אני מסכים איתך באופן חד משמעי בענין. גם ציינתי זאת באחד השירשורים.andnaz כתב:מסתבר שרכישה בארה"ב שווה למכשירים יקרים בלבד. בדקתי לגבי ימהה 663 - שעולה בארץ כ-4000 שקל ובEBAY אפשר להשיג אותו ב-350 דולר - אחרי כל התוספות - משלוח (200$), מיסים (33% על מחיר כולל משלוח), מחיר השנאי (כ-600 ש"ח בארץ) - מגיעים ל-3,200 ש"ח - אין טעם לקנות להסתבך עם מכשיר ללא אחריות, עם שנאי וכו' בשביל הבדל של 800 ש"ח. כך שכאמור, כל העסק שווה למכשירים הרבה יותר יקרים, החל מימהה 1800 למשל וצפונה...
YAMAHA RX-V 3800 נקודה למחשבה
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
נכוןandnaz כתב:מסתבר שרכישה בארה"ב שווה למכשירים יקרים בלבד. בדקתי לגבי ימהה 663 - שעולה בארץ כ-4000 שקל ובEBAY אפשר להשיג אותו ב-350 דולר - אחרי כל התוספות - משלוח (200$), מיסים (33% על מחיר כולל משלוח), מחיר השנאי (כ-600 ש"ח בארץ) - מגיעים ל-3,200 ש"ח - אין טעם לקנות להסתבך עם מכשיר ללא אחריות, עם שנאי וכו' בשביל הבדל של 800 ש"ח. כך שכאמור, כל העסק שווה למכשירים הרבה יותר יקרים, החל מימהה 1800 למשל וצפונה...
אני נדהם לאור ההפרשים בעלויות של ה 3800 ש Dalamber ציין.
אחריות? אפשרות שדרוג??? אתם חיים בסרט...? אפשר לקנות עוד רסיבר רזרבה ועדיין יהיה יותר זול!
חקרתי את השוק לגבי ה 3800 ולא ניתן למצוא אותו בארץ בפחות מ 11K ואני מדבר על מזומן.
שמתי לב שהמחיר של הרסיבר הזה בחו"ל זהה בדיוק כפי שהיו בשנים הקודמות מגברים מקבילים של ימהה, אך השנה הפער בין המחיר בחו"ל ובארץ גדל משמעותית, כנראה שהיבואן חושב ש"הפורמטים החדשים" הם הזדמנות לדפוק קופה על חשבון הישראלים.
SG תתביישו!
אחריות? אפשרות שדרוג??? אתם חיים בסרט...? אפשר לקנות עוד רסיבר רזרבה ועדיין יהיה יותר זול!
חקרתי את השוק לגבי ה 3800 ולא ניתן למצוא אותו בארץ בפחות מ 11K ואני מדבר על מזומן.
שמתי לב שהמחיר של הרסיבר הזה בחו"ל זהה בדיוק כפי שהיו בשנים הקודמות מגברים מקבילים של ימהה, אך השנה הפער בין המחיר בחו"ל ובארץ גדל משמעותית, כנראה שהיבואן חושב ש"הפורמטים החדשים" הם הזדמנות לדפוק קופה על חשבון הישראלים.
SG תתביישו!
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לאוהבי Musical Fidelity, האינטגרייטד 5.5 נמכר ב-16000 דולר הונג קונגי (list price כמובן, לפני כל ההנחות)
זה משהו כמו 6800 שקלים.. בלונדון זה אגב 1200 פאונד לפני VAT.. כיוון שהוא מיוצר בטאיוון, יכול להיות שפה הוא יותר זול.. (אותו מפעל מייצר גם HALO-ים שלי)
ב-Michael's Audio
שווה ביקור
זה משהו כמו 6800 שקלים.. בלונדון זה אגב 1200 פאונד לפני VAT.. כיוון שהוא מיוצר בטאיוון, יכול להיות שפה הוא יותר זול.. (אותו מפעל מייצר גם HALO-ים שלי)
ב-Michael's Audio
שווה ביקור
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
בבקשה. ימאהה RX-V3800, שמהווה את הסיבה לשרשור הזה, תומך ברמקולים קדמיים של 4 אוהם.heresjohnny כתב:תבדוק בחוברות ההפעלה שלהם.
אפילו הדנון שמשווה למכשיר הנ"ל כותב כי אין לחבר רמקול בעל עכבה נמוכה מ 6 .
הכוונה הייתה למגברי סראונד.
אם תמצא אחד של 110V אמיתי , אשמח גם כן לראות. ללמוד דבר חדש זה כיף לא רגיל....
- heresjohnny
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
של 110V או 220V, המניואל שלהם לא מוכן לרדת.niron כתב:בבקשה. ימאהה RX-V3800, שמהווה את הסיבה לשרשור הזה, תומך ברמקולים קדמיים של 4 אוהם.heresjohnny כתב:תבדוק בחוברות ההפעלה שלהם.
אם תמצא אחד של 110V אמיתי , אשמח גם כן לראות. ללמוד דבר חדש זה כיף לא רגיל.......
אין מגבלה של מודל בהקשר הזה. תוריד את המדריך מכאןheresjohnny כתב:של 110V או 220V, המניואל שלהם לא מוכן לרדת.niron כתב:בבקשה. ימאהה RX-V3800, שמהווה את הסיבה לשרשור הזה, תומך ברמקולים קדמיים של 4 אוהם.heresjohnny כתב:תבדוק בחוברות ההפעלה שלהם.
אם תמצא אחד של 110V אמיתי , אשמח גם כן לראות. ללמוד דבר חדש זה כיף לא רגיל..........
http://www.yamaha.ca/av/PDFs/Receivers/ ... Manual.pdf
- heresjohnny
-
- חבר פעיל

- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הלכתי,בדקתי, מעולה. עובד:)
- heresjohnny
-
- חבר פעיל