תקלה OLED C6 65 ח.י מסרבים להכיר בתקלה
ממיר magic של הוט גם אצלי לפעמים עושה בעיות עם מסכים שחורים.
לפעמים שאני מכבה את הממיר ומדליק אותו אז המסך לא מקבל את האות.
גם הוא מחובר ב ARC. ייתכן גם בעיית ספק כח.
כעת אני משאיר הממיר דלוק כל הזמן, בהזדמנות אנסה עם הוט להחליף למיני פייבר.
יש לציין שאין שום בעייה בכל שאר המקורות החיצוניים המחוברים למסך.
יש לציין שאין שום בעייה בכל שאר המקורות החיצוניים המחוברים למסך.
·sky1sky10 כתב:ממיר magic של הוט גם אצלי לפעמים עושה בעיות עם מסכים שחורים.
יש לציין שאין שום בעייה בכל שאר המקורות החיצוניים המחוברים למסך....
עשוב מסכים שחורים באופן זמני, ממירי הוט ידועים כשורפים כרטיבי HDMI ברסיברים וטלויזיות. חובה להפעיל אותם רק עם בידוד האדמה של הוט שיכולה בכל רגע לשחרר מתח DC של 50 וולט לתוך ה HDMI ולשרוף את הכרטיס...
אני עם 55B7Y חדשה מבלאק פריידי האחרון, מגיע לשרשור הזה גם כן עם מסכים שחורים...
המסכים השחורים מגיעים בזמן צפייה בשידורי הטלוויזיה מממיר magic של הוט, אבל עוד לא ישבתי מספיק שעות מול הטלוויזיה כדי להגיד חד משמעית אם רק משם.
החלפתי עכשיו כבל HDMI, נראה ונקווה שהבעייה תיפתר, אעדכן.
המסכים השחורים מגיעים בזמן צפייה בשידורי הטלוויזיה מממיר magic של הוט, אבל עוד לא ישבתי מספיק שעות מול הטלוויזיה כדי להגיד חד משמעית אם רק משם.
החלפתי עכשיו כבל HDMI, נראה ונקווה שהבעייה תיפתר, אעדכן.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
@izucker
בשרשור אחר ראיתי שאם תעביר את הממיר ל-1080i (שים לב, לא 1080P), זה פותר את הבעיה.
תנסה.
בשרשור אחר ראיתי שאם תעביר את הממיר ל-1080i (שים לב, לא 1080P), זה פותר את הבעיה.
תנסה.
כעקרון אין כל בעיה או מגבלה או חסרון להעביר את הממיר למצב 1080i כי גם כך השידור בארץ הוא או 720p או 1080i ורוב הסיכויים שהמסך יעשה עבודה הרבה יותר טובה עם 1080i מאשר 1080p שנעשה עי מעבד וידאו נחות בממיר של הוט... כדאי לנסות 1080i ואם יש בדרך רסיבר עם מעבד וידאו טוב, לנסות לאפשר לרסיבר להמיר ל 1080p ולהחליט מה עדיף...
עברתי מהוט ליס במטרה לשפר את איכות השידור ואין כל שיפור. ממיר אולטרה לעומת ממיר פייבר בוקס - איכות השידור די זהה בתכני ספורט וערוצים רגילים.
השידורים בטלווזיה b765 בערוצי הכבלים הם די מאכזבים. בעיקר למי שצופה בספורט (דווקא ערוצי 12/13/14 נראים טוב יותר מערוצי צ'רלטון). אני לא יודע עד כמה איכות ה - upscaling של הטלוויזיה קשורה לכך או שהאשמה היא בעיקר בממירים.
בכל מה שקשור לשידורי נטפליקס, קודי (באיכות של 1080p) המסך מעולה. השאלה אם יש מסך oled של חברה אחרת שיודע לתת upscaling טוב יותר מהמסך הזה.
יש לי עוד כמה ימים להחליט אם אני נשאר עם הטלוויזיה וכרגע אני מתבלט.
השידורים בטלווזיה b765 בערוצי הכבלים הם די מאכזבים. בעיקר למי שצופה בספורט (דווקא ערוצי 12/13/14 נראים טוב יותר מערוצי צ'רלטון). אני לא יודע עד כמה איכות ה - upscaling של הטלוויזיה קשורה לכך או שהאשמה היא בעיקר בממירים.
בכל מה שקשור לשידורי נטפליקס, קודי (באיכות של 1080p) המסך מעולה. השאלה אם יש מסך oled של חברה אחרת שיודע לתת upscaling טוב יותר מהמסך הזה.
יש לי עוד כמה ימים להחליט אם אני נשאר עם הטלוויזיה וכרגע אני מתבלט.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תאורטית? A1E של סוני.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@orn
·
ליכולת עיבוד תמונה באופן כללי, גם upscaling.
·
ליכולת עיבוד תמונה באופן כללי, גם upscaling.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@YYXX
·
איפה ראית שהחלטתי שב-Yes התמונה תהיה עדיפה על הוט?
אני יודע שהמחיר הרבה יותר גבוה, אבל השאלה היתה איזה אולד (ואני מניח שהכוונה היתה לכזה שנמכר בארץ) ייתן תמונה "טובה יותר"? לכן התשובה הראשונה שלי התחילה עם המילה "תאורטית" ולא שום דבר אחר.
·
איפה ראית שהחלטתי שב-Yes התמונה תהיה עדיפה על הוט?
אני יודע שהמחיר הרבה יותר גבוה, אבל השאלה היתה איזה אולד (ואני מניח שהכוונה היתה לכזה שנמכר בארץ) ייתן תמונה "טובה יותר"? לכן התשובה הראשונה שלי התחילה עם המילה "תאורטית" ולא שום דבר אחר.
·TheCoolest כתב:תאורטית? A1E של סוני....
למה "תיאורטית"? ביקורת RTINGS נתנה ל A1E ציון 10 מתוך 10 על MOTION וכל פרמטר אחר הקשור במעבד התמונה. כל המגרעות של ה A1E זהות לאלו של ה C7 כי זה אותו המסך בדיוק...
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/a1e-oled
הנה צטוט מתוך RTINGS בהתייחס ל A1E מול ה C7 הגרוע:
There are significantly less artifacts than the C7 which has a buggy interpolation feature.
ב C7 אין BFI ולפי RTINGS לא תומך ב 120 הרץ בכניסה להבדיל מהסוני..
שימו לב לציון הגרוע ביותר על FLICKER - הבהוב בתמונה:
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c7-oled
יש גם באגים בעקומת גאמה בהצגת תוכן HDR...
בקיצור הבדלים של שמיים וארץ. אבל זה לא מפתיע. אין כלל מה להשוות בין סוני ל LG...
אגב החסרון של ה A1E (פרט לשימוש במסך LG כי אין כרגע ברירות אחרות), הוא הסטנד הנוראי שגורם למסך לפנות כלפי מעלה בזווית 10 מעלות. ממש לא ברורה ההחלטה המטופשת הזאת. אבל כמובן יש אפשרות תליה על קיר, וגם יצא לי לראות מעמד חלופי שמיישר את המסך בהנחה על שולחן...