שרשור תגובות: השקת שירות Yes+ השירות העתידני של טלויזיית יס
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אז בנושא של הדיליי אילן סיגל סמנכ"ל שיווק ביס התראיין למוסף ברקוד בערוץ 13 לראיון עם טל שורר והגיב :"הלווין כמובן מהיר יותר אך גם בנושא הדיליי באינטרנט יהיה לנו בשורות מצויינות בזמן הקרוב".oferlaor כתב:ללא תמיכה בכל הספקיות לא ניתן לספק מולטיקאסט. מה שכיום מקובל זה שחברות כמו יס מציבות שרתי cache אצל הספקיות השומות וכל חוסכת תעבורה מעותרת. כך פועלת נטפליקס.
לגבי הדיליי. ניתן להגדיר ערוצים עם latency נמוך יותר. אני מניח שהם יפעלו כך.
להבנתי ניתן להשתמש באפל טיוי משלך. במקרה עזה לא תצטרך טכנאי או דמי השכרה.
יס גו אמור לכלול את מרביץ התכנים אך לא את הכל. בעתיד זה יוחלף לחלוטין בשירות יס פלוס נייד....
נראה כמה זמן ייקח להם להביא את האפליקציות לכל שאר הפלטפורמות ובטח אחרי השדרוג של יס גו לאחרונה אני בספק כמה ישקיעו ויתאמצו או יותר ייקחו את הזמן...
עופר אולי קיבלת התייחסות לשאלות 2 3 ו4 בתגובה הקודמת שלי בבקשה?
-
- IMG_20191028_194420.jpg
- (33.84 KiB) הורד 4901 פעמים
-
- IMG_20191028_194419.jpg
- (34.84 KiB) הורד 4897 פעמים
-
- IMG_20191028_194416.jpg
- (34.41 KiB) הורד 4897 פעמים
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3142
- נתן תודות: 804 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
אני חושב שלא צריך להתרגש יותר מדי מהמחיר.
מדובר במחיר מקסימלי של 200 ש"ח שזו בשורה טובה.
מכאן תהיו בטוחים שיהיו מבצעים טובים שיתאימו לשוק.
מדובר במחיר מקסימלי של 200 ש"ח שזו בשורה טובה.
מכאן תהיו בטוחים שיהיו מבצעים טובים שיתאימו לשוק.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
·Shasoosh כתב:"שיתופי פעולה חדשים"
"יס היא אחת החברות הראשונות שהצליחו לחתום על עסקה מקיפה כזו עם חברת IMDB"
איזה עסקה? זה שנתנו להם אישור בכתב להשתמש ב API שגם ככה פתוח לציבור הרחב? או שפיספסתי משהו....
ה-API שלהם סגור לגמרי והם לא נותנים לו גישה (כמעט כל מי שמשתמש בו עושה שימוש בסקרייפינג לא חוקי). אגב, גם המתחרה הגדולה של IMDB, הלא היא Rotten tomatoes הפכה גם היא לסופר אקסקלוסיבית.
-
oferlaor
- מנהל

@ArielAberjil
·מרוב שאלות שלך אני כבר לא מוצא את הידיים והרגלים.
@AbuNazir
מגבלה זו קשורה לחוזי התוכן שהחברה חתומה עליהם. לדעתי הם עובדים על זה כי הם מודעים למגבלות ולבעיות הללו. היו רמיזות שמסכים חכמים ואנדרואיד לאו דווקא כפופים לאותה שיטת ספירה. בקיצור, זו בהחלט בעיה ולהערכתי הם יפתרו אותה כי עתיד החברה תלוי בכך.
·מרוב שאלות שלך אני כבר לא מוצא את הידיים והרגלים.
@AbuNazir
מגבלה זו קשורה לחוזי התוכן שהחברה חתומה עליהם. לדעתי הם עובדים על זה כי הם מודעים למגבלות ולבעיות הללו. היו רמיזות שמסכים חכמים ואנדרואיד לאו דווקא כפופים לאותה שיטת ספירה. בקיצור, זו בהחלט בעיה ולהערכתי הם יפתרו אותה כי עתיד החברה תלוי בכך.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1338
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
האם יס יספקו גרסא של AppleTV אשר מגיעה עם תוכנה שונה או שזה AppleTV רגיל עם אפליקציה של יס+ מותקנת? אם יש לי כבר אפל טיוי בכל חדר (יש לי) אז אני יכול להשתמש בהם ?oferlaor כתב:המאמר עודכן עם פרטים טכנים נוספים.
·......
סטינג הופך בעצם לשירות הזול של יס והוא פשוט עוד חבילה של החברה. לדעתי כאן מדובר על ממשק חדשני בהרבה מסטינג וכזה שהוא איכותי בהרבה. לא הייתי מתפלא אם המותג סטינג יעלם עם הזמן לאור השינוי הזה.
הממיר appleTV יהפוך לעוד ממיר בארסנל הממירים של החברה. הטכנאים יבואו, יתקינו אותו כמו כל ממיר לוייני. למי שרוצה להחליף ממיר רגיל לכזה (יתכן שגם קווטארו ולא רק אולטרה), הוא יכול. ניתן לשים עד 3 מכשירים כאלה בבית אחד.
לגבי ספורט - כל תכני הספורט שזמינים ליס (כולל צ'רלסטון) זמינים בשירות הזה....
·
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
עופר מה נעשה שהמידע שהוציאו היה כללי ואני מנסה קצת להכנס לעומק להבין.
אולי העמסתי קצת עם תמונות אבל זה כדי להמחיש ולנסות להיות ענייני.
ואולי אני קצת מרחיב אופקים מחכים ומעשיר ידע השאלות שלי זה מה שיכביד עלייך?
אולי העמסתי קצת עם תמונות אבל זה כדי להמחיש ולנסות להיות ענייני.
ואולי אני קצת מרחיב אופקים מחכים ומעשיר ידע השאלות שלי זה מה שיכביד עלייך?
-
oferlaor
- מנהל

·ValorHeart כתב:האם יס יספקו גרסא של AppleTV אשר מגיעה עם תוכנה שונה או שזה AppleTV רגיל עם אפליקציה של יס+ מותקנת? אם יש לי כבר אפל טיוי בכל חדר (יש לי) אז אני יכול להשתמש בהם ?......
·...
הגרסא היא מוצר סטנדרטי לחלוטין. אין גרסאות מיוחדות לאפל.
אם אתה כבר רכשת לבד את המכשיר, אתה רק צריך להוסיףו את השירות לחשבון שלך ואתה יכול להתקין את האפליקציה כבר עכשיו. היום אחה"צ היא עלתה לחנות של אפל. ברגע שמשייכים את זה לחשבון שלך, אתה לא צריך שום דבר נוסף, אתה מזדהה באתר ומקשר בין המכשיר לבין החשבון שלך ביס והכל מופעל.
היתרון היחיד של שימוש במכשירים של יס הוא בכך שהם משכירים לך את המכשיר במקום למכור לך אותו.
·oferlaor כתב:·......
הגרסא היא מוצר סטנדרטי לחלוטין. אין גרסאות מיוחדות לאפל.
אם אתה כבר רכשת לבד את המכשיר, אתה רק צריך להוסיףו את השירות לחשבון שלך ואתה יכול להתקין את האפליקציה כבר עכשיו. היום אחה"צ היא עלתה לחנות של אפל. ברגע שמשייכים את זה לחשבון שלך, אתה לא צריך שום דבר נוסף, אתה מזדהה באתר ומקשר בין המכשיר לבין החשבון שלך ביס והכל מופעל.
היתרון היחיד של שימוש במכשירים של יס הוא בכך שהם משכירים לך את המכשיר במקום למכור לך אותו....
עופר לאור, בגלל שזה נושא חשוב מאוד אז מעניין אותי לדעת
אם אתה מכיר עוד חברות של טלוויזיה בלווין שרוצות תוך שנים בודדות להפסיק לשדר בלווין?
כי נשמע לי עצוב שרוצים בהמשך לשדר רק באינטרנט כי קשה לי לראות בשידור שידור שבא יותר מאוחר משידור דרך לווין, אם למשל זה שידור שבו אפשר להצביע למתמודד כלשהו.
ואתה יודע בערך אם יס מתכננת לקראת אולימפיאדת 2020 גם להיות מבין אלה שמשדרות באיכות 8K?
ידוע לך מתי אפל טיוי 8K יושק? שבוע לפני אולימפיאדת 2020?
וידוע לך למה יס בחרה מחיר לא מוזל על שידור למשל של משחק כדורגל שבא בדיילי בגלל האינטרנט?
וידוע לך מתי הוט גם מתכננת לשדר באינטרנט במקום הכבלים? ואם גם שם המחיר החודשי לתשלום יהיה כמו המחיר דרך כבלים?