שרשור תגובות: ביקורת של טלויזיית הדגל של סמסונג: ה-55K9500 פרמיום UHD מעוגל
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
תודה על הסקירה.
לא החלטתי עם עצמי האם הרעיון של קופסת החיבורים החיצונית היא יתרון או חיסרון.
מצד אחד מאוד אוהב את הרעיון של כבל אחד בלבד לטלוויזיה + חשמל. אבל מצד שני אם כבר עושים את זה אז למה לא דואגים גם לשים את כבל הרשת ואת שאר החיבורים ? כאילו יש פה רעיון נחמדאבל יישום לא ב- 100% למה שכנראה התכוון המשורר.
לעניין מחירי הטלוויזיות, מגניב שהמחיר תחרותי ויחסית זול לתמורה בגין מסך דגל.
אולם בגודל של 55 הייתי שוקל חלופה של OLED שבחלק מהדגמים של שנה שעברה אף המחיר יהיה נמוך יותר.
ב- 65 אינץ' כמובן שעדיין היתרון התמחורי הברור הוא לסמסונג.
לא החלטתי עם עצמי האם הרעיון של קופסת החיבורים החיצונית היא יתרון או חיסרון.
מצד אחד מאוד אוהב את הרעיון של כבל אחד בלבד לטלוויזיה + חשמל. אבל מצד שני אם כבר עושים את זה אז למה לא דואגים גם לשים את כבל הרשת ואת שאר החיבורים ? כאילו יש פה רעיון נחמדאבל יישום לא ב- 100% למה שכנראה התכוון המשורר.
לעניין מחירי הטלוויזיות, מגניב שהמחיר תחרותי ויחסית זול לתמורה בגין מסך דגל.
אולם בגודל של 55 הייתי שוקל חלופה של OLED שבחלק מהדגמים של שנה שעברה אף המחיר יהיה נמוך יותר.
ב- 65 אינץ' כמובן שעדיין היתרון התמחורי הברור הוא לסמסונג.
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
@oferlaor
·הערה קטנה לגבי הסמכת premium - זה מדבר על טווח דינאמי. לא רק על עוצמת הארה של מעל 1000 ניט במסלול של הLED. לכן אני תמיד נזהר עם הLED של LG שלא קיבל הסמכה ואני לא יודע אם זה בגלל השחורים, הבהירות או שניהם.
לגבי הקופסה - בסקירות קודמות התערבת יותר על הרציונאל של הקופסא שהיא בעצם המוח והמסך רק מוניטור. האם זה עדין כך או שהקופסה הפכה לטיפשה? אחרת איך זה מסתדר עם חיבור הרשת ישירות למסך? מה דעתך?
·הערה קטנה לגבי הסמכת premium - זה מדבר על טווח דינאמי. לא רק על עוצמת הארה של מעל 1000 ניט במסלול של הLED. לכן אני תמיד נזהר עם הLED של LG שלא קיבל הסמכה ואני לא יודע אם זה בגלל השחורים, הבהירות או שניהם.
לגבי הקופסה - בסקירות קודמות התערבת יותר על הרציונאל של הקופסא שהיא בעצם המוח והמסך רק מוניטור. האם זה עדין כך או שהקופסה הפכה לטיפשה? אחרת איך זה מסתדר עם חיבור הרשת ישירות למסך? מה דעתך?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
·shay1 כתב:יופי של סקירה תודה רבה
זה הציון הכי גבוה שקיבל מסך בביקורת שלך למעט הקורו... אני צודק?
מה קורה לסמסונג עוד לא התקבעו על עיצוב? את הקופסא החיצונית נדמה לי שכבר סמסונג הציגו בעבר ,הפסיקו ושוב חזרו
לקופסא שלא מועילה לכלום חוץ מתלפוס מקום ולצבור אבק. אם כבר הכינו סלוטים לכרטיס זיכרון וחיבור HDMI במסך לא נראה לי שכל כך מסובך היה לסמסונג להוסיף עוד שניים שלושה חיבורים בפנל המסך ....
מעניין להשוות בין המסך הזה לפנאסוניק XD900...
דווקא לדעתי זה מאוד חכם שהם עשו את הקופסת חיבורים מחוץ ל-TV ואני אומר את זה מניסיון של לא מעט התקנות מסכים.
כשה-TV תלויה וצמודה לקיר - פחות נוח לחבר אליה חוטים מאשר לקופסה ואם אתה מתכנן לחבר אליה מס' מכשירים ,
אז לא תמיד יש מקום בצנרת (וזה עוד במידה ויש הכנה בקיר מהמזנון אל ה-TV) .
את הקופסה הזו ניתן למקם במזנון ואליה את כל המכשירים שאתה רוצה וגם קל לנתק ולראות מה מחובר.
בד"כ בסדרות הגבוהות (ובגדלים מסויימים) יש את קופסת החיבורים הזו (בעבר זה גם היה חלק מה- EVOLUTION KIT).
אגב - צניחת המחיר היתה הגיונית ביותר (בעיקר ב- 65') עקב העובדה כי המכירות צנחו בסדרה שעברה בדגמים הגבוהים
והשנה בין השאר עקב הוזלת ייצור בגדלים אלה .הסטרנדרט בגודל המסך בסלון הביתי בעלייה מתמדת ולא רחוק היום שזה יהיה 60'.
מסכים איתך בחלק מהדברים. אילו לא היו בכלל חיבורים במסך אולי זה היה נכון לעשות קופסא .אולם מכיון שכבר יש חיבורים אז זה לא משנה הרבה . חוץ מיזה מחברים פעם אחת במהלך ההתקנה ולא יותר כך שזה זניח. עוד דבר חיבורים בצד נוחים הרבה יותר מחיבורים מאחורי המסך וזה מאפשר גישה מהירה הללא פירוק המסך מהקיר בהשוואה למסכים לפני מספר שנים שם החיבורים היו מאחור וכל פעם שרצו להתחבר עם אביזר היה צורך להוציא את המסך ממתקן התליה .movieman כתב:·......
דווקא לדעתי זה מאוד חכם שהם עשו את הקופסת חיבורים מחוץ ל-TV ואני אומר את זה מניסיון של לא מעט התקנות מסכים.
כשה-TV תלויה וצמודה לקיר - פחות נוח לחבר אליה חוטים מאשר לקופסה ואם אתה מתכנן לחבר אליה מס' מכשירים ,
אז לא תמיד יש מקום בצנרת (וזה עוד במידה ויש הכנה בקיר מהמזנון אל ה-TV) .
את הקופסה הזו ניתן למקם במזנון ואליה את כל המכשירים שאתה רוצה וגם קל לנתק ולראות מה מחובר.
בד"כ בסדרות הגבוהות (ובגדלים מסויימים) יש את קופסת החיבורים הזו (בעבר זה גם היה חלק מה- EVOLUTION KIT).
אגב - צניחת המחיר היתה הגיונית ביותר (בעיקר ב- 65') עקב העובדה כי המכירות צנחו בסדרה שעברה בדגמים הגבוהים
והשנה בין השאר עקב הוזלת ייצור בגדלים אלה .הסטרנדרט בגודל המסך בסלון הביתי בעלייה מתמדת ולא רחוק היום שזה יהיה 60'....
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
shay1 לא הבנתי את המשפט :
"סכים איתך בחלק מהדברים. אילו לא היו בכלל חיבורים במסך אולי זה היה נכון לעשות קופסא"
אצלי בגב המסך יש חיבור חשמל , חיבור ל- ONE CONNECT וחיבור למצלמה.
לאיזה עוד חיבורים התכוונת ?
"סכים איתך בחלק מהדברים. אילו לא היו בכלל חיבורים במסך אולי זה היה נכון לעשות קופסא"
לאיזה עוד חיבורים התכוונת ?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אם עושים קופסת חיבורים, אז שכל החיבורים יהיו שם בקופסא ולא רק חלק כי אז זה מאבד מכל הרעיון של הקופסא.
הרעיון מעולה, היישום בפועל במקרה הזה - קצת פחות.
הרעיון מעולה, היישום בפועל במקרה הזה - קצת פחות.
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
בתמונה אני רואה כניסתך USB כניסת רשת חיבור אוזניות אם ראיתי נכון, וסלוט לכרטיסי זיכרון בקלות VHV ניתן להעביר את שקע האוזניות ושקע לכרטיס זיכרון לקופסא ולהשאיר רק את מה שחייבים. במקום זה קיבלנו קופסא חיצונית בסגנון של מפצל HDMImovieman כתב:shay1 לא הבנתי את המשפט :
לאיזה עוד חיבורים התכוונת ?...
מכייון שכך עוד שניים שלושה כניסות של HDMI לא היו משנות הרבה למסך .
לדעתי זה ניסיון ליצור מיתוג גבוה למסך ולבדל אותו מהאחרים דבר שלא כל כך מצליח להם כי זה לא חדש אצל סמסונג הרעיון של קופסא . וגם לא מספיק פרקטי אגב בעבר פיוניר יצאו עם קופסת מיתוג אבל ירדו מיזה דיי מהר , כניראה הבינו שזה לא זה.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
·shay1 כתב:בתמונה אני רואה כניסתך USB כניסת רשת חיבור אוזניות אם ראיתי נכון, וסלוט לכרטיסי זיכרון בקלות VHV ניתן להעביר את שקע האוזניות ושקע לכרטיס זיכרון לקופסא ולהשאיר רק את מה שחייבים. במקום זה קיבלנו קופסא חיצונית בסגנון של מפצל HDMI......
מכייון שכך עוד שניים שלושה כניסות של HDMI לא היו משנות הרבה למסך .
לדעתי זה ניסיון ליצור מיתוג גבוה למסך ולבדל אותו מהאחרים דבר שלא כל כך מצליח להם כי זה לא חדש אצל סמסונג הרעיון של קופסא . וגם לא מספיק פרקטי אגב בעבר פיוניר יצאו עם קופסת מיתוג אבל ירדו מיזה דיי מהר , כניראה הבינו שזה לא זה....
כבעלים של מסך 65ks9500 אני יכול לאמר שאני דווקא מאוד נהנה מהקופסה החיצונית.
נכון אין עליה את חיבור הרשת אבל אותו גם ככה מחברים פעם אחת וזהוא.
דווקא את ה HDMI ובטח את ה USB כל הזמן מחברים ומוציאים ונוח מאוד שזה על השולחן.
ד.א אני קיבלתי מסך עם קופסת oneconnect פגומה (המכשיר היה עושה ריסטים) והיבואן נאלץ להחליף לי אותה.
לא יודע מה זה אומר על האיכות של המוצר אבל השירות היה מעולה וגם המקצועיות והאדיבות של הטכנאים.
על הטרטור קיבלתי פיצוי של עוד חצי שנה אחריות (4.5 שנים סה"כ).
·avihuli כתב:אם עושים קופסת חיבורים, אז שכל החיבורים יהיו שם בקופסא ולא רק חלק כי אז זה מאבד מכל הרעיון של הקופסא.
הרעיון מעולה, היישום בפועל במקרה הזה - קצת פחות....
כל החיבורים אכן נמצאים בקופסה (ב- JS9000) המצלמה אמורה להיות על ה- TV לכן החיבור שלה ב-TV עצמה .
חשמל לא אמור להיות בקופסת החיבורים (הפרדה של אות מידע וחשמל) ולכן זה בדיוק כפי שצריך להיות.
אולי כן כדאי לסמסונג לייצר מצלמה על כבל ארוך של 3 מ' ואז לחבר אותה לקופסת החיבורים.
בכל מקרה לי זה ממש נוח.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

רוב החיבורים ולא כל.
היו יכולים לשים גם את החיבור של הכבל רשת ואז זה היה מושלם באמת...
היו יכולים לשים גם את החיבור של הכבל רשת ואז זה היה מושלם באמת...