שרשור תגובות: CES 2018: סוני מתייעלת ומציגה את הכח הטכנולוגי שלה בעולמות הא

חדשות ועדכונים של HT Magazine
evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 305 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

@rwg1
אז לפי הדברים שלך זה מובן שכל תעשייה תהיה חייבת להשקיע כל מאמץ להמציא מתקן שירה כדורי רובה אמיתיים אצלך בסלון לא?
...
לא, זה לא מה שאמור להיות מובן לפי הדברים שלי. אף אחד לא חייב שום דבר, אבל הרבה יותר קל להניח שלשחזור אור השמש על ידי הטלווויזה יהיה ביקוש ועניין רב יותר מאשר לשחזור ריאליסטי של קרב יריות.
אך אני שוב חוזר ואומר שאם אתה באמת רוצה להבין למה ב-HDR מדברים על רמת הארה של עד ל- 10,000 ניט
...
אבל זאת לא הייתה השאלה שלי, אז בשביל מה "שוב לחזור"? אני רציתי לדעת האם אנחנו קרובים לאידיאל כפי שאני רואה אותו, כי אפשר לדמיין בלי בעיה שיהיה לזה ערך אומנותי כלשהו, בדומה לערך אומנותי של שחזור קול מאד חזק, נגיד משהו באזור של 120 דציבל. נכון לעכשיו לא מעניין אותי לדעת למה נבחר הערך של 10000 ניט, אבל אני מאמין לך שיש לזה סיבה, כמו לכל דבר.

GL11
טרול
טרול
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #32 

rwg1 כתב:@GL11

לא אני לא יכול, באותה המידה שאני לא יכול לספור את מספר החשבונות הפתוחים שיש לך בפורום, או את מספר
החשבונות שלך שנחסמים כל יום.
...
·
עקצת אותי הא שמנצ׳יק.... לא יפה.... רציתי לתת לך תלושים ל1+1 בשווארמה חזאן למחר בצהריים ועכשיו תצטרך לקנות שם מכספך בלי שום הנחה.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 305 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

rwg1 כתב:@avihuli

יש מעט הבדל בין עוצמה של 10,000 ניט לעוצמה שחווים כשאנחנו מסתכלים ישירות על השמש
...
·

או, סוף סוף תשובה לעניין. למה היה לך כל כך קשה להגיע לזה קודם אני לא מבין...

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

@evgenetic

אבל כן הגעתי לזה קודם, עובדה שהתשובה הזו נכתבה לפני השאלה האחרונה שלך.

ובקשר לעניין ה- 10,000 ניט.
התשובה הפשוטה מאוד היא שכמו בהרבה דברים אחרים בנושאים הללו החברה שהיתה חלוצה בנושא בנתה מתקן
שיכול גם להראות תכנים בהרבה יותר מ- 10,000 ניט, הם נתנו להרבה קבוצות של אנשים להתנסות בתכנים
ברמות הארה שונות וראו שרובם של האנשים דיווח על שיפור מאוד משמעותי בתמונה עד לסביבות 10,000 ניט
שיפור שהדיווח עליו ירד בצורה דרסטית אחרי שחצו את בערך ה- 10,000 ניט.

זו לא הפעם הראשונה שאני כותב את זה וניתן לעשות חיפוש ולראות, אבל אני שוב שוכח שאתה לא אוהב שאני
מזכיר את מה שקרה בעבר בפורום הזה :) .

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8408
נתן תודות: 1376 פעמים
קיבל תודות: 1228 פעמים

שרשור שלא נקרא #35 

rwg1 כתב:@avihuli

יש מעט הבדל בין עוצמה של 10,000 ניט לעוצמה שחווים כשאנחנו מסתכלים ישירות על השמש, והוא ממש בדומה להבדל
שיש בין להסתכל ישירות על נורת ניאון בבית שלך ולהסתכל על השמש. ולא זו ממש לא הסיבה שלא נראה מסכים שמגיעים
ליותר מ- 10,000 ניט. ואתה לא חושב שיש מעט בעיה בזה שאתה מנסה להסביר לי מה היא תמונה "שעוברת" את העין
מבלי שאתה יודע בדיוק מה עובר או לא עובר ולמה?
...
תגיד, אתה בסדר ???
תקרא שוב בבקשה את מה שרשמתי. מי ניסה להסביר לך משהו ?! אם כבר מי שצריך הסברים פה זה אני (ולדעתי עוד רבים אחרים)...
צא מהתחושה שכל מה שרשומים לך, משתמע אצלך שתוקפים אותך נקודתית. לא בא לך לענות, וואלה אחינו לא צריך. הכל טוב.
אני מעדיף להישאר בור ועם הארץ מאשר לקבל התייחסות כזו ממך. שואלים אותך שאלות פשוטות ואתה רושם מגילות על מגילות בשפה שמובנת רק לאלו שנמצאים ברחל ביתך הקטנה בנושא. מציע שתקרא את מה שרשמתי לך כאן בידידות רבה, תפנים, ואולי תשנה קצת את היחס "אלינו", זה יעשיר את כולם בידע וגם יהיה יותר נעים.
ואם לא לרמתך השאלות שלנו בפורום כלפייך, תרגיש חופשי להתעלם. כאמור, עדיף...
בחרת לענות, אז יותר פשוט... לא משהו שרק אתה, שחר ועופר (לדוגמא) מבינים... לא ראיתי אותם עונים בצורת התבטאות כזו... אם זה כל הזמן חוזר על עצמו תעשה רגע בדק בית, שיהיה דיון פורה ומלמד גם להדיוטות כאן.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #36 

חברים להרגע... מה קרה?

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #37 

@oferlaor

עפר, זה בסדר אנחנו רגועים, אני מקווה :) , אולי רק מעט מתחים בדיון מעט טעון, אבל חוץ מהטרול הקבוע שכבר
הורידו אותו ושלצערי יחזור שוב בשם אחר, הכל טוב.

אבל השאלה החשובה וגם זו שהציתה את הדיון הזה היא האם כבר יצא לך לראות את התצוגה המדוברת של סוני,
ואם כן אז אולי תוכל לשתף אותנו מהתרשמות שלך מצפיה בתוכן ברמת הארה של 10,000 ניט.

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #38 

@avihuli

אני מקווה שאתה יודע שאין כאן שום דבר אישי, ואם אני לא טועה אז כבר יצא לנו להפגש כבר באחד המפגשים האחרונים
וגם היה לנו (ביחד עם עוד אדם אחד או שניים) דיון נחמד בנושאים הללו. אני תמיד בשמחה מנסה לחלוק כמה שיותר מידע
שאני יכול בדיונים הללו, לעזור לאנשים ללמוד את הנושא, וגם ללמוד מאנשים אחרים דברים חדשים שאני לא יודע.

הדיון הזה החל בזה שביקשתי את האנשים מהפורום שנמצאים בתערוכה אם אחד מהם ראה את התצוגה הזו וביקשתי
שאם מישהו ראה האם הוא יכול לשטף בחוויה. את זה עשיתי בגלל דיון לא חדש בפורום שבו אני (ועוד כמה אנשים)
מנסים לקדם את ההבנה של מהי החשיבות של עוצמת הארה יותר גבוהה במסכים.

כשאני ניגש לדיון כזה אני ברצינות רוצה ללמוד, והאג'נדה היחידה שלי היא לקדם את הידע שלי ושל אחרים בפורום,
ואני פתוח לדברים שישנו לגמרי את דעתי אם מי שמביא את אותם הדברים גם יביא טיעון שניתן לבדוק להוכיח שהוא
נכון. להתרשמותי, דבר זה נכון לעוד כמה אנשים כאן אבל לצערי לא לכולם. יש לא מעט משתתפים בדיונים הללו
שמטרתם היא פחות ללמוד משהו חדש ויותר לעשות ככל שהם יכולים להוכיח למה זה נכון שהם קנו את המסך
שהם קנו ולמה כולם צריכים לקנות את אותו המסך, והם עושים כל מה שביכולתם להגחיך רעיונות בדיון שלא
מתאימים להשקפת עולמם כדי שיפסיקו לדבר עליהם.

על הנושא שאני מנסה לדבר עליו כאן כבר נכתב לא מעט בפורום הזה, ניתן גם בקלות למצוא עליו המון מידע
באינטרנט. זהו לא נושא חדש, וניתן אם באמת רוצים לדבר עליו בצורה רצינית לעשות כמה בדיקות פשוטות
ולקרוא מעט מידע. אבל גם אם לא רוצים להתחיל עכשיו לקרוא וללמוד על הנושא אפשר אולי לעשות את המינימום
ולצפות בוידאו שצירפתי בתחילת הנושא.

אם צופים בוידאו הזה שומעים הסבר קצר על הנושא וגם שומעים חוויות של אדם שצפה בתוכן ברמת הארה של
עד ל- 10,000 ניט. אז לבוא ולומר שכנראה לא יהיו מסכים שיגיעו ליותר מ- 10,000 ניט בדיוק מאותה סיבה
שאנחנו לא מסתכלים על השמש ישירות, נראה לי כמו סתם נסיון להגחיך את הדיון בנושא, כי אם לא מאלף
סיבות אחרות אז מהסיבה שאם זה אפילו קרוב להיות נכון אז האדם שבוידאו שצירפתי לא היה מעלה אותו
כי הוא כנראה היה אצל רופא עיניים שמנסה להציל את הראייה שלו.

אז אתה אומר שאתה בסך הכל שואל שאלה רצינית ומקווה לקבל תשובה רצינית, אך אם תבדוק ממש בתגובה
אחת לפני התגובה שבה אתה כתבת את הדברים הללו אתה תראה שלשאלה שבאה לומר בערך את אותו הדבר
אני מגיב לשואל שהוא יכול לעשות חיפוש קצר בפורום ולמצוא את התשובה. ואני יודע את זה כי אני עשיתי את
המאמץ לכתוב שני מאמרים די מפורטים שמסבירים גם את הנושא הזה של ההארה מקסימלית שרוצים להגיע
אליה ולמה. בנוסף לזה אני גם כתבתי ממש את התשובה לפני שאתה כתבת את התגובה האחרונה שלך.

בכל אופן, אני מצטער אם אני פגעתי בך, אני מאוד רוצה לקיים דיון רציני בעניין, אני רק מבקש ממי שרוצה
לקיים איתי דיון רציני בעניין שינסה גם להיות מעט רציני.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6378
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שרשור שלא נקרא #39 

@rwg1
אבל בחייאט ראבק הם צודקים, מי צריך את כל החפירות והמגילות האלה? אתה חופר בלי הפסקה אח שלי וקשה להבין בכלל מה אתה רוצה או לקרוא את הכל. את כל מה שכתבת אפשר לרשום במשפט קצר או שניים אבל נראה שאתה פה רק כדי לעשות דווקא ולהמשיך לעצבן את כולם אז דחילק אח שלי תנסה לצמצם קצת ולחפור פחות.

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #40 

@עופרפולק

הדבר שאני לא מבין זה מי מכריח אותך לקרוא את מה שאני כותב, אם אתה כל כך סובל לקרוא את הדברים שלי
למה פשוט לא להתייחס אליהם בכל פעם שאתה רואה תגובה עם הכינוי שלי.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #41 

@rwg1
זו בדיוק הבעיה שאני מנסה לקרוא וללמוד אבל ההודעות הארוכות והמשעממות שלך תקועות באמצע ומפריעות לשרשורים לזרום כמו שצריך. אתה גם רואה כמו שהערתי לך שזה מפריע פה להרבה אנשים אז לא מבין למה אתה לא מפנים ומפסיק עם זה. הרוב המוחלט של הדברים שאתה כותב זה מלל משעמם מאוד שלא מעניין אף אחד וסתם מפריע. יש פה עוד אנשים ואתה כמו איזה ילד קטן שעושה דווקא.. חבל מאוד.

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #42 

@עופרפולק

אני מבין שזה מפריע לך ולאנשים אחרים, וזה לא דבר חדש בשבילי. אתה למשל יכול לראות שירשורים מלפני
שנתיים ויותר שאני ניסיתי לחפור על נושא שלא עניין כאן אף אחד כמו HDR, גם אז התגובות שקיבלתי היו שזה לא
מעניין אף אחד ולא ייצא מזה כלום אז להפסיק לחפור בנושא. ובאמת ניתן לראות היום כמה הנושא הזה לא מעניין
אף אחד.

אז תתאר לך שיש נושא שאתה יודע שהוא עכשיו לא מעניין אף אחד אבל בעוד זמן קצר יהיה נושא חשוב, ואתה
מנסה לעורר מודעות לאותו הנושא אך כל הזמן מקבל תגובות כמו שאתה מגיב לדברים שלי. והדבר הכי נחמד
הוא שבדיוק אותם האנשים שכותבים לי תגובות כמו שלך הם האנשים שחופרים ללא הפסקה על אותו הנושא
כשהוא נהיה מרכזי.

אני מבין שרובם של האנשים כאן מעוניינים רק לדבר על איזה מסך כדאי לקנות ואיך כדאי לכייל אותו או על
למה OLED זה העתיד של המסכים, אך למה הפורום הזה לא יכול להיות כמו הפורומים הגדולים בעולם
ששם יש מקום גם לדברים כאלה וגם לדיונים יותר רציניים בנושאי הטכנולוגיה הזו, ומי שלא רוצה לקרוא
סוג מסויים של דיונים או דברים של אדם מסויים לא קורא.

אך אני שוב חופר, סליחה.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #43 

@rwg1
די נו בבקשה ממך נו תפסיק.... במה זה מועיל שאתה ממשיך ככה?? לא איכפת לך שהרסת כבר את השרשור לגמרי? מה אתה חושב שאתה פה איזה נביא? תאמין לי שיש פה והיו פה מומחים הרבה יותר גדולים ממך שלא חפרו פה כל כך הרבה על כלום ושום דבר כמוך אז במטותא ממך אנא תפסיק!
אני יודע שיש הרבה פורומים בחו"ל אבל מכיוון שאני לא יודע אנגלית אני יכול לקרוא רק פה אז למה שלא פשוט תחפור שם כמה שאתה רוצה ותתחשב פה ברצון של כולנו? פשוט תשמור לעצמך את כל התהיות המחשבות והשטויות האחרות שרצות לך בראש, לא כל דבר צריך לשפוך בפורום זו לא ספת הפסיכולוג פה.
שוב תודה מראש.

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #44 

@עופרפולק

טוב אז אני מפסיק, וזה בגלל "שכולם" דורשים ממני. אני יכול רק לקוות שתגובות לדברים שמעניינים אותך ואתה רוצה
לכתוב עליהם יהיו כל כך נחמדות , תודה לך.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8408
נתן תודות: 1376 פעמים
קיבל תודות: 1228 פעמים

שרשור שלא נקרא #45 

גיל - אכן נפגשנו ושוחחנו ולכן הפתיעה אותי (מאוד) התגובה שלך כלפיי.
סה"כ שאלתי שאלה פשוטה, לא קיבלתי תשובה, הנחתי את התשובה בעצמי ואתה עדיין חושב שאני מגחך את העניין.
אם יוצא לך לעקוב על חלק מהתגובות שלי, אתה בטח מבין שאני לא מגחך ואם כן אז זה לא משתמע ל-2 פנים. לאחרונה עקצתי בנושא ה- 5% אפור על מסכי OLED, הפריע לאחד החברים פה וזו התשובה שהוא קיבל ממני בנושא.

לעניין המספר, סה"כ רציתי לעצמי נקודת ייחוס. כי אם אני יודע לומר שהיום סדר גודל יש כ-10% ניט במסכים כאלו ואחרים מול ה-10,000 שהוצג, אז רציתי לדעת האם זה הגבול העליון או שיש תכנון לעבור אותו.
ציפיתי שתענה לי תשובה פשוטה (כולה לנקוב במספר או לענות זה הגבול העליון או נגיע ל- 20 אלף או כל מספר אחר). במקום זה בחרת לשלוח אותי לחפש ולעשות עבודת מחקר ולנבור איפה המחט בשחת... בשביל זה לא צריך פורום (עופר - אפשר לסגור את הבאסטה), יש גוגל ואני יכול לחקור כאוות נפשי, כולל עיון במאמרים המושקעים שכתבת. אף "הגדלתי" לעשות והנחתי לעצמי שיש גבול לרמת ההארה המקסימאלית שנרצה לקבל / להגיע כי אנחנו לא רוצים להיות מסונוורים מהמסך בעת הצפייה. ואתה עדיין בשלך, חושב שאני מסתלבט, או מנסה להוכיח אותך על משהו. אז אין לי מה להוסיף מעבר לזה.
לא שואף להיות מומחה כמוך, כולה רציתי התייחסות נקודתית שנוכל לנהל דיון פורה.
במקום לענות ישר ולעניין, לקחת את זה למקומות שאין לי שמץ של מושג איך הגענו לשם...

אגב, בניגוד לעופר פולק, ממש לא מבקש שתפסיק לרשום ולתרום מהידע שלך !!
נהפוך הוא, סה"כ מבקש שתיעתר לבקשה שלי (ואולי יש פה עוד כמה נוספים שחושבים כמוני) ופשוט תנגיש לנו את המידע בצורה פשוטה, נהירה וברורה.
אולי ככה תצליח לרתום את האנשים להתחבר לנושא עוד קצת ולחקור מאשר "להיבהל" מכל התורה שאינה על רגל אחת.
אבל, גם "לא" זו תשובה - ואתה יכול להמשיך בשלך ואני מכבד את זה, גם אם לא חושב כמוך.
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.

Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”