שרשור תגובות: Game of thrones - לא רואים כלום!

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

Huber כתב:
...
...
יש לי מנוי גם באמזון... פשוט, לא?
...
ומה עם סדרות שחסומות? למשל לי יש אמזון אבל בוש עונה 5 לא פתוח לישראל. ומה אם אתה רוצה לראות סדרות של הולו או שואוטיים או אפל ודיסני שיצטרפו בקרוב? בסוף יהיו כל כך הרבה פלטפורמות שצריך לשלם עליהן שזה יהיה לא הגיוני. אז או שאתה "נעזר" באמצעים "זולים" יותר או שאתה מסתפק בX התכנים בX השירותים שבחרת לשלם עבורם.

muataz
טרול
טרול

Re: זה צולם בכוונה כך...

שרשור שלא נקרא #32 

...
הטיעון הזה ידוע ומובן, הבעיה שאין פלטפורמה צרכנית שיודעת לתת מענה טוב וקל לויז'ן ה"אומנותי" שלהם. וזה משהו שהם לא לקחו בחשבון.

yarko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

oferlaor כתב:יש לך בעיית כיול שחורים. יתכן שאתה במצב לא נכון של וידאו (high במקום low).
...
אצלי יש בעיה של כיול שחורים?

אל תתייחס לאיכות של התמונה, רק לבהירות שלה (בטלויזיה עצמה התמונה נראתה הרבה יותר טוב)

לא הבנתי מה זה מצב high במקום low

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 305 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

yarko כתב:
...
...
אצלי יש בעיה של כיול שחורים?

אל תתייחס לאיכות של התמונה, רק לבהירות שלה (בטלויזיה עצמה התמונה נראתה הרבה יותר טוב)

לא הבנתי מה זה מצב high במקום low
...
·
https://kodi.wiki/view/Video_levels_and_color_space

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 66529
שם מלא: ערן
נתן תודות: 442 פעמים
קיבל תודות: 4031 פעמים

שרשור שלא נקרא #35 

muataz כתב:
...
...
ומה עם סדרות שחסומות? למשל לי יש אמזון אבל בוש עונה 5 לא פתוח לישראל. ומה אם אתה רוצה לראות סדרות של הולו או שואוטיים או אפל ודיסני שיצטרפו בקרוב? בסוף יהיו כל כך הרבה פלטפורמות שצריך לשלם עליהן שזה יהיה לא הגיוני. אז או שאתה "נעזר" באמצעים "זולים" יותר או שאתה מסתפק בX התכנים בX השירותים שבחרת לשלם עבורם.
...
·

אז אתה עושה משהו לא נכון, כי בהחלט יש עונה חמישית של בוש באמזון למי שבישראל. בבקשה:
IMG-2832.JPG
(33.64 KiB) הורד 3594 פעמים

muataz
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #36 

Huber כתב:

...
...
אז אתה עושה משהו לא נכון, כי בהחלט יש עונה חמישית של בוש באמזון למי שבישראל. בבקשה:
...
מעניין. אני לא עושה שום דבר מיוחד. נכנס דרך האפליקציה של LG.
אגב בתמונה שלך רשום שעונות 1-4 מתוך 5 זמינות לך ומסומנת עונה 4 בתמונה. נסה את עונה 5 בבקשה. ליתר בטחון ניסיתי עונות קודמות וגם הן לא זמינות לי.

עדכון: באייקונים הראשיים של העונות לא מופיעה ההגבלה (אפילו כתוב ש1-5 כלול במנוי), אבל כשאני נכנס לרשימת הפרקים, מופיע שזה לא זמין לאיזור שלי. אתה הצלחת גם לנגן פרק?
20190503_233948.jpg
(33.96 KiB) הורד 3125 פעמים

bixente
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1568
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שרשור שלא נקרא #37 

מוזר לי מאוד שאין שום תכנים ברשת של הסדרה ב 4K. הייתי בטוח שעונה 8 תהיה ב 4K ו HDR או DV. הזוי שאין להשיג תכנים של הסדרה באיכות נורמלית

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #38 

muataz כתב:
...
...
מעניין. אני לא עושה שום דבר מיוחד. נכנס דרך האפליקציה של LG.
אגב בתמונה שלך רשום שעונות 1-4 מתוך 5 זמינות לך ומסומנת עונה 4 בתמונה. נסה את עונה 5 בבקשה. ליתר בטחון ניסיתי עונות קודמות וגם הן לא זמינות לי.

עדכון: באייקונים הראשיים של העונות לא מופיעה ההגבלה (אפילו כתוב ש1-5 כלול במנוי), אבל כשאני נכנס לרשימת הפרקים, מופיע שזה לא זמין לאיזור שלי. אתה הצלחת גם לנגן פרק?
...
·

משהו מוזר, הוא מאפשר לי להיכנס לעונה 5, לראות את הפרקים אבל לחיצה עליהם לא מפעילה אותם. גם אצלך?

שאר העונות עובדות לי.

muataz
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #39 

Huber כתב:

...
...
משהו מוזר, הוא מאפשר לי להיכנס לעונה 5, לראות את הפרקים אבל לחיצה עליהם לא מפעילה אותם. גם אצלך?

שאר העונות עובדות לי.
...
אצלי אי אפשר לראות שום עונה. בתמונה שלך רשום במפורש שרק עונות 1-4 מתוך 5 זמינות לך. תסתכל אם מתחת לפרקים של עונה 5 יש אותה הודעה כמו אצלי שלא זמין למיקום שלך.
נראה לי שזה קשור איכשהוא להגדרות של PRIME VIDEO כאן:
https://www.primevideo.com/region/na
איזו מדינה מופיעה לך? (צריך לעשות לוגין לחשבון)
אגב עם רוב הסדרות שאני מנסה אין לי בעיה. בוש כן וWIDOW גם מהאחרונות שעלו.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #40 

לא, אין שום הודעה בפרקים של עונה 5, רק לא מנגן אבל עכשיו אני מבין למה.

לא מוצא בהגדרות בשום מקום אפשרות לשנות מיקום. נראה לי שזה שואב את זה מהחשבון פריים שלי באמזון US.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #41 

לא הבנתי את הקשר לנושא השרשור

muataz
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #42 

Huber כתב:לא, אין שום הודעה בפרקים של עונה 5, רק לא מנגן אבל עכשיו אני מבין למה.

לא מוצא בהגדרות בשום מקום אפשרות לשנות מיקום. נראה לי שזה שואב את זה מהחשבון פריים שלי באמזון US.
...
מוזר ששונה אצלנו. אני גם רשום דרך אמזון ארה"ב והמדינה היחידה שנותן לי לבחור בדרופ מניו של עדכון מדינה זה ארה"ב.
אני חושב שזה קשור לזה:

https://www.primevideo.com/region/na/he ... =202124910

Customers with an active Prime subscription are prompted to select your Home Location from a list of countries. The list of countries shown is based on the countries from which your payment methods are issued. If you do not see your home country in the list, visit your local Amazon website to add a new payment method.

Chernobog
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שרשור שלא נקרא #43 

ראיתי אתמול (כן, אני בדיליי...) על NU8000 בחדר חשוך, ללא בעיות מיוחדות בתאורה (אולי בגלל שאני על gamma 2) אבל עם banding נוראי שתוקן ברובו עם הפעלת הפילטר של VLC.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #44 

oferlaor כתב:לא הבנתי את הקשר לנושא השרשור
...
·

צודק, קצת "התברברנו", אתה מוזמן לפצל (Y)

dvirko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #45 

מבקש לתקן את הטענה ש- H264 תומך אך ורק ב-8 bit: קיימים בסטנדרט פרופילים שתומכים ב- 10 bit אבל הם נמצאים בשימוש בעיקר ב- post production ןלא בשידורים סטנדרטים.
מה גם שמרבית ציוד הקצה שאינו בשימוש מקצועי, כגון טלוויזיות וסטרימרים, אינו תומך בפרופילים האלו וזאת הסיבה שהשידורים שאנו צופים בהם אכן מקודדים ב- 8 bit.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”