ומה עם סדרות שחסומות? למשל לי יש אמזון אבל בוש עונה 5 לא פתוח לישראל. ומה אם אתה רוצה לראות סדרות של הולו או שואוטיים או אפל ודיסני שיצטרפו בקרוב? בסוף יהיו כל כך הרבה פלטפורמות שצריך לשלם עליהן שזה יהיה לא הגיוני. אז או שאתה "נעזר" באמצעים "זולים" יותר או שאתה מסתפק בX התכנים בX השירותים שבחרת לשלם עבורם.Huber כתב:יש לי מנוי גם באמזון... פשוט, לא?.........
שרשור תגובות: Game of thrones - לא רואים כלום!
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
- muataz
-
- טרול

Re: זה צולם בכוונה כך...
הטיעון הזה ידוע ומובן, הבעיה שאין פלטפורמה צרכנית שיודעת לתת מענה טוב וקל לויז'ן ה"אומנותי" שלהם. וזה משהו שהם לא לקחו בחשבון.moshekremer כתב:אחרי כל הממבו ג'מבו הטכני כדאי לקרוא את זה
https://www.google.com/amp/s/www.foxnews.com/entertainment/game-of-thrones-cinematographer-complaints-battle-of-winterfell-episode-too-dark.amp
...
אצלי יש בעיה של כיול שחורים?oferlaor כתב:יש לך בעיית כיול שחורים. יתכן שאתה במצב לא נכון של וידאו (high במקום low)....
אל תתייחס לאיכות של התמונה, רק לבהירות שלה (בטלויזיה עצמה התמונה נראתה הרבה יותר טוב)
לא הבנתי מה זה מצב high במקום low
·yarko כתב:אצלי יש בעיה של כיול שחורים?......
אל תתייחס לאיכות של התמונה, רק לבהירות שלה (בטלויזיה עצמה התמונה נראתה הרבה יותר טוב)
לא הבנתי מה זה מצב high במקום low...
https://kodi.wiki/view/Video_levels_and_color_space
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
·muataz כתב:ומה עם סדרות שחסומות? למשל לי יש אמזון אבל בוש עונה 5 לא פתוח לישראל. ומה אם אתה רוצה לראות סדרות של הולו או שואוטיים או אפל ודיסני שיצטרפו בקרוב? בסוף יהיו כל כך הרבה פלטפורמות שצריך לשלם עליהן שזה יהיה לא הגיוני. אז או שאתה "נעזר" באמצעים "זולים" יותר או שאתה מסתפק בX התכנים בX השירותים שבחרת לשלם עבורם..........
אז אתה עושה משהו לא נכון, כי בהחלט יש עונה חמישית של בוש באמזון למי שבישראל. בבקשה:
-
- IMG-2832.JPG
- (33.64 KiB) הורד 3594 פעמים
- muataz
-
- טרול

מעניין. אני לא עושה שום דבר מיוחד. נכנס דרך האפליקציה של LG.Huber כתב:
אז אתה עושה משהו לא נכון, כי בהחלט יש עונה חמישית של בוש באמזון למי שבישראל. בבקשה:.........
אגב בתמונה שלך רשום שעונות 1-4 מתוך 5 זמינות לך ומסומנת עונה 4 בתמונה. נסה את עונה 5 בבקשה. ליתר בטחון ניסיתי עונות קודמות וגם הן לא זמינות לי.
עדכון: באייקונים הראשיים של העונות לא מופיעה ההגבלה (אפילו כתוב ש1-5 כלול במנוי), אבל כשאני נכנס לרשימת הפרקים, מופיע שזה לא זמין לאיזור שלי. אתה הצלחת גם לנגן פרק?
-
- 20190503_233948.jpg
- (33.96 KiB) הורד 3125 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

·muataz כתב:מעניין. אני לא עושה שום דבר מיוחד. נכנס דרך האפליקציה של LG.......
אגב בתמונה שלך רשום שעונות 1-4 מתוך 5 זמינות לך ומסומנת עונה 4 בתמונה. נסה את עונה 5 בבקשה. ליתר בטחון ניסיתי עונות קודמות וגם הן לא זמינות לי.
עדכון: באייקונים הראשיים של העונות לא מופיעה ההגבלה (אפילו כתוב ש1-5 כלול במנוי), אבל כשאני נכנס לרשימת הפרקים, מופיע שזה לא זמין לאיזור שלי. אתה הצלחת גם לנגן פרק?...
משהו מוזר, הוא מאפשר לי להיכנס לעונה 5, לראות את הפרקים אבל לחיצה עליהם לא מפעילה אותם. גם אצלך?
שאר העונות עובדות לי.
- muataz
-
- טרול

אצלי אי אפשר לראות שום עונה. בתמונה שלך רשום במפורש שרק עונות 1-4 מתוך 5 זמינות לך. תסתכל אם מתחת לפרקים של עונה 5 יש אותה הודעה כמו אצלי שלא זמין למיקום שלך.Huber כתב:
משהו מוזר, הוא מאפשר לי להיכנס לעונה 5, לראות את הפרקים אבל לחיצה עליהם לא מפעילה אותם. גם אצלך?......
שאר העונות עובדות לי....
נראה לי שזה קשור איכשהוא להגדרות של PRIME VIDEO כאן:
https://www.primevideo.com/region/na
איזו מדינה מופיעה לך? (צריך לעשות לוגין לחשבון)
אגב עם רוב הסדרות שאני מנסה אין לי בעיה. בוש כן וWIDOW גם מהאחרונות שעלו.
- Huber
- חבר במועדון HT

לא, אין שום הודעה בפרקים של עונה 5, רק לא מנגן אבל עכשיו אני מבין למה.
לא מוצא בהגדרות בשום מקום אפשרות לשנות מיקום. נראה לי שזה שואב את זה מהחשבון פריים שלי באמזון US.
לא מוצא בהגדרות בשום מקום אפשרות לשנות מיקום. נראה לי שזה שואב את זה מהחשבון פריים שלי באמזון US.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- muataz
-
- טרול

מוזר ששונה אצלנו. אני גם רשום דרך אמזון ארה"ב והמדינה היחידה שנותן לי לבחור בדרופ מניו של עדכון מדינה זה ארה"ב.Huber כתב:לא, אין שום הודעה בפרקים של עונה 5, רק לא מנגן אבל עכשיו אני מבין למה.
לא מוצא בהגדרות בשום מקום אפשרות לשנות מיקום. נראה לי שזה שואב את זה מהחשבון פריים שלי באמזון US....
אני חושב שזה קשור לזה:
https://www.primevideo.com/region/na/he ... =202124910
Customers with an active Prime subscription are prompted to select your Home Location from a list of countries. The list of countries shown is based on the countries from which your payment methods are issued. If you do not see your home country in the list, visit your local Amazon website to add a new payment method.
- Huber
- חבר במועדון HT

מבקש לתקן את הטענה ש- H264 תומך אך ורק ב-8 bit: קיימים בסטנדרט פרופילים שתומכים ב- 10 bit אבל הם נמצאים בשימוש בעיקר ב- post production ןלא בשידורים סטנדרטים.
מה גם שמרבית ציוד הקצה שאינו בשימוש מקצועי, כגון טלוויזיות וסטרימרים, אינו תומך בפרופילים האלו וזאת הסיבה שהשידורים שאנו צופים בהם אכן מקודדים ב- 8 bit.
מה גם שמרבית ציוד הקצה שאינו בשימוש מקצועי, כגון טלוויזיות וסטרימרים, אינו תומך בפרופילים האלו וזאת הסיבה שהשידורים שאנו צופים בהם אכן מקודדים ב- 8 bit.