גם אני נהנתי מהדיון או הויכוח (אבל ברוח מאוד טובה) שהמשכנו לנהל בחוץ למרות החום הכבד. שחר, אם תחשוב על זה
זו כבר השנה השניה ברציפות שמתנהל דיון כזה בחוץ הרבה אחרי סיום האירוע, ממש יכול להיות מסורת חדשה
גם לפגישות הבאות .
@rwg1
·
אמת. אולי צריך לעשות יותר/עוד מפגשים, אפילו נטו בשביל להתכנס ולהתדיין בכל הנושאים האלה בפורמאלי. כי זה די מסורבל להתדיין ברמה כזו בכתב על גבי הפורום.. מאוד היה מעניין אותי לעשות נניח ערבי Shootout השוואתיים בין מסכי דגל וניגון תכנים וכו' בניחותא, סטייל מה שעושים, כל שנה, באתרים מסויימים בחו"ל. אבל לך תארגן ערב כזה, חתיכת סיבוך לוגיסטי..
לגבי השמות שהציעו - רעיון טוב ומוזר לי שעד היום זה לא הצליח כמו שמשה רשם קודם. פעם הבאה אגיע מיוזמתי עם מדבקה עם הכינוי או לחלופין - אגיע אם פרצוף משולש כזה עם פריזמה של כל הצבעים..
@jacko-il
·
אני מסכים איתך לגמרי במה שאתה כותב לגבי מפגשים אפילו רק לצורך דיונים, ואולי כדאי באמת לבדוק
את האפשרויות לארגון מפגש כזה. לגבי ערב Shootout, זה יכול להיות דבר מעולה אם אפשר לארגן גם כאן
דבר כזה, אבל כדי לארגן Shootout כזה צריך גוף כמו חנות מתמחה רצינית שתעזור בזה כמו למשל מה
שקורה עם ה- Shootout שמתקיים בניו יורק בכל שנה במסגרת CE Week, ואני לא בטוח אם נוכל למצא
חנות מתמחה בארץ שיהיה לה עניין לעזור בדבר כזה.