ואם אתה טוען שנשים יכולות לעשות הכל בצבא והיית בקרבי, אז כנראה שלא היית קרבי. חוץ מזה, צה"ל אומר בעצמו שנשים לא יכולות להיות יעילות כמו גברים בצבא, אז לך תתווכח עם צה"ל...

נו באמת, זה לא רציני04/09/2021 10:34nir11 כתב: אני לא ראיתי את הקליפ, אבל נראה שזו גלית דיסטל שם, אני לא מסכים איתה אפילו על מה השעה, אז חבל על הזמן שלי....

אתה סתם מתעקש או רואה יותר מדי סרטים ולוקח דוגמא של היוצא מן הכלל שמוכיח את הכלל04/09/2021 10:48nir11 כתב: אז יכולה, יכולות. השאלה אם זו הסיבה האמיתית, או שזה רק תרוץ. כי כאמור, יכולות....

זיו - אתה מבלבל פה את לוחמי השיוויון עם עובדות, חבל......

מדיוני עבר איתך, כל מי שלא מסכים איתך במאת האחוזים - מאה אחוז טועה. אתה לא פה בכדי לדון אלא בשביל לחנך, זה הניסיון שלי בשיחות מולך אז אני רק אניח את זה פה לטובת מי שלא היה לו העונג הנ"ל - למודעות ולא אמשיך את הדיון, כבר הבנתי שזה לא מוביל לשום מקום חיובי.04/09/2021 10:34nir11 כתב: בצבא לא כל כך נלחמים עם הסורים מכות, הייתי בקרבי ונשים יכולות לעשות כמעט הכל. אין שום מניעה לשלב אותם בהמון תפקידים קרביים, ואני שמח מאוד שזה קורה. אני לא ראיתי את הקליפ, אבל נראה שזו גלית דיסטל שם, אני לא מסכים איתה אפילו על מה השעה, אז חבל על הזמן שלי....

אשמח לדעת איפה הרחת את זה...

אתה יודע שגם לפני 100 שנה היו נשים, בעלי עור שחור והומוסקסואלים בערך באותה פרופורציה כמו היום. בעבר השתמשו במדיה שאמורה להיות בידורית בשביל לחנך לגזענות ומיזוגניה. הוליווד כבר לא מאמינה בערכים האלה ולא פוסלת שחקנים בגלל צבע עור או נטיה מינית וככה האנשים האלה גם זולגים למסך דרך הדלת הראשית.06/09/2021 14:04ag43 כתב: ובקצרה - משתמשים במדיה שאמורה להיות בידורית כדי להחדיר תפיסת עולם פרוגרסיבית.
אתה רוצה לחנך לזה? תחנך את הילדים שלך. אל תדחוף את זה בדלת האחורית ואל תעז לקבוע לי איך לגדל את הילדים שלי....