האם יש VOD בכיפור?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4370
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

רןכהן כתב:
...
...
·

בכנסת רוב חברי הכנסת הדתיים והחרדים הם מיעוט כי זו לא מדינת הלכה, ונראה לי שזה גם מה שיהיה בהמשך,
אז לא נראה לי שיקשו עוד יותר שלא יתנו להשתמש באינטרנט גם להנאה ביום כיפור.
וזה שאומרים שבבחירות הבאות שכנראה שמפלגת ימינה תקבל מעל 20 מנדטים , אז בשביל הידע, מפלגת ימינה היא לא מפלגה ימנית ולא דתית ולא חרדית, גם שיש בה דתיים ואולי גם חרדים, למשל איילת שקד אמרה שהיא חילונית.

אז לא צריך להיות מודאג שיהיה חוק שיאסור להשתמש באינטרנט גם להנאה ביום כיפור.
...
קודם כל המצב הנוכחי נשמר כי אף אחד לא היה מספיק טיפש כדי להעלות את זה לפרופיל גבוה. כבר היו מקרים שנתנו לסטטוס קוו להתנהל בשקט עד שמשהו חיצוני מציף את זה ואז החרדים כבר לא יכולים להתעלם. הדוגמה הכי מובהקת היא חוק המרכולים, שהתחיל בכלל כתוצאה מעתירה של ארגון עסקים קטנים. אם משהו יציף את הנושא של אינטרנט בכיפור יש לזה פוטנציאל מאוד נפיץ.
מה שעוזר לנו הוא שהאינטרנט נחשב תשתית קריטית, שדרושה אפילו לשירותי חירום והמבנה של האינטרנט הוא אחד הדברים הכי מסובכים בעולם, ככה שאי-אפשר להבטיח שניתוק של חיבור מסויים לא יגרום לאפקט פרפר שישבש בסוף גם תשתיות קריטיות. הבעיה היא שאפילו חיי-אדם כנראה לא חשובים מספיק לפנאטיים דתיים והמציאות של הסגר הנוכחי היא הוכחה לכך.

רןכהן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

NegativeIQ כתב:
...
...
קודם כל המצב הנוכחי נשמר כי אף אחד לא היה מספיק טיפש כדי להעלות את זה לפרופיל גבוה. כבר היו מקרים שנתנו לסטטוס קוו להתנהל בשקט עד שמשהו חיצוני מציף את זה ואז החרדים כבר לא יכולים להתעלם. הדוגמה הכי מובהקת היא חוק המרכולים, שהתחיל בכלל כתוצאה מעתירה של ארגון עסקים קטנים. אם משהו יציף את הנושא של אינטרנט בכיפור יש לזה פוטנציאל מאוד נפיץ.
מה שעוזר לנו הוא שהאינטרנט נחשב תשתית קריטית, שדרושה אפילו לשירותי חירום והמבנה של האינטרנט הוא אחד הדברים הכי מסובכים בעולם, ככה שאי-אפשר להבטיח שניתוק של חיבור מסויים לא יגרום לאפקט פרפר שישבש בסוף גם תשתיות קריטיות. הבעיה היא שאפילו חיי-אדם כנראה לא חשובים מספיק לפנאטיים דתיים והמציאות של הסגר הנוכחי היא הוכחה לכך.
...
·
לא נראה לי שהמפלגות שלא דתיות ולא חרדיות יסכימו בדברים שטובים רק לדתים ולחרדים, כי זה יכול לגרום לאנשים שלא דתים ולא חרדים להצביע למפלגות אחרות.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #33 

רןכהן כתב:
...
...
·
לא נראה לי שהמפלגות שלא דתיות ולא חרדיות יסכימו בדברים שטובים רק לדתים ולחרדים, כי זה יכול לגרום לאנשים שלא דתים ולא חרדים להצביע למפלגות אחרות.
...
הממשלה מתקפלת בפני החרדים כבר משנות ה-70' וזה נמשך, למה שזה ישתנה? חוץ מזה נכון לעכשיו מה שמעניין את הציבור הלא חרדי בארץ זה כמעט רק כן ביבי לא ביבי.

erire70
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
שם מלא: אדי רפאלוב
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

סיכום סטטוס יום כיפור בסטינג ובנקסט:
סטינג:
ערוצים ישראלים מוחשכים, דפדוף ב VOD לא פעיל.
חיפוש ב VOD עובד, ניגון תוצאות חיפוש וניגון תוכן מהמועדפים עובד.
נקסט:
ערוצים ישראלים מוחשכים, ערוצים זרים פעילים ללא כתוביות בעברית.
דפדוף ב VOD עובד, חיפוש עובד, ניגון עובד.
בנוסף - פרק חדש בארץ לאבקראפט עלה במהלך הצום.
בשורה התחתונה - ה VOD בשני השרותים היה פעיל במהלך יום כיפור.

jade4u
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 397
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שרשור שלא נקרא #35 

מוזר שבסטינג עבד
ביס פלוס vod לא עבד בכלל.
הכל היה נגיש לכאורה,
כל הקטלוג היה נראה אך לא ניתן היה לנגן כלום.
גם לא המשך ניגון של ״המשך צפיה תכנים שלי״, שם פשוט התנגן בלופ פילר של יום כיפור.

רןכהן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שרשור שלא נקרא #36 

NegativeIQ כתב:
...
...
הממשלה מתקפלת בפני החרדים כבר משנות ה-70' וזה נמשך, למה שזה ישתנה? חוץ מזה נכון לעכשיו מה שמעניין את הציבור הלא חרדי בארץ זה כמעט רק כן ביבי לא ביבי.
...
·

לפחות פיצוי על הסגר ביום כיפור היו נותנים לאנשים צפיה ב VOD שלא ישתגעו בבית.
ועדיין אני מקווה שיבינו את גם את הציבור שלא דתי.

זה לא נראה לי שיוויוני והוגן שביום כיפור לא נותנים לאדם שמנוי בחברת טלוויזיה רב ערוצית לראות בבית הפרטי שלו תכנים של VOD, אבל בימי זיכרון כמו השואה, נותנים את זה? מי קבע שיום השואה ויום הזיכרון פחות חשובים מיום כיפור?
אני לא מצליח להבין את זה, לדעתי צריך לעשות או שגם בימים האלה אסור יהיה דרך חברת טלוויזיה רב ערוצית לאפשר לראות תכנים של VOD, או שמותר גם בימים האלה לאפשר לראות תכנים של VOD.
אם למשל הלקוחות של כל חברת טלוויזיה רב ערוצית היו מאיימים להתנתק מהם אם הם לא יתנו ביום כיפור לראות תכנים של VOD, אז לדעתכם זה יתן כוח לחברות הטלוויזיה הרב ערוציות לבקש שישנו את החוק בקשר לצפיה בתכנים ביום כיפור?

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 8929
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1046 פעמים
קיבל תודות: 890 פעמים

שרשור שלא נקרא #37 

בסטינג גם ה catch up עבד מצוין

erire70
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
שם מלא: אדי רפאלוב
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שרשור שלא נקרא #38 

@oris74
נכון.
אגב, מוזר שכל הממשק בעברית חוץ מה catch up.

natanhell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #39 

erire70 כתב:סיכום סטטוס יום כיפור בסטינג ובנקסט:
סטינג:
ערוצים ישראלים מוחשכים, דפדוף ב VOD לא פעיל.
חיפוש ב VOD עובד, ניגון תוצאות חיפוש וניגון תוכן מהמועדפים עובד.
נקסט:
ערוצים ישראלים מוחשכים, ערוצים זרים פעילים ללא כתוביות בעברית.
דפדוף ב VOD עובד, חיפוש עובד, ניגון עובד.
בנוסף - פרק חדש בארץ לאבקראפט עלה במהלך הצום.
בשורה התחתונה - ה VOD בשני השרותים היה פעיל במהלך יום כיפור.
...
·

ניסיתי לנגן בסטינג פרקים מאוחרים של סדרות ולא עבד (בכפתור "לפרק הבא" וגם באמצעות החיפוש). רק תוכן שכבר פתחתי עבד

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #40 

natanhell כתב:
...
...
·

ניסיתי לנגן בסטינג פרקים מאוחרים של סדרות ולא עבד (בכפתור "לפרק הבא" וגם באמצעות החיפוש). רק תוכן שכבר פתחתי עבד
...
אולי נטען מ-cache מקומי?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”