האם אתם מתכוונים לעבור לשידורי DTT כאשר יוצגו?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי

האם אתה מתכוון לעבור לשידורי DTT?

עובר
50
43%
לא עובר
31
27%
ניתן לשידורים קצת זמן, נראה את התגובות ואז נחליט
34
30%

סך הכול הצבעות: 115

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1677
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

מקלט DTT יעלה בסביבות ה 400 שקל. מקלט לווין שתאפשר צפייה שיתופית עולה כ 600 שקל.

צלחת לווין לעמוס + הוטבירד (לווין ארופאי עם מלא תכנים) עולה בערך 1300 שקל כולל התקנה.

התחברות לשיתוף עולה בין 300 ל 800 שקל לשנה.

נראה לי בזבוז כסף להשקיע במקלט ואנטנה כדי לקלוט 5 ערוצים.

במיוחד לחובבי הספורט - הרי מי אוהב את הפרשנים הישראלים שרק מבלבלים בשכל.. בלווין השיתופי רואים המון ספורט ישיר.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1278
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

מר י.א. צודק . זה ברכה לבטלה כול ההשקע הגדולה הזו מיצד המדינה . היו צריכים להשאיר את הלוויין בילבד . עבור 5 ערוצים . כי לפי החישוב שלי . אולי כמה אלפי אנשים יתחברו לזה . מי שירויח טוב זה טלראן היבואן . ימכור כמה אלפי ממירים מרואש למגה . ועוד כמה סופרים . והם יתקעו עים מלאי מת
רק הטכנאי קרמר

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

אני חושב שעבור הישראלי הנפוץ, תשלום של 400 ש"ח חד פעמי עבור שידורים אשר נתמכים על ידי הממשלה, ממיר אשר יוכל להירכש בכל פינת רחוב, והתקנת Plug & Play - זה קצת יותר מושך מאשר תשלום של 1300 ש"ח או מקלט לווין בשיתוף אשר גם עולה יותר וגם בעל עלות שנתית חוזרת.

אתם יכולים לא להסכים, אבל קחו לדוגמה את חברי האתר כאן אשר נחשבים ל Early Adopters, כמה מהם בעלי צלחת לווין פרטית? אני בטוח שתסכימו שלא הרבה. כמה מהם מתכוונים לעבור ל DTT - אני בטוח שתסכימו שהמספר גדול הרבה יותר.
אם אצלנו האחוזים הינם כך, תחשבו מה יקרה בכלל האוכלוסיה.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7626
נתן תודות: 376 פעמים
קיבל תודות: 342 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

תזכירו לי מה משודר בערוצים האלו ?
אה, נזכרתי, ערוץ הכנסת וחדשות בערבית.
נראה לי שאני בטוח מתחבר ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שרשור שלא נקרא #35 

שאר הערוצים אשר קיימים בחבילה ומשום מה התעלמת מהם, זוכים ל % הצפייה הכי גבוה משמעותית משאר הערוצים הקיימים בכל ערוצי yes/HOT יחדיו.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שרשור שלא נקרא #36 

מר זיו . גם היום ניתן לחבר את 5 הערוצים האלה . לא ב400 ש"ח גג 600 או 500 ש"ח . ללא צלחת . והביקוש שואף לאפס . עים ממיר לווינים . חברי הפורום יתחברו ל3 ערוצי ישראל 1+2+10 . רק בחלומות של מתקין מתחיל . הרושם שאתה מייצר שכאילו כולם מחכים . ל2/8 ורצים לעמוד בתור בסופר ליקנות את הממיר . מתי יהייה ביקוש קטן . ביום שמשדרי האנלוגים יסגרו . כול איילו שרואים עים אנטנה פנימית . ירוצו ליקנות ממיר . ואים יש להם 3 טלויזית . אז במקום ליקנות ממירים ב1200 ש,ח יתחברו להוט . באיזה מיבצע עים אינטרנט או טלפון .

כך שסתם זרקו כסף לפיל לבן
רק הטכנאי קרמר

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שרשור שלא נקרא #37 

הטכנאיקרמר,
תסתכל בראש הדף אותו אתה קורא עכשיו, 39% מהעונים לסקר ציינו שהם מתכוונים לעבור, עוד 28% ציינו שהם ממתינים לתגובות ואז יחליטו בנושא. אלו ממש לא מספרים אשר מציינים "ביקוש אפסי". כמו שכבר רשמתי מוקדם יותר:
*. שידורים אשר נתמכים על ידי הממשלה.
*. ממיר אשר יוכל להירכש בכל פינת רחוב
*. התקנת .Plug & Play
*. מחיר נמוך לעומת האלטרנטיבות.

פיל לבן או אטרקציה מרכזית - עוד מספר חודשים ונדע כולנו.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שרשור שלא נקרא #38 

אז למה החברה האלה לא היזמינו ממיר לוויני שעושה את העבודה הזו . ב600 ש"ח . הם מחכים שהמחיר ירד ל400 .
70 נישאלים מהפורום לא מיצגים חתך אוכלוסיה . כאשר יצתרכו להכניס את היד לניתוק . יגידו טוב ביגלל הילדים/האישה /הספורט נישאר בכבלים/יס . ימכרו כמה מאות ממירים . אבל לא יתרחש נס שאלפים יעזבו את הוט .
רק הטכנאי קרמר

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3720
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 194 פעמים
קיבל תודות: 212 פעמים

שרשור שלא נקרא #39 

הטכנאיקרמר, אין ספק שהמס' לא מתקרב בכלל ל40% כפי שמציג הסקר כאן, אבל גם לא מדובר בכמה אלפים בודדים.

אני רואה 4 אוכלוסיות עם פוטנציאל התחברות גבוה:
1. אנשים שרוב/כל התכנים שהם צופים בהם מגיעים מהרשת ומעוניינים רק בחדשות בעברית.
2. משפחות במצוקה כלכלית שיקפצו על ההזדמנות להתפטר מתשלום חודשי של 200 ש"ח.
3. אנשים שנרתעים/לא יכולים להתקין צלחת לווין פרטית וצופים רק בערוצים המסחריים.
4. קשישים.

ההימור שלי הוא על נטישה של 18,000-34,000 מלקוחות הוט(~900,000) ושל 8,000-17,000 מלקוחות יס(~550,000) בתוך שנה.
נערך לאחרונה על ידי Nunatak ב 05/06/2009 20:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7626
נתן תודות: 376 פעמים
קיבל תודות: 342 פעמים

שרשור שלא נקרא #40 

ziv_r כתב:הטכנאיקרמר,
תסתכל בראש הדף אותו אתה קורא עכשיו, 39% מהעונים לסקר ציינו שהם מתכוונים לעבור, עוד 28% ציינו שהם ממתינים לתגובות ואז יחליטו בנושא. אלו ממש לא מספרים אשר מציינים "ביקוש אפסי". כמו שכבר רשמתי מוקדם יותר:
*. שידורים אשר נתמכים על ידי הממשלה.
*. ממיר אשר יוכל להירכש בכל פינת רחוב
*. התקנת .Plug & Play
*. מחיר נמוך לעומת האלטרנטיבות.

פיל לבן או אטרקציה מרכזית - עוד מספר חודשים ונדע כולנו.
...
זיו,
ראשית ידוע שהנבואה ניתנה לשוטים ולכן אני מסכים עם המשפט האחרון שלך.
לגבי סקרים בכלל והסקר הזה בפרט,
יש תוצאות סקר ויש מציאות. האם אתה באמת חושב ש 39% מכלל האוכלוסייה ( בהנחה שהסקר הוא מדגם מייצג - הוא לא דרך אגב.. ) יבטלו את חבילות הכבלים או הלווין שלהם ( וכמובן ישלמו קנס בגין עזיבה באמצע מבצע - כי הריי כולנו באיזה מבצע .. ), וירכשו בכספם שלהם ממיר בשביל לקלוט חמישה ערוצים, ועוד ישראלים ?, שמתוכם כמדומני שלושה או ארבעה משודרים באוויר וניתן לקלוט אותם עם אנטנה ?
מסוספקני .. אבל שוב, ימים יגידו..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5877
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 296 פעמים

שרשור שלא נקרא #41 

לדעתי הסקר באתר מייצג אכלוסיה מסויימת בלבד, שיש לה בכלל מושג במה מדובר. אני מעריך של-70% מלקוחות של yes/hot בכלל אין מושג על מה אנחנו מדברים כאן. והם יגלו התעניינות בהתחלה, אבל די מהר ירדו מרעיון לעבור כי כמו שציינו לפני מרבית האנשים כן רוצים חבילות ספורט/ילדים/סרטים וכד', ואותם אנשים מוכנים גם לשלם על זה, וברוב המקרים הם לא משתמשים בתכנים מהרשת.
אני אישית כן אקנה את הממיר, כי אני ממש לא מוכן לשלם 200 ש"ח בחודש עבור 200 ערוצים שאני צופה באולי שני ערוצים בלבד. ואני כן מקבל את כל התוכן הרצוי מהרשת. עד עכשיו בכלל הסתדרתי ללא שידורי טלויזיה:-).
אז אם תהיה נטישה אולי תהיה של 10%, אני אישית לא מאמין שתהיה נטישה גדולה יותר

remux
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 254
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #42 

אולי זה יותר משמעותי לאנשים חדשים
הם יחשבו מה עדיף לשלם 18.000 בשש שנים או לשלם 400 ולקנות HTCP חדש כל שנה :lol:
גם אני לוחץ ctrl+w

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שרשור שלא נקרא #43 

הקשישים יש להם תחנות ברומנית , צרפתית ורוסית בכבלים
מעוטי היכולת הם הראשונים שלא יעזבו כי זה הבידור היחידי שיש לילדים .
לרוב לקוחות של הוט יש חבילה של =טלפון אינטרנט . לא יעזבו
ב90 אחוז מבתי אב יש 3-4 טלויזית . שזה ייקר את ההשקע מעל 1000 ש"ח . יהיו הרבה בתים שיצתרכו אנטנה על הגג . לזה שכתב שהוא יתחבר . בוא אחבר אותך היום ל5 ערוצים תמורת 600 ש"ח אתה מוכן ?? ל5 ערוצים לטלויזיה אחת . תהייה הראשון שמיתחבר לחבילה החדשה
רק הטכנאי קרמר

LAKI2222
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #44 

ישנה אוכלוסית צעירים גדולה החיה בשכירות ואין להם אפשרות להתקין צלחת פרטית. אותה אוכלוסיה גם כמעט ולא רואה תוכניות טלויזיה. לדעתי ערוץ 2 וערוץ 10 מספק אותם. הם צעירים ומבלים את זמנם ברשת. למה נראה לך שהם לא ישמחו לקנות את המקלט ב-400 ש"ח אותו גם יוכלו לנייד. אני מאמין שכמות הנוטשים תהיה גדולה מהערכה שכאן.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7924
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שרשור שלא נקרא #45 

ברור שצלחת לווין יותר משתלמת, אבל שידור קרקעי זה שירות שהמדינה צריכה לספק, והיתה צריכה לעשות את זה מזמן. תחשבו על דירות שכורות, ודירות סטודנטים, אי אפשר להתקין צלחת כי עוד כמה חודשים עוזבים את הדירה, וחוץ מזה יש אנשים שצופים רק בערוצים הפתוחים אז להם זה מתאים. ואם יש טלוויזיה מתאימה יוכלו לקלוט גם ללא ממיר, אז לא בדיוק עולה כמו חיבור לצלחת.
בקיצור, לא משנה כמה עלה הסיפור הזה למדינה, טוב שעשו את זה. חבל רק שלא מוסיפים עוד כמה ערוצים כמו ערוץ ספורט ו-24.

למרות הכל אני מסכים שצלחת לווין עדיפה, וחבל שזה לא תפס בארץ. לדעתי כי אין מספיק ערוצים פתוחים וכמעט הכל בשפות זרות. לעומת טורקיה נגיד שיש צלחת על כל בית ושפע ערוצים, גם בחינם, עם לא מעט סדרות וסרטים.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”