Xtreamer, מישהו מכיר?
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
אם מקבלים את הדונגל חינם עד להזמנות עד סוף יולי אני כנראה אהיה בין שפני הנסיון .
100 יורו למוצר חדש (שאולי יחליק במכס כי עדיין לא מכירים אותו) שעושה , לפחות על הנייר , בדיוק מה שאני צריך נשמע לי מעולה .
100 יורו למוצר חדש (שאולי יחליק במכס כי עדיין לא מכירים אותו) שעושה , לפחות על הנייר , בדיוק מה שאני צריך נשמע לי מעולה .
רכשתי כבר פופקורן לפני כחודשיים , עדיין לא היגיע
האם לבטל את ההזמנה לוהזמין את המצור הזה , אם באותה עלות מקבלים מוצר שווה או אף טוב יותר ?
דעתכם , תודה ?
דעתכם , תודה ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
shay820
אני לא רומז לכלום, אבל שימו לב כי כל התמונות באתר היצרן הינם CGI, כלומר המוצר לא קיים כלל כיום.
אני לא רומז לכלום, אבל שימו לב כי כל התמונות באתר היצרן הינם CGI, כלומר המוצר לא קיים כלל כיום.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
חבר'ה, אני מאוד ממליץ לכם לא לרוץ מהר מדי.
כפי שזיו כתב, כל התמונות הן CGI.
לדעתי, בעין לא מקצועית תמונות ה-screen shots של ה-GUI גם לא נראות לי אמיתיות. די ברור שזו עבודת photoshop.
חסרים המון פרטים ותמונות. תמונה של השלט, כמו שאמרו. הלינק ל-user manual לא עובד.
יש כל מני שגיאות כתיב (למשל, בעמוד על צריכת החשמל חסרה אות בסוף השורה הראשונה).
די ברור שהאתר לא נבנה באופן ממש מקצועי, אלא יותר נראה כמו אתר תדמיתי ("מיני סייט").
אני לא טוען שמדובר בהונאה, ובהחלט יכול להיות שנגלה מכשיר מדהים. אבל זה נשמע too good to be true ובכל אופן - מוקדם מדי כדי לדעת מה מקבלים. אולי בסוף יתגלה מכשיר איטי להחריד שבקושי מגיב ולא מצליח לנגן הרבה קבצים שונים?
כפי שזיו כתב, כל התמונות הן CGI.
לדעתי, בעין לא מקצועית תמונות ה-screen shots של ה-GUI גם לא נראות לי אמיתיות. די ברור שזו עבודת photoshop.
חסרים המון פרטים ותמונות. תמונה של השלט, כמו שאמרו. הלינק ל-user manual לא עובד.
יש כל מני שגיאות כתיב (למשל, בעמוד על צריכת החשמל חסרה אות בסוף השורה הראשונה).
די ברור שהאתר לא נבנה באופן ממש מקצועי, אלא יותר נראה כמו אתר תדמיתי ("מיני סייט").
אני לא טוען שמדובר בהונאה, ובהחלט יכול להיות שנגלה מכשיר מדהים. אבל זה נשמע too good to be true ובכל אופן - מוקדם מדי כדי לדעת מה מקבלים. אולי בסוף יתגלה מכשיר איטי להחריד שבקושי מגיב ולא מצליח לנגן הרבה קבצים שונים?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא הצלחתי לאמת זאת.
שוב, לא ניתן להסיק מסקנות יותר מידי עמוקות מהדבר, ייתכן וכל העסק חדש למדי והם עדיין לא התארגנו.
נחכה ונראה.
שוב, לא ניתן להסיק מסקנות יותר מידי עמוקות מהדבר, ייתכן וכל העסק חדש למדי והם עדיין לא התארגנו.
נחכה ונראה.
זה שהתמונות בתלת לא אומר כלום. יותר זול לקנות הדמייה בתלת מלשלם יום צילום לסטודיו, זה לא חדש שהמוצרziv_r כתב:shay820![]()
אני לא רומז לכלום, אבל שימו לב כי כל התמונות באתר היצרן הינם CGI, כלומר המוצר לא קיים כלל כיום....
שמוצג באתר מיוצר בתלת. אגב, גם ה- SB בהתחלה היה בתלת באתר.
ואגב, האתר נראה סופר מקצועי וידידותי. הרבה יותר טוב משאר האתרים של המזרימימים. נראה לי שהגיע הזמן
לקנות חבילת פופקורן חדשה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

רשמתי מוקדם יותר כי המפרט של ה Xtreamer מועתק מילה במילה מהמפרט של ה Popcorn Hour A-110, לדעתי זה לא ממש "סופר מקצועי".
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
Re: רכשתי כבר פופקורן לפני כחודשיים , עדיין לא היגיע
אני הייתי מבטל ולו בגלל השירות המהירcamir1 כתב:האם לבטל את ההזמנה לוהזמין את המצור הזה , אם באותה עלות מקבלים מוצר שווה או אף טוב יותר ?
דעתכם , תודה ?...
נשמע לי שיש לך איזו בעייה
תשמע, אצל הסינים "העתקה" היא דבר בסיסי כמו בקבוק חלב לתינוקziv_r כתב:רשמתי מוקדם יותר כי המפרט של ה Xtreamer מועתק מילה במילה מהמפרט של ה Popcorn Hour A-110, לדעתי זה לא ממש "סופר מקצועי"....
ב- "סופר מקצועי" התכוונתי לעיצוב ולניווט באתר, לא לתוכן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אז את הברכות הללו תביא לחברת העיצוב, לא ליצרן