חברים אתם צריכים להבין שלנטפליקס בהחלטות האלו לא איכפת מהחלקיק אחוז של משתמשים שלה שהם "מתקדמים" כמוכם, כל הדיבורים על vpn ממש לא רלוונטיים, הם מדברים על 99% מהלקוחות שלהם שמחוברים כרגיל
ומנסים לעשות מודל תמחור שיגרום לרוב המשתמשים להבין "אוקיי לא כדאי לי לשתף חשבון כי אולי אתפס ואחויב בהתאם"
זה הכל, לא מעניין שאפשר יהיה לעקוף את זה למי שממש רוצה, זו לא הנקודה.
.עוד נושא שממש לא אמור לעניין אותם זו הפירטיות, זה לא איום עליהם- האמירה "הם לא טובים אני חוזר לפירטיות", זה כמו להגיד שאם מחירי הדלק או המזון ימשיכו להאמיר אני אחזור לגנוב, זה לא שיקול של אף אחד שמחליט על המחירים
בסוף זה די פשוט, הם צריכים עוד כסף (כמו כולם) - או שהמודל החדש יצליח או יכשל ואז יחפשו דרך אחרת לעשות כסף.
צריך להבין שכלקוחות של החברה יש לנו אינטרס לשלם כמה שפחות וזה מובן, מצד שני יש לנו אינטרס שהחברה תרוויח מספיק כדי לענות לנו על הציפיות (למשל איכות וכמות התכנים)
בכל מקרה, הם טועים לדעתי עם המודל החדש, ואחרי שהוא יכשל זה כנראה יוביל לעליית מחיר קטנה נוספת במסלולים הרגילים ואז יהיה אפקט גדול של אנטי
שרשור תגובות: התפתחויות בנטפליקס על רקע תחרות מתגברת
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1001
- נתן תודות: 101 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מה שצריך לעניין מאוד את נטפליקס זה שלפי ההערכות שלה עצמה המהלכים הבאים שלה צפויים לגרום לה לאבד 2 מיליון מנויים משלמים - אני סבור שהמספר הזה נמוך בהרבה מהמספר האמיתי של המנויים שהיא תאבד בעקבות הצעדים האלה.
הפיראטיות בהחלט צריכה לעניין אותם - העניין הוא שמי שמוריד את התכנים בצורה לא חוקית לא משלם על נטפליקס ולכן נטפליקס מפסידה לכאורה מנוי משלם. תכפיל את זה בכמה מאות אלפי/מיליוני פיראטים ותקבל הפסד כספי פוטנציאלי לא מבוטל לנטפליקס.
אין עוררין על כך שהחברה צריכה כסף אבל כשחברה מעלה את מחירי המנוי 4 פעמים ב-3 שנים, מוסיפה הגבלות למנויים ולא מספקת תמורה הולמת למחיר בצורת הפקות מקור איכותיות הציבור מצביע ברגליים ונוטש בהמוניו.
אני מניח שצורת החשיבה המעוותת של נטפליקס היא שהציבור "המכור" או "השבוי" ימשיך לשלם כל סכום על מנת להמשיך ולצפות בנטפליקס וזה בעצם מה שיכסה את עלות המנויים הנוטשים בתוספת רווח נוסף.
הפיראטיות בהחלט צריכה לעניין אותם - העניין הוא שמי שמוריד את התכנים בצורה לא חוקית לא משלם על נטפליקס ולכן נטפליקס מפסידה לכאורה מנוי משלם. תכפיל את זה בכמה מאות אלפי/מיליוני פיראטים ותקבל הפסד כספי פוטנציאלי לא מבוטל לנטפליקס.
אין עוררין על כך שהחברה צריכה כסף אבל כשחברה מעלה את מחירי המנוי 4 פעמים ב-3 שנים, מוסיפה הגבלות למנויים ולא מספקת תמורה הולמת למחיר בצורת הפקות מקור איכותיות הציבור מצביע ברגליים ונוטש בהמוניו.
אני מניח שצורת החשיבה המעוותת של נטפליקס היא שהציבור "המכור" או "השבוי" ימשיך לשלם כל סכום על מנת להמשיך ולצפות בנטפליקס וזה בעצם מה שיכסה את עלות המנויים הנוטשים בתוספת רווח נוסף.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
גם אני חושב שהבעיה היא תפיסתית. היה להם עשור להבין שהם יתקעו בתקרת זכוכית בשלב כלשהו. בשלב הזה הם אמורים היו למצוא עוד מודלים ועוד דרכים לגדול.
חברות גדולות צריכות כמה מוצרים וכמה revenue streams. ככה גוגל (אנדרואיד, חיפוש, פרסום, אחסון, מייל ועריכת מסמכים) וככה פייסבוק (אינסטה/פייסבוק= פרסום, ווסטאפ = שירותים לביזנס, אוקולס=חומרה + VR)
חברות גדולות צריכות כמה מוצרים וכמה revenue streams. ככה גוגל (אנדרואיד, חיפוש, פרסום, אחסון, מייל ועריכת מסמכים) וככה פייסבוק (אינסטה/פייסבוק= פרסום, ווסטאפ = שירותים לביזנס, אוקולס=חומרה + VR)