מה קורה למדינה הזאת?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6782
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

truejoker כתב:
uris כתב:הטרדות של בני מעוטים (חבורות שכאלו) יש הרבה גם בצפון וגם בדרום , אני אישית היייתי עד לכמה מקרים כאלו , אין באמירה זו משם גזענות אלא ציון עובדות .
יתכן כי תחושת הקיפוח והנחיתות (שלא בצדק) גורמות לאותם צעירים לשחרר אלימות וזעם מול אוביקט (יהודי) אשר מסמל באותו רגע את כל תיסכולם.
את אותם חיות יש להעניש בחומרה ובעונש אכזרי (גם אם לא מוות)
לא יוכל להיות שנפחד לנסוע בכבישים (מצב קבוע בדרום) עקב הפרעויות נהגים , נפחד לשלוח את בנותינו לטיול בחוץ הים בגלל כל חבורות החוליגנים למנהם , ונפחד לגדל את הבקר והשדות שלנו מבלי שיגנבו לנו את הרכוש בכל פעם (מצב קבוע גם כן)
המשטרה והמדינה חייבת להתעורר ולהתחיל לטפל ביד קשה בכל חוליגן שמרים ראש.
...
אתה צריך להבין דבר אחד ויחיד , אנשים אלימים שחושבים שאלימות היא פתרון לגיטימי לבעיות , הם וזה ציטוט מספר (אני משום מה שכחתי בדיוק עכשיו את שמו אני מבטיח לומר אח"כ כי זה חשוב )" האלימות היא מפלטם של חסרי היכולת " , ובתור שכאלו הם פחדנים מעיקרם . אם ההרתעה עובדת אזי הם לא יעשו כלום , אם ההרתעה לא עובדת , אם בגלל אי רצון של המדינה/מערכת החוק ואם בגלל אזלת ידה , אזי הם מרימים ראש . שים לב שתמיד מדובר על חבורות , וזה משום שהמספר נותן להם אומץ
אי לכך ובהתאם לזאת , כול עוד הם יחשבו שאף אחד לא יעז לעשות איתם את הדין , כי הוא יחשב גזעני הם ינצלו את זה . ברגע שהמדינה ומערכת המשפט תצא מהפוליטיקלי קורקט ותראה בהם את מה שהם שהם אלימים ותחליט שזה לא משנה גזע/מין/מוצא , כולם מקבלים מדיניות הרתעה אחידה , וישמרו על זה , אזי זה יעלם
אבל אם הם יודעים שצווי הריסה לא מבוצעים במגזר , אם מסיבות פולטיות ואם מחמת פחד של המשטרה להתעמת , למה שהם יפחדו אם הם באים לחוף בת"א
...
מסכים עם כל מילה

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

הנה חזרנו לגזענות...

מציע לנעול את השרשור....

.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6782
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

למה , למה כל פעם שאנו מתארים מצב נתון מדובר בגזענות ?
האם ראית פה הכללה ?
האם ראית שנאמר משהו על הערבים כקבוצה ?
אני העדתי על מקרים רבים שהייתי עד להם בצפון ....קראנו מספיק על מקרים בדרום , ישנם כתבות גם בידעות אחרונות על המסוכנות בנסיעה בכבישי הדרום ...גניבת בקר בדרום על ידי מיעוטים היא תופעה שכיחה .
איפה כאן הגזענות ? אלו הכל עובדות ? כל מי שלא רואה את צטומן ראשו בחול !! וזה לא קשור אם אני שמאלני או ימני , כל התופעות שתארתי קיימות ונגרמות על ידי בני מעוטים (חלקם לא כולם!!))

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

אני חושב שצריך למצות את הדין עם כל אחד שעבר על החוק.

יש לצערי הרבה קבוצות שמנסות על ידי הפחדה להרתיע מהמשטרה מלעשות את עבודתה נאמנה. מן הסתם, כל הורה או בן משפחה מאמין בחפות הקרוב שלו ומפגין לטובתו. כל עוד אין נפגעים וזה בתחום החוק (שלא כמו שהיה עם הפגנות החרדים בפרשת האם המרעיבה) זה ליגיטמי ואין שום בעיה עם זה.

אני סמוך ובטוח שידי המשטרה לא ירפו ולכן אין שום צורך בהתלהמות.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #35 

ramkol כתב:הנה חזרנו לגזענות...

מציע לנעול את השרשור....

.
...
אם כול פעם שאגיב על משהו אתה תקרא לזה גזענות , זה רק אומר שהכובע שלך בוער , וחלקנו יודעים למה . אני חושב שהבהרתי היטב במה מדובר ואני לא חושב שזה גזענות , הגזענות היחידה היא בראש שלך כי השקפת העולם שלך מותקפת . אבל מה נעשה והעובדות אינן מתאימות למה שאתה רוצה שיהיה . תחיה עם המציאות , ולא יזיק לך גם לשנות את דעותיך , גם אם חבריך יגידו שעברת לצד השני
ועוד דבר , אנשים עם דעות שלך תמיד טוענים בריש גלי את המשפט האלמותי " שאני מתנגד לדיעותיך אבל אני אלחם על זכותך לומר אותן " מעניין למה תמיד אתה מתחיל עם לנעול שירשור ? כי המציאות לא מוצאת חן בעינך ? או שאתה לא רוצה לראות אותה ? או שאתה רוצה להשתיק אותה ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #36 

truejoker,

תודה על ההסבר מה זו התלהמות.

גם שרשור זה סיים את חייו לצערי.