איזה מוזיקה מומלצת ל"הרצה" של אוזניות?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
peter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #31 

ביום שישי הזה "ההנהלה" שלי גררה אותי לרכש לה גיתרה חשמלית (מצתאר שמתחיל מרחוק), ויחד עם גיתרה ומגבר הצלחתי לשנורר מהמוחר זוג אוזניות protech sm240 studio monitors. הם באו לי בחינם, אך לפי צירוף החברה והמחיר(220ש"ח) אני מניח שהם בינוניים ביותר.
בהתחלה הצליל שלהם היה שטוח ובהיר עד כמה שזה רק יחול להיות, והאמת שלא ציפיתי ליותר "ממתנה" :) , אך איזה פלא, לאחר רק 10 שעות הרצה התעוררו הבאסים, הצליל נהיה מפורת ממש... נהיה קיף לשמוע איתם!
אני ממשיך להריץ אותם ומפעיל אותם כל יום עם עזיבתי לעבודה, ואישתי סוגרת אותם כשהיא חוזרת(הרעש אכן מפריע לכל "הנהלה"). יוצא כ8-9 שעות ביום. בעוד שבועיים אני מתקוון לחזור לחנות ולבצעה מבחן עוור.
מצרף לינק של האוזניות, אולאי משהוא יגיב על המוצר:
http://www.techtop.co.il/protech/index. ... item_id=62
I will never be free
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace

elad2k
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #32 

peter ידידי
כמו שאמרתי אם צחקת תתעלם ממני :) וכייף להכיר עוד אנשים עם טעם טוב במוזיקה דרך אגב.
בקשר לאוזניות שהזכרת, לא יצא לי לשמוע אותם אבל שמחתי לשמוע בקשר לשינוי שהרגשת ואני בטוח שהם רק ילכו וישתפרו גם אם הם לא אוזניות ברמה גבוהה - הרגשת השינוי בסאונד שמתגבש באוזניות חדשות עם הזמן - לפי דעתי זה החלק הכי כייפי שיש, אני מתכנן בקרוב לרכוש A900 ולהתחיל את החלק הכייפי הזה מההתחלה (תקראו לי חולה נפש אם בא לכם :) ).
אלעד.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”