מתלבט לפני רכישה בין 65C7 ל 65B7
אני חושב שזו הפעם החמישית רק בתוך השרשור הזה שאתה מנסה לבסס את הטענה שלך בעזרת הביטוי "תאמין לי" או "אני מכיר הרבה ש...". זה באמת נראה לך כמשהו שיכול לשכנע מישהו עם רמת אינטלגנציה מינימלית?
כל מיני אנשים התלוננו על כל מיני דברים, אבל אף אחד לא החזיר. המסקנה ההגיונית היא שהבעיות עליהן התלוננו או שלא היו באמת רציניות או שבכלל התפוגגו בעצמן. ושוב, למרות שנתתי לך מספר הזדמנויות להגיב לכך, אתה עדיין ממשיך להתעלם מכך שרוב התלונות על בעיות אחידות בAVS, פורום הרבה יותר גדול מHT, מופנות כלפי מסכי C7.
כל מיני אנשים התלוננו על כל מיני דברים, אבל אף אחד לא החזיר. המסקנה ההגיונית היא שהבעיות עליהן התלוננו או שלא היו באמת רציניות או שבכלל התפוגגו בעצמן. ושוב, למרות שנתתי לך מספר הזדמנויות להגיב לכך, אתה עדיין ממשיך להתעלם מכך שרוב התלונות על בעיות אחידות בAVS, פורום הרבה יותר גדול מHT, מופנות כלפי מסכי C7.
אז מה אני אגיד לך אולי אותך לא ניתן לשכנע ואתה מסוג האנשים שלא לומדים מטעויות. מאחל לך רק שבטעות השניה השלישית או הרביעית תתחיל ליישם מה שמנסים בסבלנות יתרה להסביר לך כאן. לגבי תאמין לי או לא אתה ממש לא עושה לי טובה שאתה מאמין לי זה כסף שלך לא שלי....
מה שאני כותב פה אינו מיועד אליך אלא לאחרים על מנת שלא יגיעו חלילה למצב שלך. אם הצלחתי להציל ולו רק אחד כזה.... דיינו.
בזאת גם סיימתי להגיב לך בנושא.
מה שאני כותב פה אינו מיועד אליך אלא לאחרים על מנת שלא יגיעו חלילה למצב שלך. אם הצלחתי להציל ולו רק אחד כזה.... דיינו.
בזאת גם סיימתי להגיב לך בנושא.
nasdaq
זה עדיין לא מסתדר לי. כתבת:
יותר גרועים תמיד.
לכאורה אנחנו לא אמורים למצא מסך מסדרה C שהוא גרוע ממסך מסדרה B. אני לא חושב שכך זה במציאות.
כמו שכבר כתבתי בשרשור אחר, המספר הקטלוגי של הפאנלים בהתאם למודל המסך יכול לסגור את הנושא די בקלות כי ברור שמידע זה קיים בספר השרות אצל היבואן.
אישית, אשמח אם אתה תהיה הצודק, אבל כמו שאני רואה את המצב......
זה עדיין לא מסתדר לי. כתבת:
לפי התאוריה של הסינון, סדרה B אמורה להיות עם פנלים גרועים יותר מהפאנלים שמורכבים בסדרה C.למשל אם בסדרה B כל פאנל שלישי או רביעי יהיה מחורבן ברמה שחייב החלפה בסדרה C ומעלה היחס הזה יכול להיות אחד ל50 נגיד או יותר...
יותר גרועים תמיד.
לכאורה אנחנו לא אמורים למצא מסך מסדרה C שהוא גרוע ממסך מסדרה B. אני לא חושב שכך זה במציאות.
כמו שכבר כתבתי בשרשור אחר, המספר הקטלוגי של הפאנלים בהתאם למודל המסך יכול לסגור את הנושא די בקלות כי ברור שמידע זה קיים בספר השרות אצל היבואן.
אישית, אשמח אם אתה תהיה הצודק, אבל כמו שאני רואה את המצב......
מוטי
ושוב את פונה למשתמשים שיצרת לעצמך כדי להתמודד עם ההקפאות והמחיקות של ההנהלה בתור "אנתנו". פאקינג הזוי......מה שמנסים בסבלנות יתרה להסביר לך כאן...
אז הנה, ההדמנות האולטמטיבית - תציג אחת ולתמיד לאותם האחרים שיבקרו בשרשור הזה את המקורות המוסמכים שלך המבססים את הטענה שלך לגבי הנחיתות של B7 אל מול C7! מה יכול להיות יותר פשוט מזה?מה שאני כותב פה אינו מיועד אליך אלא לאחרים על מנת שלא יגיעו חלילה למצב שלך. אם הצלחתי להציל ולו רק אחד כזה.... דיינו....
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 06/01/2018 21:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
·evgenetic כתב:@sigamore
להנהלה ככל הנראה אין דרך נוחה להתמודד איתו, כי הוא כנראה פשוט מחליף IPים בקלות. אז זאת התרומה הקטנה שלי להתמודדות עם הזיהום של הפורום......
חשוב שתבין, הפורום זה לא המקום לפרוק תסכולים, עצבים, מרמורים וכו' על טעויות שעושים בחיים האמיתיים. לו אני הייתי אתה... (ומזל שאני לא) הייתי דווקא תורם את המעט שיש לך לאיזשהו קואוצ'ר מנוסה שיעזור לך להתמודד עם הכעסים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
@motico
·
מק"ט הפאנלים של הדגמים כנראה שונה שכן מדובר בתת הרכבה שונה. (המסגרת שונה ואולי חיבור או שניים שונים וכבר יש לך מק"ט שונה). כדי לדעת אם הפאנלים עצמם שונים אתה צריך להגיע לאילו מקט"ים (מק"ט פנימי של היצרן) משתתפים בהרכבה של סנדוויץ' הפאנל. אין לך כצרכן גישה למידע כזה.
דבר שיכול לשלול את מה שרשמתי זה אם אתה שם שני פאנלים להחלפה (מק"טים סופיים לצרכן כחלקי חילוף), אחד מק"ט פאנל של B7 ואחד מק"ט פאנל של C7, אחד ליד השני ולא רואה שום הבדל בצורה, מימדים וחיבורים. אם פאנל אחד יכול לשמש כמחליף למסך הנגדי וההפך - אז מצאת שאכן יש סינון איכות מצד היצרן.
·
מק"ט הפאנלים של הדגמים כנראה שונה שכן מדובר בתת הרכבה שונה. (המסגרת שונה ואולי חיבור או שניים שונים וכבר יש לך מק"ט שונה). כדי לדעת אם הפאנלים עצמם שונים אתה צריך להגיע לאילו מקט"ים (מק"ט פנימי של היצרן) משתתפים בהרכבה של סנדוויץ' הפאנל. אין לך כצרכן גישה למידע כזה.
דבר שיכול לשלול את מה שרשמתי זה אם אתה שם שני פאנלים להחלפה (מק"טים סופיים לצרכן כחלקי חילוף), אחד מק"ט פאנל של B7 ואחד מק"ט פאנל של C7, אחד ליד השני ולא רואה שום הבדל בצורה, מימדים וחיבורים. אם פאנל אחד יכול לשמש כמחליף למסך הנגדי וההפך - אז מצאת שאכן יש סינון איכות מצד היצרן.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
לעניינו של דבר,
הרי יש תלונות בעולם גם על סדרה C.
נניח שעל B יש יותר תלונות - בכל זאת זה לא אומר הרבה בגלל הסטטיסטיקה.
היה מעניין לדעת בפורום זה, מספרית כמה אנשים התלוננו מתוך כמה שרכשו את B.
אם בכל זאת יש סינון הרי יבוא יום ויפסיק להיות אמון בין הלקוחות לבין LG כפי שהרבה כמוני ברחו מסמסונג
בגלל רולטת הפנלים בזמנו - ולא, לא רולטה בין סדרות שונות אלא בתוך אותה סדרה, שזה יותר חמור.
בכל מקרה עובדתית יש הרבה תלונות על האולד גם בחול וגם על C.
הרי יש תלונות בעולם גם על סדרה C.
נניח שעל B יש יותר תלונות - בכל זאת זה לא אומר הרבה בגלל הסטטיסטיקה.
היה מעניין לדעת בפורום זה, מספרית כמה אנשים התלוננו מתוך כמה שרכשו את B.
אם בכל זאת יש סינון הרי יבוא יום ויפסיק להיות אמון בין הלקוחות לבין LG כפי שהרבה כמוני ברחו מסמסונג
בגלל רולטת הפנלים בזמנו - ולא, לא רולטה בין סדרות שונות אלא בתוך אותה סדרה, שזה יותר חמור.
בכל מקרה עובדתית יש הרבה תלונות על האולד גם בחול וגם על C.
נערך לאחרונה על ידי sky1sky10 ב 07/01/2018 13:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
jacko-il
אתה צודק.
במקרה של תקלה, אם הפאנל היעודי למסך כולל גם את יחידות ה OLED וגם חלקים נוספים שקשורים ישירות למודל המסך, המספר הקטלוגי לא יעזור כי ברור שהוא יהיה שונה בין מודל B למודל C.
מצד שני, כמו שכתבת, אם הפנלים כן תחליפיים בהרכבה אבל שונים במספר הקטלוגי, זה יכול לרמוז על סינון.
אתה צודק.
במקרה של תקלה, אם הפאנל היעודי למסך כולל גם את יחידות ה OLED וגם חלקים נוספים שקשורים ישירות למודל המסך, המספר הקטלוגי לא יעזור כי ברור שהוא יהיה שונה בין מודל B למודל C.
מצד שני, כמו שכתבת, אם הפנלים כן תחליפיים בהרכבה אבל שונים במספר הקטלוגי, זה יכול לרמוז על סינון.
מוטי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
כפי שכבר אמרתי, אני בספק רב אם LG באמת משקיעים הרבה משאבים בבדיקה ובסינון פאנלים.
הם עושים בדיקה בסיסית. אולי הם עושים סינון עבור סדרת ה-W7 שלהם, וגם בזה אני לא כל כך בטוח.
ההקבלה שמישהו העלה כאן למעבדים של מחשבים, היא נכונה ולא נכונה. זה נכון שעבור דגמי קצה יש ביקורת איכות, אבל יש לא מעט מעבדים תקינים לחלוטין, וכאלה שמסוגלים להגיע לביצועים זהים גם בדגמים הנמוכים יותר. לא מזמן קראתי שהיו כמה סדרות של מעבדים חדשים של AMD Ryzen שהיו אמורים להיות עם 4 ו-6 ליבות, ובסוף האנשים קיבלו מעבדים עם 8 ליבות פעילות תקינות לחלוטין. הכל תלוי ב-Yield של הפאנלים, ומה נחשב לתקין מבחינת LGD כאשר הם מעבירים את הפאנלים הלאה.
הם עושים בדיקה בסיסית. אולי הם עושים סינון עבור סדרת ה-W7 שלהם, וגם בזה אני לא כל כך בטוח.
ההקבלה שמישהו העלה כאן למעבדים של מחשבים, היא נכונה ולא נכונה. זה נכון שעבור דגמי קצה יש ביקורת איכות, אבל יש לא מעט מעבדים תקינים לחלוטין, וכאלה שמסוגלים להגיע לביצועים זהים גם בדגמים הנמוכים יותר. לא מזמן קראתי שהיו כמה סדרות של מעבדים חדשים של AMD Ryzen שהיו אמורים להיות עם 4 ו-6 ליבות, ובסוף האנשים קיבלו מעבדים עם 8 ליבות פעילות תקינות לחלוטין. הכל תלוי ב-Yield של הפאנלים, ומה נחשב לתקין מבחינת LGD כאשר הם מעבירים את הפאנלים הלאה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
·nasdaq כתב:תוכלו להתנחם בזה שבסדרה 8 הבאה עלינו לטובה LG כנראה הפיקו לקחים וכבר בידלו את סדרה B לגמרי מהסדרות הגבוהות וגם הצהירו על כך בפרטים ששיחררו לפני CES. החל מהשנה הB לא רק תקבל פאנלים נחותים אלא גם מעבד תמונה פחות מתקדם....
ההבדל במעבד זה לא משהו חדש, גם ב-B6 היה מעבד מסוג שונה לחלוטין.