קניתי את הפורסטר!
תודה, אני כבר ב"ביטוח ישיר" 
למהלא?sagyle כתב:לא ממליץ . אבל זה כבר דיון למקומות אחרים (ולא בגלל שאני מקורב לעסקי הביטוח)...
אשמח אם ת פרט
אם הוא- "מקורב לעסקי הביטוח" ולא קשור לישיר אז זה ברור מאוד מדוע לא ממליץ
אם הוא- "מקורב לעסקי הביטוח", קשור לישיר ולא ממליץ
אזי זה מעניין
מניסיוני הקט מול הישיר/ 9 מליון (זו אותה חברה), הם היו "10" (אני בספק רב, שלא לומר לא מאמין, שסוכן היה מצליח/ רוצה לתת את אותה רמת שירות....יש לו אינטרס מובנה נגדנו, בנוסף לאינטרס חברת הביטוח אותה הוא מייצג).
אם הוא- "מקורב לעסקי הביטוח", קשור לישיר ולא ממליץ
מניסיוני הקט מול הישיר/ 9 מליון (זו אותה חברה), הם היו "10" (אני בספק רב, שלא לומר לא מאמין, שסוכן היה מצליח/ רוצה לתת את אותה רמת שירות....יש לו אינטרס מובנה נגדנו, בנוסף לאינטרס חברת הביטוח אותה הוא מייצג).
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')מנסיונך הכוונה שאתה לקוח או עוסק בתחום?
אם אתה משבח אותם אשמח לדעת שלא שמתי את כספי(ורכבי)על קרן הצבי..
אם אתה משבח אותם אשמח לדעת שלא שמתי את כספי(ורכבי)על קרן הצבי..
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
טוב אני הולך לשפוך הכל ... אל תגידו שלא הזהרתי .
חבר הכי טוב שלי עובד בחברת ביטוח ישיר .
ולחמי יש סוכנות ביטוח (ועבדתי אצלו תקופה)
בביטוח ישיר יש יתרון משמעותי לעם ישראל . הוא לעיתים יותר זול (ואני אומר לעיתים).
מסך עסקי הביטוח - הביטוחים הישירים תופסים כ20 אחוז בסה"כ - וזו עובדה חשובה . עסקי הביטוח מול סוכן לא נעלמה וכנראה לא תעלם .
ועכשיו השאלה היא למה ...
כל עוד אין תאונות והביטוח הוא רק חתיכת נייר - אין בעיה . מה קורה כשנגנב , תאונה וכד' .
כאן נכנס הסוכן ביטוח לתמונה .
כשעושים תאונה ויש לך ביטוח ישיר עם מי בדיוק אתה מדבר? מי ידאג לך שתקבל את המקסימום ? החברה שמבטחת אותך היא זאת שאמורה לשלם אם זו תביעה עצמית והיא תמשוך את מקסימום הזמן ותתן לך את המינימום האפשרי שניתן . (מעין ניגוד אינטרסים)
בחברות ישיר יש אגף תביעות - אנשים שם מחכים חודשים לכסף ואין עם מי לדבר . לא היית רוצה מספר פלאפון שתוכל להתקשר במקרה שתצטרך את הביטוח ? (חבר שלי שעובד באגף של שירות לקוחות נתקל בלקוחות שלא קיבלו כסף מתביעה עצמית חודשים ארוכים בגלל סחבת )
סוכן לעומת זאת מייצג אותך מול חברת הביטוח . הסוכן עובד מול מספר סוכניות לביטוח (בד"כ שניים עיקריות) והאינטרס שלו הוא אחד - הלקוח . הוא לא עובד של חברת הביטוח , אלא , של המבוטח (סוכן עצמאי לחלוטין) . סוכן הביטוח ידאג שתקבל את המקסימום מהפוליסה גם אם הוא צריך להעיד במשפט לגבי דקויות קטנות (וזה קורה מדי פעם ), גם אם הוא צריך לריב מול חברת הביטוח לא פעם - הסוכן משתמש במאגר הלקוחות הקיים שלו על מנת לקבל את מה שמגיע ללקוח . הוא יכול לאיים שהוא לא יקים פוליסות חדשות ,או לחלופין, יעביר את הלקוחות לחברה השניה איתה הוא עובד . .
אגב, העניין חמור הרבה יותר בביטוח דירה - שם העניין של כמה תקבל תלוי באופן אבסולוטי בכמה נלחמים בשבילך (או שלא נלחמים כלל) .
סוכן ילחם בשבילך שלא יעלו את מחיר הפוליסה לאחר תביעה (או שיעלו את המינימום האפשרי) . אם יש לך קשרים טובים עם סוכן ביטוח הוא יכול לעיתים לדאוג לך לתנאים טובים אפילו יותר מחברות הביטוח ישיר וגם קיבלת סוכן שדואג לך .
ההוצאות של פרסום בחברות הביטוח הישיר עולות על עמלות הסוכנים , ולכן לא תמיד יש יתרון משמעותי בעלויות- ומכאן במחיר הסופי לצרכן .
אתה יכול לקבל או לא לקבל את דעתי , אתה יכול להגיד שדעתי משוחדת , אבל תשים לב שיש בה הרבה הגיון בריא .
ההמלצה שלי היא ללכת לסוכן - יש אלפי סוכנים בארץ , תלך למי שאתה רוצה .
חבר הכי טוב שלי עובד בחברת ביטוח ישיר .
ולחמי יש סוכנות ביטוח (ועבדתי אצלו תקופה)
בביטוח ישיר יש יתרון משמעותי לעם ישראל . הוא לעיתים יותר זול (ואני אומר לעיתים).
מסך עסקי הביטוח - הביטוחים הישירים תופסים כ20 אחוז בסה"כ - וזו עובדה חשובה . עסקי הביטוח מול סוכן לא נעלמה וכנראה לא תעלם .
ועכשיו השאלה היא למה ...
כל עוד אין תאונות והביטוח הוא רק חתיכת נייר - אין בעיה . מה קורה כשנגנב , תאונה וכד' .
כאן נכנס הסוכן ביטוח לתמונה .
כשעושים תאונה ויש לך ביטוח ישיר עם מי בדיוק אתה מדבר? מי ידאג לך שתקבל את המקסימום ? החברה שמבטחת אותך היא זאת שאמורה לשלם אם זו תביעה עצמית והיא תמשוך את מקסימום הזמן ותתן לך את המינימום האפשרי שניתן . (מעין ניגוד אינטרסים)
בחברות ישיר יש אגף תביעות - אנשים שם מחכים חודשים לכסף ואין עם מי לדבר . לא היית רוצה מספר פלאפון שתוכל להתקשר במקרה שתצטרך את הביטוח ? (חבר שלי שעובד באגף של שירות לקוחות נתקל בלקוחות שלא קיבלו כסף מתביעה עצמית חודשים ארוכים בגלל סחבת )
סוכן לעומת זאת מייצג אותך מול חברת הביטוח . הסוכן עובד מול מספר סוכניות לביטוח (בד"כ שניים עיקריות) והאינטרס שלו הוא אחד - הלקוח . הוא לא עובד של חברת הביטוח , אלא , של המבוטח (סוכן עצמאי לחלוטין) . סוכן הביטוח ידאג שתקבל את המקסימום מהפוליסה גם אם הוא צריך להעיד במשפט לגבי דקויות קטנות (וזה קורה מדי פעם ), גם אם הוא צריך לריב מול חברת הביטוח לא פעם - הסוכן משתמש במאגר הלקוחות הקיים שלו על מנת לקבל את מה שמגיע ללקוח . הוא יכול לאיים שהוא לא יקים פוליסות חדשות ,או לחלופין, יעביר את הלקוחות לחברה השניה איתה הוא עובד . .
אגב, העניין חמור הרבה יותר בביטוח דירה - שם העניין של כמה תקבל תלוי באופן אבסולוטי בכמה נלחמים בשבילך (או שלא נלחמים כלל) .
סוכן ילחם בשבילך שלא יעלו את מחיר הפוליסה לאחר תביעה (או שיעלו את המינימום האפשרי) . אם יש לך קשרים טובים עם סוכן ביטוח הוא יכול לעיתים לדאוג לך לתנאים טובים אפילו יותר מחברות הביטוח ישיר וגם קיבלת סוכן שדואג לך .
ההוצאות של פרסום בחברות הביטוח הישיר עולות על עמלות הסוכנים , ולכן לא תמיד יש יתרון משמעותי בעלויות- ומכאן במחיר הסופי לצרכן .
אתה יכול לקבל או לא לקבל את דעתי , אתה יכול להגיד שדעתי משוחדת , אבל תשים לב שיש בה הרבה הגיון בריא .
ההמלצה שלי היא ללכת לסוכן - יש אלפי סוכנים בארץ , תלך למי שאתה רוצה .
קודם אומר זאת-אני מסכים להרבה מהנאמר!
אני הייתי מבוטח אצל הסוכן שלי בעיר המון זמן,והשרות היה ברובו טוב-ישיר ובלתי אמצעי
וכן האינטרס שלו הוא הלקוח ולא החברה!
אך היתה לי תביעה של הביטוח לתיקון הרכב(גלישה ברמזור)
ולאשתי דפקו את האוטו בחניה
אז היו תביעות לביטוח של תיקון
אומנם לא קשות
אך לאחר מכן החברות הפנו עורף ולא ששו לבטח מחדש(עשר שנים של שקט לא נתנו להם עדיין פרופיל של הלקוח..)
ופה נכנס ביטוח ישיר
אין חוק שמחייב חברות ביטוח לבטח אותך אם אתה לא ריווחי בשבילהם!!..
ואתה יכול להישאר ללא ביטוח מקיף של גניבה לרכבך או טוטל לוסט
אז אל תשחיר את כל העולם
והחברות הדרקוניות עושות כרצונן אם לבטח אותך או לא
ואתה נתון לשיקוליהם!!...
אתה יכול רק חובה ואו צד שלישי
לכן כשרציתי מקיף
פניתי אליהם!
אני הייתי מבוטח אצל הסוכן שלי בעיר המון זמן,והשרות היה ברובו טוב-ישיר ובלתי אמצעי
וכן האינטרס שלו הוא הלקוח ולא החברה!
אך היתה לי תביעה של הביטוח לתיקון הרכב(גלישה ברמזור)
ולאשתי דפקו את האוטו בחניה
אז היו תביעות לביטוח של תיקון
אומנם לא קשות
אך לאחר מכן החברות הפנו עורף ולא ששו לבטח מחדש(עשר שנים של שקט לא נתנו להם עדיין פרופיל של הלקוח..)
ופה נכנס ביטוח ישיר
אין חוק שמחייב חברות ביטוח לבטח אותך אם אתה לא ריווחי בשבילהם!!..
ואתה יכול להישאר ללא ביטוח מקיף של גניבה לרכבך או טוטל לוסט
אז אל תשחיר את כל העולם
והחברות הדרקוניות עושות כרצונן אם לבטח אותך או לא
ואתה נתון לשיקוליהם!!...
אתה יכול רק חובה ואו צד שלישי
לכן כשרציתי מקיף
פניתי אליהם!
מניסיוני שלי ושל חברי כלקוחות, מה שsagyle כתב זה 100% מדויק.
הנקודה הכי חשובה שצוינה ששירות של ביטוח נבחן רק כשיש מקרה ביטוח. יש אנשים שחושבים שהשירות זה, למשל, באיזה קלות רוכשים את הפוליסה. ביטוח זה מוצר שמשתמשים בו רק כשיש מקרה ביטוח. עד אז המוצר הזה נשאר "ארוז" ולא יודעים מה יש בקופסא.
כמובן, זה מוצר שמקווים שלא להשתמש בו.
בנוסף, אם יש לך סוכן טוב, מסתבר שגם בשלב הרכישה של הפוליסה, זה יכול להיות גם יותר נוח וגם במחיר משמעותית יותר זול, מהביטוחים הישירים.
ההצלחה שבכל זאת קיימת לביטוחים הישירים היא, לדעתי, תוצאה אך ורק של הפרסום שלהם שמציף את הטלויזיה ושעליו, כמובן, אנו צריכים לשלם .
הנקודה הכי חשובה שצוינה ששירות של ביטוח נבחן רק כשיש מקרה ביטוח. יש אנשים שחושבים שהשירות זה, למשל, באיזה קלות רוכשים את הפוליסה. ביטוח זה מוצר שמשתמשים בו רק כשיש מקרה ביטוח. עד אז המוצר הזה נשאר "ארוז" ולא יודעים מה יש בקופסא.
כמובן, זה מוצר שמקווים שלא להשתמש בו.
בנוסף, אם יש לך סוכן טוב, מסתבר שגם בשלב הרכישה של הפוליסה, זה יכול להיות גם יותר נוח וגם במחיר משמעותית יותר זול, מהביטוחים הישירים.
ההצלחה שבכל זאת קיימת לביטוחים הישירים היא, לדעתי, תוצאה אך ורק של הפרסום שלהם שמציף את הטלויזיה ושעליו, כמובן, אנו צריכים לשלם .
משה
sagyle כתב:בקיצור תסע בזהירות (ותתחדש שוב) .
בשנה הבאה בחידוש , תבדוק שוב את עניין הסוכן .
ותהנה מהאוטו החדש !...
למי שתהה- איני עוסק בתחום כלל ועיקר
גם לי שטפו את המח שנים שסוכן הביטוח הינו "ידידו הטוב ביותר של הלקוח"
זה נכון כל עוד הלקוח לא מטרידו בתביעה, או אז אותו סוכן הוא "סוכן כפול" הוא נדרש לדאוג ללקוח ע"מ שאותו לקוח ימשיך לעבוד איתו ואף יספר לחבריו וכו' וכו' וזה ברור. מנגד ברגע שלאותו סוכן יש יותר מידי תביעות (של לקוחותיו) מול חב' הביטוח, הנ"ל "שורף" אותו מול חב' הביטוח- הוא מאבד פרמיות עידוד בגין אי תביעות, הוא מאבד תנאים/ מחירים מועדפים ללקוחותיו.....בקיצור הוא בין הפטיש לסדן. מה? לא שמעתם מעולם סוכני ביטוח שמנסים לשכנע את הלקוחות לא לתבוע ו/או לדחות לשנה קלנדרית הבאה...
והכל משיקולם הם.
בביטוח ישיר- חוסכים את עמלות הסוכן ומנסים להשתלט על השוק מבחינת הכמות, איך? מחיר ושרות!! אחרת אין ולא יהיה להם סיכוי.
כאמור, מנסיוני הם "10", במה זה מתבטא:
מחיר הפרמיה.
זמינות- מבחינת קלות השגה, אוזן קשבת ומייעצת....בעת מקרה תביעה.
איכות- רשימת שמאים אין סופית, תבחר את מי שאתה רוצה
למי שלא מבין מה זה אומר/שווה , שילמד/ ישאל.
יעילות- טופסיאדה פשוטה, צ'ק בזמן.
גם לי שטפו את המח שנים שסוכן הביטוח הינו "ידידו הטוב ביותר של הלקוח"
בביטוח ישיר- חוסכים את עמלות הסוכן ומנסים להשתלט על השוק מבחינת הכמות, איך? מחיר ושרות!! אחרת אין ולא יהיה להם סיכוי.
כאמור, מנסיוני הם "10", במה זה מתבטא:
מחיר הפרמיה.
זמינות- מבחינת קלות השגה, אוזן קשבת ומייעצת....בעת מקרה תביעה.
איכות- רשימת שמאים אין סופית, תבחר את מי שאתה רוצה
יעילות- טופסיאדה פשוטה, צ'ק בזמן.
javascript:emoticon('
')
')- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
ואם נחזור לנהיגת שטח (
), קבל עוד כמה טיפים (בעיקר לבטיחות. שאר הטיפים יבואו בהמשך):
- העצות של KOOKE שוות זהב!!! אל תוותר על קורס נהיגת שטח מקצועי!
- בהתחלה - סע עם אנשים מנוסים ממך, ולמד מהם. אנשי השטח ברובם אוהבים לעזור וללמד.
- אף פעם אל תרד לשטח לבד. תמיד עם עוד רכב (לחילוץ).
- בנוסף לשעון לחץ (לא צריך לעלות יותר מ 20 שקל) תחזיק באותו גם קומפרסור (כשאתה יוצא מהחול, אם אין תחנת דלק קרובה, כדאי לנפח)
- אם לא ניפחת - על הכביש סע מאד לאט - 40 - 50 קמ"ש גג עם לחץ אויר נמוך.
- תחזיק באוטו כבל גרירה (רצוי 9 מטר ומעלה), שאקלים (שמתאימים לעוגנים שלך), תאורה טובה, ואם לא קשה, גם שני קרשי בניין בריאים (מאד יעזרו כשכבר התחפרת...)
והעיקר - תהנה, שמור על הטבע, ותשאיר את השטח נקי
- העצות של KOOKE שוות זהב!!! אל תוותר על קורס נהיגת שטח מקצועי!
- בהתחלה - סע עם אנשים מנוסים ממך, ולמד מהם. אנשי השטח ברובם אוהבים לעזור וללמד.
- אף פעם אל תרד לשטח לבד. תמיד עם עוד רכב (לחילוץ).
- בנוסף לשעון לחץ (לא צריך לעלות יותר מ 20 שקל) תחזיק באותו גם קומפרסור (כשאתה יוצא מהחול, אם אין תחנת דלק קרובה, כדאי לנפח)
- אם לא ניפחת - על הכביש סע מאד לאט - 40 - 50 קמ"ש גג עם לחץ אויר נמוך.
- תחזיק באוטו כבל גרירה (רצוי 9 מטר ומעלה), שאקלים (שמתאימים לעוגנים שלך), תאורה טובה, ואם לא קשה, גם שני קרשי בניין בריאים (מאד יעזרו כשכבר התחפרת...)
והעיקר - תהנה, שמור על הטבע, ותשאיר את השטח נקי
ערן
העיסוק בביטוח סוטה מנושא השירשור...בכל אופן כמי שבערך "עוסק בתחום" תביעות ביטוח כל שיש לי לאמר שחברות ביטוח ישיר או חברות רגילות + סוכן ביטוח , זו נבלה וזו טריפה...בכל זאת בשורה התחתונה חברות רגילות באמצעות סוכנות ביטוח גדולה ומבוססת זה הרע במיעוטו.
נחזור לשירשור - מעבר למה שכבר נאמר בעינייני שטח מאד מאד ממליץ לך לפנות/ להצטרף למועדון רכבי השטח של סובארו. יש כזה מועדון מסובסד ובחסות היבואן. המועדון הזה מארגן טיולים עם הסבר על תיפעול הפורסטר, עם ליווי והדרכה מקצועית כולל ליווי של מכונאים של החברה...זו לדעתי הדרך הכי טובה לבעלי הפורסטר שהם חדשים בתחום טיולי השטח להכיר את רכבם , ללמוד נהיגת שטח ולצבור ניסיון.
דרך אגב, יבואן סובארו הוא כמעט היחידי מבין יבואני רכבי השטח שממש מעודד ומאפשר שיפורי שטח לרכבים שלו מבלי שזה פוגע באחריות היבואן, למעשה יש קיט הגבהה לפורסטר המשווק ומאושר על ידי היבואן. אם יש לך כוונות רציניות לטייל הרבה בשטח..מומלץ להשקיע ולהגביה את הרכב.
נחזור לשירשור - מעבר למה שכבר נאמר בעינייני שטח מאד מאד ממליץ לך לפנות/ להצטרף למועדון רכבי השטח של סובארו. יש כזה מועדון מסובסד ובחסות היבואן. המועדון הזה מארגן טיולים עם הסבר על תיפעול הפורסטר, עם ליווי והדרכה מקצועית כולל ליווי של מכונאים של החברה...זו לדעתי הדרך הכי טובה לבעלי הפורסטר שהם חדשים בתחום טיולי השטח להכיר את רכבם , ללמוד נהיגת שטח ולצבור ניסיון.
דרך אגב, יבואן סובארו הוא כמעט היחידי מבין יבואני רכבי השטח שממש מעודד ומאפשר שיפורי שטח לרכבים שלו מבלי שזה פוגע באחריות היבואן, למעשה יש קיט הגבהה לפורסטר המשווק ומאושר על ידי היבואן. אם יש לך כוונות רציניות לטייל הרבה בשטח..מומלץ להשקיע ולהגביה את הרכב.