מטעמי חיסיון לקוח אני לא יכול לענות לך על אילו ארגונים אני משרת. אני כן יכול להגיד לך שזום מככבים שם בענק. למה ? חווית משתמש.Huber כתב:TANDBERG - כשאני שוקל יישום כזה או אחר בארגון, אבטחה תבוא כמה שלבים לפני נוחות שימוש, אני מניח שזה מובן מאליו, לא?
ד"א - אני מניח שיצא לך להשתמש ב TEAMS ובזום. גם לי. נכון שזום קצת יותר נוחה, אבל זה לא ש TEAMS לא נוחה. אצלנו כולם ללא יוצא מן הכלל הצליחו לעבוד איתה ללא שום בעיות שהצריכו את מחלקת ה IT להתערב, וזה מבחינתי מבחן התוצאה בנוחות שימוש ביישום זה או אחר (מה שאנשים לא אוהבים, הם לא ישתמשו אלא אם אין להם ברירה לחלוטין - מניסיון)....
עכשיו בהיבט של אבטחת מידע: איזה מידע עובר שם ? משהו קריטי ? אם כן - אבטחה היא בטופ פריוריטי שלי, אגב - היא לא באחריותי המלאה, לשם כך ישנם מנהלי אבטחת מידע בארגון ותפקידם לחקור בצורה עמוקה יותר.
זום ממש לא אנונימית - רחוק מזה. היא הוטמעה בחברות ענק ובשימוש. חברה שהושקה ב2012 ונמצאת בטופ 3 יישומי ווידאו בעולם, לצד מיקרוסופט וסיסקו, זו לא חברה אנונימית.
יוצא לי להשתמש בTEAMS- גם של סיסקו וגם של מיקרוסופט, ב-BlueJeans ו-Pexip, Gotomeeting, Lifesize והרשימה ארוכה - זה המקצוע שלי בחיים - ייעוץ בתחום.
יש לי לפחות שלושה לקוחות גדולים שבחודש האחרון העדיפו "להסתכן" עם זום מאשר לאבד יצרנות בארגון. כמות השיחות שלהם עלתה בעשרות אחוזים.
·