גיל - אכן נפגשנו ושוחחנו ולכן הפתיעה אותי (מאוד) התגובה שלך כלפיי.
סה"כ שאלתי שאלה פשוטה, לא קיבלתי תשובה, הנחתי את התשובה בעצמי ואתה עדיין חושב שאני מגחך את העניין.
אם יוצא לך לעקוב על חלק מהתגובות שלי, אתה בטח מבין שאני לא מגחך ואם כן אז זה לא משתמע ל-2 פנים. לאחרונה עקצתי בנושא ה- 5% אפור על מסכי OLED, הפריע לאחד החברים פה וזו
התשובה שהוא קיבל ממני בנושא.
לעניין המספר, סה"כ רציתי לעצמי
נקודת ייחוס. כי אם אני יודע לומר שהיום סדר גודל יש כ-10% ניט במסכים כאלו ואחרים מול ה-10,000 שהוצג, אז רציתי לדעת האם זה הגבול העליון או שיש תכנון לעבור אותו.
ציפיתי שתענה לי תשובה פשוטה (כולה לנקוב במספר או לענות זה הגבול העליון או נגיע ל- 20 אלף או כל מספר אחר). במקום זה בחרת לשלוח אותי לחפש ולעשות עבודת מחקר ולנבור איפה המחט בשחת... בשביל זה לא צריך פורום (עופר - אפשר לסגור את הבאסטה), יש גוגל ואני יכול לחקור כאוות נפשי, כולל עיון במאמרים המושקעים שכתבת. אף "הגדלתי" לעשות והנחתי לעצמי שיש גבול לרמת ההארה המקסימאלית שנרצה לקבל / להגיע כי אנחנו לא רוצים להיות מסונוורים מהמסך בעת הצפייה. ואתה עדיין בשלך, חושב שאני מסתלבט, או מנסה להוכיח אותך על משהו. אז אין לי מה להוסיף מעבר לזה.
לא שואף להיות מומחה כמוך, כולה רציתי התייחסות נקודתית שנוכל לנהל דיון פורה.
במקום לענות ישר ולעניין, לקחת את זה למקומות שאין לי שמץ של מושג איך הגענו לשם...
אגב, בניגוד לעופר פולק, ממש לא מבקש שתפסיק לרשום ולתרום מהידע שלך !!
נהפוך הוא, סה"כ מבקש שתיעתר לבקשה שלי (ואולי יש פה עוד כמה נוספים שחושבים כמוני) ופשוט
תנגיש לנו את המידע בצורה פשוטה, נהירה וברורה.
אולי ככה תצליח לרתום את האנשים להתחבר לנושא עוד קצת ולחקור מאשר "להיבהל" מכל התורה שאינה על רגל אחת.
אבל, גם "לא" זו תשובה - ואתה יכול להמשיך בשלך ואני מכבד את זה, גם אם לא חושב כמוך.
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress