שבוע טוב!
יקרה בדיוק כמו שביטלו את מחבר הDB-9 RS-232 במחשבים ואז צריך מתאם ממיר, התקן עצמו רחוק מלהעלם עדיין כל הציוד התעשייתי, צבאי, מקצועי נשלט כך או ב RS-485 אבל במחשב נייד בעובי של שערה אין פשוט מקום למחבר שלא שימושי עבור מעל 99% מהלקוחות.
שלא לדבר על מחבר פרללי למדפסות מהמאה הקודמת...אצלי בתיק יש מתאם USB ל RS-232 ועכשיו רכשתי את השני לגיבוי..
לפני יומיים מצאתי ללקוח מתאם RS-232 לתקשורת אלחוטית ששולטת על מנופים שאיתם מנקים גורדי שחקים בארץ...
אם לצטט את טומי לי גונס בגברים בשחור 1 :
"Kay: This is gonna replace CD's soon; guess I'll have to buy the White Album again... Ah..."
http://www.imdb.com/title/tt0119654/quotes
כלומר להבנתי התעשייה מנסה כל העת לחפש נקודת הכנסה חדשות וזה יותר מכל מוביל את המעבר.
כמו קלוד קשה לי להאמין שמחבר האוזניות 3.5" יעלם מן העולם, זה פחות או יותר כמו לומר תהרגו את מחבר ה:Banana speaker connector ברסיברים....
בטלפונים סלולריים למשל אני חייב להסכים עם זיו, מי בדיוק משתמש באוזניות אנלוגיות היום בטלפון הסלולארי, מישהו ?
בטלפונים היוקרתיים זה יכול לקרות במיידי, בטלפונים העממיים יותר יקח קצת יותר זמן.
אגב APPLE היו הראשונים להפטר מכונני ה Floppy וכולם אז אמרו שהם משוגעים מישהו היום משתמש ב Floppy?
גם במחשבים אפשר לוותר לדעתי על ה DAC המזוויעים שיש היום ב BUILT IN ולעבור לאוזניות או רמקולים USB.
כך אני נוהג כבר מעל 5 שנים.