בעיה עם JDOWNLOADER
- ארמגדון_שלומי
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 65
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
האם הספק שלכם נטויזין ותשתית בזק?
אם כן יש סיכוי שזו הבעיה בשינוע מחשב נייד בשתי אזורים שונים בית ועבודה בדקתי אם התוכנה עם גירסה אחרונה עם נטויזן יש בעיה
ב012 עובד מצויין
כנראה ששוב חוסמים.
אם כן יש סיכוי שזו הבעיה בשינוע מחשב נייד בשתי אזורים שונים בית ועבודה בדקתי אם התוכנה עם גירסה אחרונה עם נטויזן יש בעיה
ב012 עובד מצויין
כנראה ששוב חוסמים.
כל מי שלקוח נטויז'ן שיתקשר לתמיכה שלהם. המספר הוא כוכבית שלושים שלושים ואחת.
או לחילופין - [email protected] - זה הדוא"ל של התמיכה הטכנית שלהם.
בבקשה לכתוב אימייל קצר בו אתם מפרטים את הבעיה, אולי ככה יתעוררו שם כשיבינו שזה לא לקוח אחד או שניים.
שיכירו שהבעיה מטרידה ושלא ניתן להמשיך ככה.
גם ה אפלוד שלי לשרתי RS נחתך בשני שליש.
לטענתם הבעיה של המהירות הורדה נפתרה ואילו הבעיה שהצגתי להם, שקובץ של 100 מגה יורד כקובץ של 20 קילובייט - בטיפול.
למידע נוסף :
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=9711
שבת שלום.
בבקשה לכתוב אימייל קצר בו אתם מפרטים את הבעיה, אולי ככה יתעוררו שם כשיבינו שזה לא לקוח אחד או שניים.
לטענתם הבעיה של המהירות הורדה נפתרה ואילו הבעיה שהצגתי להם, שקובץ של 100 מגה יורד כקובץ של 20 קילובייט - בטיפול.
למידע נוסף :
שבת שלום.
אני אכן בנטוויז'ן. אתם רוצים להגיד לי שנטוויז'ן חוסמים אותנו?!
אני מאוד מקווה שזו תקלה ולא חסימה, כי אם כן אני מתנתק מהם בזה הרגע. אם זו חסימה, אז זו בושה וחרפה, אנשים פה משלמים הרבה כסף להם ולאתרי אחסון כמו ראפיד שייר וכעת לא יכולים להוריד!Satyr82 כתב:ייאמר לזכותם שהם לא מתנערים מהבעיה אלא מודעים אליה.ds123 כתב:אני אכן בנטוויז'ן. אתם רוצים להגיד לי שנטוויז'ן חוסמים אותנו?!...
אם זאת הייתה חסימה הם לא היו מודים שיש תקלה....
בלינק שהבאת מהפורום של התוכנה, כתוב שם:Satyr82 כתב:כל מי שלקוח נטויז'ן שיתקשר לתמיכה שלהם. המספר הוא כוכבית שלושים שלושים ואחת.
למידע נוסף :
שבת שלום.[/quote...
enable directdownload there
איך עושים את זה?
עכשיו סיימתי לדבר עם תמיכה של נטויזין מצד אחד הם אומרים שהם מודעים לבעיית התחברות לאינטרנט (בטענת קשיי מזג האוויר
) וגם מודעים לבעיית הורדה מ RS ואתרים אחרים כאלו ולטענתם הם לא חוסמים אותנו ואין שום בעיה עם הספק אלא הבעיה בצד השני והציעו לי להמתין מס' ימים ולבדוק שוב כאשר לטענתם התלונה נרשמה ותיבדק שוב.
נראה בהמשך מה יהיה הלאה
כרגע כמעט מכל אתרי ההורדה לא מצליח להוריד.
נראה בהמשך מה יהיה הלאה
כרגע כמעט מכל אתרי ההורדה לא מצליח להוריד.
NetVISION and Rapidshare problems
More and more ppl having Netvision as ISP report strange problems(since the last 2-4 days) when they try to download from rapidshare.
A temporarily workaround for premium users would be:
1.) login to your premium zone and enable directdownload there
2.) set max connections to 1
3.) rightclick the files that cause problems and click reset
4.) max downloads can be higher than 1 to maximize bandwith usage
For free users we don't know any temporarily workaround
This is clearly a Netvision issue!
Please contact your isp and tell them about the issue and let THEM fix it.
Phone them, email them
More and more ppl having Netvision as ISP report strange problems(since the last 2-4 days) when they try to download from rapidshare.
A temporarily workaround for premium users would be:
1.) login to your premium zone and enable directdownload there
2.) set max connections to 1
3.) rightclick the files that cause problems and click reset
4.) max downloads can be higher than 1 to maximize bandwith usage
For free users we don't know any temporarily workaround
This is clearly a Netvision issue!
Please contact your isp and tell them about the issue and let THEM fix it.
Phone them, email them
זו ממש חוצפה
אנשים משלמים ממיטב כספם (ולא, אני לא מדבר על חבילה של 2.5 מגה ) ואם הם עכשיו חוסמים הורדות ישירות זה ממש לירוק לבאר שהם מתפרנסים ממנה
הרי בלעדי רוכשי החבילות הגדולות אין להם זכות קיום.ועוד רוצים שאנשים ירכשו חבילות של 30 מגה, ממש.
אם זו תקלה, כדאי שיעשו בדק בית רציני ויפתרו אותה במקום לגלגל אחריות על ראפידשייר כי באופן ידני אני מוריד מצויין משרתי ראפידשייר.
בינציים, שילמנו על פרימיום מחיר מלא ותמורה אין.
אני פניתי אליהם עם הבעיה
ואני פונה אליכם ולכל מי שאכפת לפנות אליהם ולהציף אותם עם הבעיה- ספקיות חלופיות לא חסרות!
אנשים משלמים ממיטב כספם (ולא, אני לא מדבר על חבילה של 2.5 מגה ) ואם הם עכשיו חוסמים הורדות ישירות זה ממש לירוק לבאר שהם מתפרנסים ממנה
הרי בלעדי רוכשי החבילות הגדולות אין להם זכות קיום.ועוד רוצים שאנשים ירכשו חבילות של 30 מגה, ממש.
אם זו תקלה, כדאי שיעשו בדק בית רציני ויפתרו אותה במקום לגלגל אחריות על ראפידשייר כי באופן ידני אני מוריד מצויין משרתי ראפידשייר.
בינציים, שילמנו על פרימיום מחיר מלא ותמורה אין.
אני פניתי אליהם עם הבעיה
ואני פונה אליכם ולכל מי שאכפת לפנות אליהם ולהציף אותם עם הבעיה- ספקיות חלופיות לא חסרות!
יש בעיה גם בלינקים רגילים. כשאתה מוריד רגיל בדפדפן לכאורה זה נראה שאין בעיה כי זה מוריד רק על התקשרות אחת לקובץ, ולכן קשה לשים לב לחסימה. צריך לשים לב אם אתה אכן מצליח להוריד על כל רוחב הפס. מנהלי הורדות מתגברים על זה ע"י פתיחת מספר התקשרויות במקביל. דבר זה נחסם, ולכן יש בעיות עם ה jdownloader. אני משתמש גם בו וגם ב internet download manager ושם מאוד קל לראות שכשהוא מנסה להתחבר אז הוא מצליח ליצור התקשרות אחת בלבד ולא 4 או 8 כרגיל.ohadc כתב:מה להגיד להם שיש בעיה עם JD?! הם בכלל ידעו מה זה? בלינקים רגילים הרי אין בעיה...
הבעיה היא לא ספציפית בהורדה עם JD אלא עם כל מנהל הורדות.
כשמורידים עם מנהלי הורדות או שהקובץ לא יורד בכלל או שיורד כמו לינק לא תקין שראפיד הסירה.
אם מעתיקים ומדביקים את הלינק אחד אחד בשורת הדפדפן אז הקובץ יורד במהירות מקסימלית דרך מנהל ההורדות, אבל לא לשם כך עשינו אינטרנט מהיר ומנוי פרימיום.
בנוסף - התכנים שאני מעלה לשרתי RS עולים בקצב רע מאוד - מחצית מהמהירות שהייתה עד לפני יומיים.
אין צורך לצעוק או לאיים, זאת בעיה שגיליתי לפני יומיים . כל עוד הספקית לא מתנערת מאחריות מבחינתי זה בסדר.
זה לא אומר שצריך להרפות מהם, להמשיך להתקשר אליהם כל יום, יום יום עד שיפתרו את זה.
כשנגיע לשבוע ימים והתקלה עדיין תימשך אז יהיה צורך לעבור לשלב האיומים והניתוקים. תנו להם צ'אנס.
תמיכה נטויז'ן -- [email protected] / *3031
כשמורידים עם מנהלי הורדות או שהקובץ לא יורד בכלל או שיורד כמו לינק לא תקין שראפיד הסירה.
אם מעתיקים ומדביקים את הלינק אחד אחד בשורת הדפדפן אז הקובץ יורד במהירות מקסימלית דרך מנהל ההורדות, אבל לא לשם כך עשינו אינטרנט מהיר ומנוי פרימיום.
בנוסף - התכנים שאני מעלה לשרתי RS עולים בקצב רע מאוד - מחצית מהמהירות שהייתה עד לפני יומיים.
אין צורך לצעוק או לאיים, זאת בעיה שגיליתי לפני יומיים . כל עוד הספקית לא מתנערת מאחריות מבחינתי זה בסדר.
זה לא אומר שצריך להרפות מהם, להמשיך להתקשר אליהם כל יום, יום יום עד שיפתרו את זה.
כשנגיע לשבוע ימים והתקלה עדיין תימשך אז יהיה צורך לעבור לשלב האיומים והניתוקים. תנו להם צ'אנס.
תמיכה נטויז'ן -- [email protected] / *3031
נערך לאחרונה על ידי Satyr82 ב 30/10/2009 17:26, נערך פעם 1 בסך הכל.