לא יודע לגבי נטויז'ן , אבל HDBITS.RO לא עושה בעיות בבזק בינ"ל.BigDragoon כתב:לדעתי הספק לא חוסם (NETVISION)...
אני חושב שהבעייה זה עם hd-bits.ro....
אני מוריד על מלא ה 5 מגה.

באסה ממש!staticx כתב:לא יודע לגבי נטויז'ן , אבל HDBITS.RO לא עושה בעיות בבזק בינ"ל.BigDragoon כתב:לדעתי הספק לא חוסם (NETVISION)...
אני חושב שהבעייה זה עם hd-bits.ro....
אני מוריד על מלא ה 5 מגה....

כמה סידרים יש לך למשהו מלפני שנה? בניוז יש שנה אחורה באותה מהירות כמו אתמול. PAR לא תמיד צריך, וRAR לוקח דקה שתיים (סדרות). אולי באמת הטורנטים יותר מתאימים לריפים מלאים, אבל בתור אחד שלא רואה סרטים בטלויזיה כמעט אף פעם, אלא רק סדרות, הניוז הרבה יותר נוח ומהיר. לגבי מהירות ההופעה, מה שאני מחפש יש בבוקר שאחרי השידור (שקורה באמצע הלילה אצלנו), אז זה באמת לא משנה לי.jpost כתב:- בטורנט הסדרות מופיעות לפני הניוז - בדוק.drixie כתב:שלא לדבר על תכני טלויזיה... עם איזה טורנט אתה מוריד פרק HD של סדרה שעתיים אחרי ששודרה, ברבע שעה? עם איזה טורנט אתה מוריד פרק מלפני שנה? ולגבי PAR/RAR - היום הכל נעשה ללא מגע יד אדם. קליק אחד, הולכים להכין משהו לארוחת ערב, והטלויזיה של הערב מוכנה. כמעט VOD......
- אין בעיה להוריד כל פרק גם מלפני שנתיים. בשונה מבניוז שהתוכן נעלם אחרי x ימים בטורנט הוא תמיד קיים.
- פעולת ה PAR/RAR גוזלות זמן רב, ומעמיסות את ה NAS והמחשב. הבעיה היא בעיקר בסרטים גדולים כגון בלו ריי ריפ מלאים. לקבצים אלו צריך להמתין שעה נוספת לאחר סיום ההורדה. צריך גם הרבה פעמים לחפש סיסמאות וגם מקום פנוי נוסף בדיסק לפריסה. בטורנט אין את הפעולות האלו. לאחר ההורדה ניתן לצפות בסרט....
וואלה?Shayosef כתב:לאחר המעבר שלי מ 8 מגה ל 15 מגה שמתי לב ש ASTRA איטיים יותר מ GIGANEWS, לתשומת לב המורידים הכבדים....
ישנו שירות הורדות שנקרא ניוז-גרופסzvibin1 כתב:אפשר לקבל הסבר בשפת פשוטי העם על הנושא של השרשור הזה?...

עם ה UPLOAD שיש בארץ, אף אחד לא באמת חושב שאתה מעלה קבציםdrixie כתב:כמה סידרים יש לך למשהו מלפני שנה? בניוז יש שנה אחורה באותה מהירות כמו אתמול. PAR לא תמיד צריך, וRAR לוקח דקה שתיים (סדרות). אולי באמת הטורנטים יותר מתאימים לריפים מלאים, אבל בתור אחד שלא רואה סרטים בטלויזיה כמעט אף פעם, אלא רק סדרות, הניוז הרבה יותר נוח ומהיר. לגבי מהירות ההופעה, מה שאני מחפש יש בבוקר שאחרי השידור (שקורה באמצע הלילה אצלנו), אז זה באמת לא משנה לי.jpost כתב:- בטורנט הסדרות מופיעות לפני הניוז - בדוק.drixie כתב:שלא לדבר על תכני טלויזיה... עם איזה טורנט אתה מוריד פרק HD של סדרה שעתיים אחרי ששודרה, ברבע שעה? עם איזה טורנט אתה מוריד פרק מלפני שנה? ולגבי PAR/RAR - היום הכל נעשה ללא מגע יד אדם. קליק אחד, הולכים להכין משהו לארוחת ערב, והטלויזיה של הערב מוכנה. כמעט VOD......
- אין בעיה להוריד כל פרק גם מלפני שנתיים. בשונה מבניוז שהתוכן נעלם אחרי x ימים בטורנט הוא תמיד קיים.
- פעולת ה PAR/RAR גוזלות זמן רב, ומעמיסות את ה NAS והמחשב. הבעיה היא בעיקר בסרטים גדולים כגון בלו ריי ריפ מלאים. לקבצים אלו צריך להמתין שעה נוספת לאחר סיום ההורדה. צריך גם הרבה פעמים לחפש סיסמאות וגם מקום פנוי נוסף בדיסק לפריסה. בטורנט אין את הפעולות האלו. לאחר ההורדה ניתן לצפות בסרט....
אגב, יותר מטרידה אותי האפשרות שאני גם צריך לעשות UPLOAD. חוץ מהעומס, זה גם יותר מסוכן (משפטית) מהורדה בלבד. עד היום לא תבעו אף מוריד אחד, אבל תביעות נגד משתפים יש... קל להתעלם מזה אבל יש אנשים שלא רוצים להסתכן....