הרבה מלל מורכב. לא בטוח שהבנתי כל מה שכתבת אבל לא הכל נכון. רק לדוגמה:30/11/2022 18:08רמאש כתב: יש עוד בעיות עם למשל יס פלוס,
בהקלטה אין את האפשרות של לנגן מתחילת ההקלטה,
וגם בהקלטה אין את האפשרות של לנגן מאיפה שההקלטה נעצרה,
ואין אפשרות של הרצת הקלטה במסך מלא ואין אפשרות של
הילוך איטי של ההקלטה ואין צפיה בחשבונית דרך הסטרימר מבחינת נוחות ואין אפשרות של עצירת תמונה בלי תוספת של דברים למסך התצוגה אחרי כמה שניות שגם כתוב בהם האם לעבור לשידור החי, ואין אפשרות בהגדרות של יס פלוס לעשות שבכל צפיה בהקלטה חדשה לקראת סוף ההקלטה אבל שההקלטה הזאת לא ניגמרת אז שלא תוצג הודעה ששואלת האם לעבור לשידור החי, ואין אפשרות בהגדרות של יס פלוס לעשות שאם רוצים לצפות בתוכן כלשהו כמה שעות בלי ללחוץ על לחצן על לחצן כלשהו בשלט של הסטרימר אז שלא תהיה הודעה רחבה שאומרת שהסיב פלוס מזהה שבינתים הוא לא קיבל מהצופה שינוי כלשהו, ואת הבעיות האלה אין בפרטנר טיוי.
בנוסף לזה ביס פלוס,
ב vod אין קטגוריית סדרות לפי איכות 4k, כמו שיש ביס דרך הלווין, ואין שם ב vod צפיה בלי פרסומות של תכנים מערוצי קשת 12 ורשת 13, ונראה לי שזה יש ביס דרך הלווין.
בנוסף לזה מאז שביס פלוס התחילו עם טכנולוגיית יס פלוס לייב, אז גם שעברו הרבה מאוד חודשים מאז ההתחלה הזאת אז עדיין רק במיעוט של מיעוט הערוצים ביס פלוס מופעלת טכנולוגיית יס פלוס לייב.
וביס אמרו לי שביס פלוס הערוץ של כאן 11 שבינתים הוא נמצא עכשיו בערוץ מספר 510, שמשודר בטכנולוגיית יס פלוס לייב, זה ערוץ זמני,
עד כדי כך זה עולה ליס הרבה מאוד כסף להפעיל בערוצי הטלוויזיה שלה את טכנולוגיית יס פלוס?
בניגוד לפרסומים שבערוץ רשת 13 ביס פלוס שזה משודר בטכנולוגיות יס פלוב לייב אז במעשה השידור מערוץ הטלוויזיה רשת 13 בא יותר מאוחר, בניגוד לערוצי הספורט, וכן ספורט זה לא הדבר היחיד שטוב לראות כמה שפחות מאוחר.
וגם לא כל ערוצי הטלוויזיה שיש ביס דרך הלווין אז הם משודרים גם ביס פלוס.
הייתי רוצה להאמין אבל קשה לי להאמין שיס בכל הדברים האלה תהיה יותר טובה....
יש ביס פלוס בקטגוריית סדרות, מחיצה של סדרות 4K. תגלול ותראה בטלויזיה שלך.