הפתרון שלי - עברתי ל-nexus 6P עם 64 גיגה זיכרון פנימי ובלי אפשרות הרחבה של sd card. (ראיתם מה עשיתי פה? לקחתי חסרון והפכתי אותו ליתרון
יש מישהו שעוד לא משתמש ב- Google Photos?
גוגל photos מעולה. אני משתמש בה המון. הבעיה הקריטית מבחינתי - ברגע שהתמונות שאני מצלם עולות אוטומטית ל-sd card של הטלפון ולא בזיכרון הפנימי - אי אפשר לערוך את התמונה בעזרת התוכנה הזאת (בעית הרשאה, קראתי הרבה, ראיתי הרבה טלפונים מסוגים שונים - זה פשוט לא עובד. תנסו בעצמכם).
הפתרון שלי - עברתי ל-nexus 6P עם 64 גיגה זיכרון פנימי ובלי אפשרות הרחבה של sd card. (ראיתם מה עשיתי פה? לקחתי חסרון והפכתי אותו ליתרון
)
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
שנה אחרי שהושק השירות, הוא הצלחה מסחררת.
הנה 10 טיפים מצוות Google Photos לשימוש יעיל יותר בתיבה. שימו לב לסעיף מספר 9 הסופר שימושי!
https://googleblog.blogspot.co.il/2016/ ... llion.html
הנה 10 טיפים מצוות Google Photos לשימוש יעיל יותר בתיבה. שימו לב לסעיף מספר 9 הסופר שימושי!
https://googleblog.blogspot.co.il/2016/ ... llion.html
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
·שיואו חיפשתי את 9.ziv_r כתב:שנה אחרי שהושק השירות, הוא הצלחה מסחררת.
https://googleblog.blogspot.co.il/2016/ ... llion.html...
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2387
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 536 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
היי
לא ראיתי פה איזכור לנושא מגבלת האחסון.
בהנחה שאני מעוניין שהתמונות שלי יעלו בגודלן המקורי ולא בהפחתת רזולוציה, הרי שאחסון התמונות נגרע מתוך חשבון הגוגל הרגיל שלי שהוא כ-15GB.
לא ראיתי פה איזכור לנושא מגבלת האחסון.
בהנחה שאני מעוניין שהתמונות שלי יעלו בגודלן המקורי ולא בהפחתת רזולוציה, הרי שאחסון התמונות נגרע מתוך חשבון הגוגל הרגיל שלי שהוא כ-15GB.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

בינתיים לא ראיתי ממש הבדל בין התמונות שיש לי, לבין ההפחתת.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

liorreem,
הנושא אוזכר לאורך השרשורים השונים אשר דנו בשירות אצלנו בפורום.
אני אישית לא רואה את זה בתור מגבלה רצינית (וכך גם לא רוב האנשים). רוב המצלמות בטלפונים בכלל לא עוברות את הרזולוציה של 16MP לתמונה, לפיכך המגבלה לא מגיעה לידי ביטוי. יש מגבלה יותר נפוצה עבור מי שמצלם וידאו ב- 4K, אבל כאשר חושבים על היתרון של אחסון וידאו אינסופי, גם החסם העליון של המרת הוידאו בצורה אוטומטית על ידי השירות ל- 1080p לא עוצרת אף אחד.
עוד משהו, האחסון לא נגרע משירות ה- Gmail, אלא מה- Drive.
נ.ב
רצה שמועה מבוססת כי כל מכשירי Nexus בעתיד הקרוב יוכלו לשמור את הקבצים שלהם בצורתם המקורית ללא שום דחיסה.
הנושא אוזכר לאורך השרשורים השונים אשר דנו בשירות אצלנו בפורום.
אני אישית לא רואה את זה בתור מגבלה רצינית (וכך גם לא רוב האנשים). רוב המצלמות בטלפונים בכלל לא עוברות את הרזולוציה של 16MP לתמונה, לפיכך המגבלה לא מגיעה לידי ביטוי. יש מגבלה יותר נפוצה עבור מי שמצלם וידאו ב- 4K, אבל כאשר חושבים על היתרון של אחסון וידאו אינסופי, גם החסם העליון של המרת הוידאו בצורה אוטומטית על ידי השירות ל- 1080p לא עוצרת אף אחד.
עוד משהו, האחסון לא נגרע משירות ה- Gmail, אלא מה- Drive.
נ.ב
רצה שמועה מבוססת כי כל מכשירי Nexus בעתיד הקרוב יוכלו לשמור את הקבצים שלהם בצורתם המקורית ללא שום דחיסה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

העדכון האחרון לאפליקציה עבור פלטפורמת ה- iOS הציג את האפשרות למחיקת המדיה שכבר גובתה. יכולת זו כבר הופיע בפלטפורמת האנדרואיד כבר לפני מספר חודשים.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

ziv_r
רק שמשום מה הוא מוחק חלק והכל הכל..
רק שמשום מה הוא מוחק חלק והכל הכל..
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3142
- נתן תודות: 804 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
@mp3lll
כמה בעיות יש לך עם השירות
כשהולך קשה אז עד הסוף.
בנוגע לפיצ'ר החדש, חשוב לחדד שברגע שהתמונות נמחקות מהטלפון הן נמחקות באיכותם המקורית ולרוב נשמרת בענן של גוגל באיכות "גבוהה" אך לא המקורית.
כמה בעיות יש לך עם השירות
כשהולך קשה אז עד הסוף.
בנוגע לפיצ'ר החדש, חשוב לחדד שברגע שהתמונות נמחקות מהטלפון הן נמחקות באיכותם המקורית ולרוב נשמרת בענן של גוגל באיכות "גבוהה" אך לא המקורית.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

vivi,
ואני מאמין שתסכים איתי כי רוב האנשים לא מצלמים סטילס ביותר מ- 16MP, לכן זוהי מגבלה זניחה - מעבר לזה שכמובן ניתן להגדיר כי השירות ישמור את התמונות ברזולוציה המקורית במידה והיא גבוהה מ- 16MP.
ואני מאמין שתסכים איתי כי רוב האנשים לא מצלמים סטילס ביותר מ- 16MP, לכן זוהי מגבלה זניחה - מעבר לזה שכמובן ניתן להגדיר כי השירות ישמור את התמונות ברזולוציה המקורית במידה והיא גבוהה מ- 16MP.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

·vivi כתב:@mp3lll
כמה בעיות יש לך עם השירות![]()
![]()
כשהולך קשה אז עד הסוף.
בנוגע לפיצ'ר החדש, חשוב לחדד שברגע שהתמונות נמחקות מהטלפון הן נמחקות באיכותם המקורית ולרוב נשמרת בענן של גוגל באיכות "גבוהה" אך לא המקורית....
הוא לא מוחק, מוחק חצי בחיי.
אני פשוט מעתיק למחשב, מוחק, ומעלה דרך המחשב הכל.
אי אפשר לסמוך עליו, עובדתית.
גיבה הכל אבל מוחק חצי.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
התחלתי להשתמש בשירות הזה רק לאחרונה ואני ממש מרוצה. במיוחד אהבתי את האופציה של האשף שיוצר קליפים, קולאזים וכו - ממש מגניב
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag