שרשור תגובות: נטפליקס התחילו לשדר תרגום בעברית
גם אני התחברתי ל smartdns . הנטפליקס האמריקאי עובד. אבל הסטרימינג באיכות נמוכה מאד. אני לא מצליח להגיע אפילו ל 720P. כל הזמן זה על 240. יש לכם רעיון מה לעשות? יש לי חיבור של 100 מגה. בוא נאמר שעם unblockus ז״ל ראיתי ב 1080p אז לא ניראה לי שזה בעייה אצלי...
- Conky
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אחח.. געגועים לunblockus, הם היו מעולים.ofer7845 כתב:גם אני התחברתי ל smartdns . הנטפליקס האמריקאי עובד. אבל הסטרימינג באיכות נמוכה מאד. אני לא מצליח להגיע אפילו ל 720P. כל הזמן זה על 240. יש לכם רעיון מה לעשות? יש לי חיבור של 100 מגה. בוא נאמר שעם unblockus ז״ל ראיתי ב 1080p אז לא ניראה לי שזה בעייה אצלי......
רשימה של 20-30 מדינות היה להם, בלי שגיאות, איכות מעולה ובמהירות ולמי שהתעקש גם בחינם.
בקשר לבעיה שלך, היה לי את זה גם, אבל אחרי כ-7 דקות של איכות גרועה, ה-1080p נטען. (בניגוד ל-20 שניות דרך unblockus שנטפליקס רצחה).
·ofer7845 כתב:גם אני התחברתי ל smartdns . הנטפליקס האמריקאי עובד. אבל הסטרימינג באיכות נמוכה מאד. אני לא מצליח להגיע אפילו ל 720P. כל הזמן זה על 240. יש לכם רעיון מה לעשות? יש לי חיבור של 100 מגה. בוא נאמר שעם unblockus ז״ל ראיתי ב 1080p אז לא ניראה לי שזה בעייה אצלי......
תבדוק את המהירות באתר fast.com שנטפליקס עצמה העלתה אותו כדי לבדוק מהירות הסטרימינג
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1193
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אני חזרתי לנטפליקס דרך unblock-us
בינתיים עובד.
בינתיים עובד.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3142
- נתן תודות: 804 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
יש להיכנס לאתר הזה:
http://unogs.com/search/?q=-!1900,2016- ... evance&p=1
יש כאן אפשרות לחפש תכנים לפי מדינה, לפי כתובית בעברית וכו'.
חייב לציין באותה ההזדמנות שקצב התכנים המתורגם לעברית מאוד מפתיע לטובה. לפני כמה ימים שרק פרסמו את הנושא היו 38 תכנים מתורגמים.
נכון להיום יש 68 תכנים מתורגמים, בכל יום עקבתי ונראה שבכל יום מוסיפים כתוביות לסרטים\סדרות.
במידה וימשיכו בקצב הזה אין לי ספק שבעוד מספר חודשים נטפליקס יחלו לנגוס בהוט ויס.
http://unogs.com/search/?q=-!1900,2016- ... evance&p=1
יש כאן אפשרות לחפש תכנים לפי מדינה, לפי כתובית בעברית וכו'.
חייב לציין באותה ההזדמנות שקצב התכנים המתורגם לעברית מאוד מפתיע לטובה. לפני כמה ימים שרק פרסמו את הנושא היו 38 תכנים מתורגמים.
נכון להיום יש 68 תכנים מתורגמים, בכל יום עקבתי ונראה שבכל יום מוסיפים כתוביות לסרטים\סדרות.
במידה וימשיכו בקצב הזה אין לי ספק שבעוד מספר חודשים נטפליקס יחלו לנגוס בהוט ויס.
תודה. עשיתי וקיבלתי בקושי מגה וחצי. לא פלא שהסטרימינג באיכות ירודה. בדקתי באותו אתר על אותו wifi בלי ה vpn וקיבלתי 25 מגה... אוףף מה ניתן לעשות??mark13 כתב:·......
תבדוק את המהירות באתר fast.com שנטפליקס עצמה העלתה אותו כדי לבדוק מהירות הסטרימינג...
- Conky
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
SmartDNS הרבה יותר מהיר מVPN.ofer7845 כתב:תודה. עשיתי וקיבלתי בקושי מגה וחצי. לא פלא שהסטרימינג באיכות ירודה. בדקתי באותו אתר על אותו wifi בלי ה vpn וקיבלתי 25 מגה... אוףף מה ניתן לעשות??.........
יש קישורים באשכול הזה לשירות שעובד כרגע וגם דיווח ש-unblockus חזר לעבוד, הלוואי שזה נכון, לא בדקתי.
נערך לאחרונה על ידי Conky ב 02/07/2016 0:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשרשמתי vpn התכוונתי ל smart dns... מישהו יכול לאשר ש unblock חזר לעבוד עם נטפליקס?Conky כתב:SmartDNS הרבה יותר מהיר מVPN.......
יש קישורים באשכול הזה וגם דיווח שunblockus חזר לעבוד, הלוואי שזה נכון, לא בדקתי....