·לא עובדnati-va כתב:תגידו, הפיצר של clipboard בענן (בין מכשירים) עובד למישהו?
לא מצאתי זכר לזה.....
שרשור תגובות: iOS 10 - איך זה והאם כדאי לשדרג?
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
התקנתי על 6S פלוס - דרך אייטונס, עבר חלק. המכשיר מרגיש יותר מהיר (לא שקודם היו לי תלונות..)
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
שמעו השילוב עם APPLE MUSIC נהדר.
דוגמאות? "סירי, איזה שיר זה?" - גורם לסירי לזהות את השיר, ולתת לכם קישור לשיר באפליקצית מוסיקה, מה שמאפשר לכם שמיעה של השיר, צפייה במילים, באלבום האמן, והורדה למכשיר באופן קבוע של השיר בקלות.
כל האפליקציה גם עברה מתיחת פנים והתאמה לעברית באופן מלא, היא הרבה יותר מסודרת כעת, וממש כיף להשתמש בה.
בנוסף, באפליקצית ההודעות iMessages ניתן לשלוח שירים ששמעתם לאחרונה או שירים מספרית המוסיקה שלכם, ואם הנמען מנוי ל- APPLE MUSIC גם כן, הוא יכול לשמוע את השיר ישירות מהאפליקציה - מגניב לחלוטין.
גם עניין הציורים והשרבוטים בהודעות מגניב, מודה שזה גרם לי לחזור לצייר כמה לבבות :O
דוגמאות? "סירי, איזה שיר זה?" - גורם לסירי לזהות את השיר, ולתת לכם קישור לשיר באפליקצית מוסיקה, מה שמאפשר לכם שמיעה של השיר, צפייה במילים, באלבום האמן, והורדה למכשיר באופן קבוע של השיר בקלות.
כל האפליקציה גם עברה מתיחת פנים והתאמה לעברית באופן מלא, היא הרבה יותר מסודרת כעת, וממש כיף להשתמש בה.
בנוסף, באפליקצית ההודעות iMessages ניתן לשלוח שירים ששמעתם לאחרונה או שירים מספרית המוסיקה שלכם, ואם הנמען מנוי ל- APPLE MUSIC גם כן, הוא יכול לשמוע את השיר ישירות מהאפליקציה - מגניב לחלוטין.
גם עניין הציורים והשרבוטים בהודעות מגניב, מודה שזה גרם לי לחזור לצייר כמה לבבות :O
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
מבחינתי ה פיצ'ר עד עכשיו זו האפשרות עם 3D טאצ' לראות תוכן של מיילים / הודעות / התראות במסך הנעילה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
·אתה מתכוון autolock?winer-r כתב:התקנתי אתמול בלילה על 6, אבל אני לא מוצא את האופציה שהיית קיימת קודם של "כיבוי אוטומטי של המסך", או משהו כזה......
- clubnet
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4853
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אתה מתכוון לנעילת מסך?כאשר המסך פתוח, ואז הוא נכבה לבד?winer-r כתב:התקנתי אתמול בלילה על 6, אבל אני לא מוצא את האופציה שהיית קיימת קודם של "כיבוי אוטומטי של המסך", או משהו כזה......
תבדוק בהגדרות->כללי, ושם ״נעילה אוט׳״
אני מקווה שלזה אתה מתכוון.
חייב להיות אופציה כזאתי, לך תדע איפה זה עכשיו נמצא.