .
גם ה- backup size לא מוצג לי, אע"פ שבמסך ה- "backup now" הוא מציג חיווי שבוצע גיבוי ב- 17/09 .
זה לא קורה אצל אשתי בגרסה 8, כן קורה אצל חבר בבטא 9.1
הכל ב- No data .
גם ה- backup size לא מוצג לי, אע"פ שבמסך ה- "backup now" הוא מציג חיווי שבוצע גיבוי ב- 17/09 .
זה לא קורה אצל אשתי בגרסה 8, כן קורה אצל חבר בבטא 9.1
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אכן הפורומים מלאים, אבל מגוון הפתרונות לא הועילו לי.
ניתוק והתחברות מחדש ל- icloud, כיבוי והפעלה מחדש של הגיבוי, ביטול זרם תמונות, Reset network..
נאדה..
אגב, אם אתה מבטל גיבוי של אפליקציה מסויימת, אז סך גודל הגיבוי מתעדכן בהתאם
ניתוק והתחברות מחדש ל- icloud, כיבוי והפעלה מחדש של הגיבוי, ביטול זרם תמונות, Reset network..
נאדה..
אגב, אם אתה מבטל גיבוי של אפליקציה מסויימת, אז סך גודל הגיבוי מתעדכן בהתאם
...