קו VDSL NGN של בזק במהירות 1/30 מגה
וזה בדיוק מה שאמרתי קודם לכן:nir11 כתב:תיקון טעות:
ICMP לא יושב כמובן מעל MAC (שכבה 2), הוא יושב מעל IP, גם TCP ו UDP יושבים כמובן מעל IP.
האמירה ש ICMP אינו מבוסס כלל על TCP נשארת כמובן....
אני מסכים עם האמירה הבאה שלך:פעם אחרונה שבדקתי, פינגים (וכל ICMP) שייכים ל-Internet Protocol...
אני לא מסכים עם הטענה הבאה שלך:בשורה התחתונה, DUMETER יושב יותר נמוך מהמונה של ניוזליצ'ר, ככה זה צריך להיות, וזה מסביר למה הליצ'ר לעולם לא יגיע ל 100 אחוז ניצול קו. האם אתה מסכים להסבר הזה?...
DUMETER לא יושב בשכבה 2. ממש לא, הוא מתחבר ל-TCP STACK של חלונות (השם מטעה, שכן ה-TCP STACK הוא למעשה IP STACK, ואחראי לכל מה שקורה בשכבה 3 + ARPים של שכבה 2).DUMETER יושב מספיק נמוך כדי לראות כל מה שethreal רואה, ואינני רואה איזו חשיבות מצאת בכך שהוא יושב מעל winsock ולא מעל winpcap....
ethereal, לעומת זאת, משתמש ב-winpcap, אשר יושב יותר נמוך מה-STACK של חלונות (ולכן, אגב, יכול להחליף/ לעקוף את ה-STACK של חלונות לגמרי). עם WINPCAP אתה יכול לשלוח פאקט IP עם dsc mac של FFFFFFFF - מה שלעולם לא תצליח לעשות עם winsock (אחת התוכנות שכתבתי עשתה בדיוק את הדבר הזה). עם winpcap אתה יכול להחליט שפאקט מסויים לא ייכנס בכלל ל-stack של חלונות, אלא ילך למסלול אחר וכו'.
ethereal יושב נמוך יותר מאשר DUMETER, ויש לו הרבה יותר יכולות.
You are never fully dressed without a smile
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1809
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
בכותרת כתוב 30מגה,אך בהודעה הראשונה בתמונה רואים 44 - 
אכן להחזיק 30מגה NGN לוקח נתח נכבד מהמשכורת..ואני לא בטוח שכדאי לגם מי שיכול וזה לא "ידגדג" לו בעו"ש - פשוט יקר מדי
אני יודע שבעזרת ה' כשיהיה NGN באיזורי אני אקח 10מגה וזהו. מעל זה פשוט מיותר (ויקר - אפילו עם המבצעים הכי פצצות שיש)
עריכה בשלישית - נראה שלפי בזק אולי אנחנו קרובים מתמיד (צפת/ראש פינה/חצור/עמיעד וכו')
קריית שמונה,מבואות חרמון,מגאר,דפנה,מרגליות,מטולה (כל מה שקרוב מאוד אלינו) - 3/4 גמורים
אכן להחזיק 30מגה NGN לוקח נתח נכבד מהמשכורת..ואני לא בטוח שכדאי לגם מי שיכול וזה לא "ידגדג" לו בעו"ש - פשוט יקר מדי
אני יודע שבעזרת ה' כשיהיה NGN באיזורי אני אקח 10מגה וזהו. מעל זה פשוט מיותר (ויקר - אפילו עם המבצעים הכי פצצות שיש)
עריכה בשלישית - נראה שלפי בזק אולי אנחנו קרובים מתמיד (צפת/ראש פינה/חצור/עמיעד וכו')
קריית שמונה,מבואות חרמון,מגאר,דפנה,מרגליות,מטולה (כל מה שקרוב מאוד אלינו) - 3/4 גמורים
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
l33cher, אכן בבדיקות מהירות קצרות ניתן לקבל מהירות גבוהה מ 30 מגה, בגלל שהמודם מסנוכרן על 60 מגה כפי שניתן לראות בנתוני הקו. היה חשוב לי להראות זאת.
מה זה בדיוק יקר מדי ?
תעבור על פורום אודיו יוקרתי, ותראה איזה מחירים אנשים מוכנים לשלם על כבל חשמל "איכותי" למגבר, או על "פלטה לשיפור באסים ל CD". כל אחד משקיע את כספו בדברים שהוא בוחר.
מדוע מעל 10 מגה זה מיותר ?
הוכחתי שניתן להשתמש בקצבים של 30 מגה לטורנט ולניוז. הקצב לא שם רק לאתרי בדיקת המהירות, ממש ניתן להשתמש בו באפליקציות אמיתיות.
אם זה מקצר לי את זמן ההורדה משמעותית, או מאפשר לי סטרימינג של הסרט (במקום קודם להוריד את הסרט, ישר לצפות בו) זה שימושי לי.
מה זה בדיוק יקר מדי ?
תעבור על פורום אודיו יוקרתי, ותראה איזה מחירים אנשים מוכנים לשלם על כבל חשמל "איכותי" למגבר, או על "פלטה לשיפור באסים ל CD". כל אחד משקיע את כספו בדברים שהוא בוחר.
מדוע מעל 10 מגה זה מיותר ?
הוכחתי שניתן להשתמש בקצבים של 30 מגה לטורנט ולניוז. הקצב לא שם רק לאתרי בדיקת המהירות, ממש ניתן להשתמש בו באפליקציות אמיתיות.
אם זה מקצר לי את זמן ההורדה משמעותית, או מאפשר לי סטרימינג של הסרט (במקום קודם להוריד את הסרט, ישר לצפות בו) זה שימושי לי.
- l33cher
-
- חבר ותיק

לבריאות לכם
אני גם לא מוריד כבד אך לעניות דעתי 10מגה יספק מעל ומעבר את בקשותי (פרק TV ב5דקות,סרט XVID ב10דקות וכו')
אני בגישה שעד 200ש"ח כולל ספק זה ראוי,שקל מעל כבר חורג מהתקציב
עוד לא עברתי על פורום אודיו,אך אני בא מעולם הרכב (תחביב כבד) ותאמין לי שאני יודע מזה להוציא סכומים לא הגיונים,על דברים שכביכול "מיותרים" אך רק אנשים כמוני וכמוך יודעים שכיף להוציא כי התמורה שווה את זה
אני בגישה שעד 200ש"ח כולל ספק זה ראוי,שקל מעל כבר חורג מהתקציב
עוד לא עברתי על פורום אודיו,אך אני בא מעולם הרכב (תחביב כבד) ותאמין לי שאני יודע מזה להוציא סכומים לא הגיונים,על דברים שכביכול "מיותרים" אך רק אנשים כמוני וכמוך יודעים שכיף להוציא כי התמורה שווה את זה
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- l33cher
-
- חבר ותיק

אתה מוריד BLURAY COMPLETE? יש כאלה גם של 60גיגה אם אני לא טועה.spacedude כתב:שאתה מוריד פרק של 350מגה זה משהו אחד פרק של 4000מגה זה משהו אחר והרבה מאיתנו מורידים סרט של שעה וחצי של 40GB. ככה שאין מה להשוות לפרקים שאתה מוריד....
אתה צוחק? פעם העלתי רעיון והוא כמעט קיבל עור וגידים.dima_vy כתב:מה שיפה כאן, שכל אחד מזהה את הצרכים שלו, ולא עושה משהו "כי יש את זה לשכן":-)...
הצעתי לעוד כמה שכנים בבלוק שנשכיר קו עצבני מבזק או הוט,נזרוק איזה BOX בחדר שעונים של הבנין,ואני ימלא אותו עם עוד חבר בכל מה שנרצה יחד עם השכנים.
ככה כל אחד ימשוך על הרשת מה שהוא רוצה,מתי שהוא רוצה,כמה שהוא רוצה.
לצערי זה לא קרה - נו שוין
היום אפשר לקבל ב NGN את המהירויות שרציתי לפני כמה שנים
כנראה שהוא באמת יושב יותר נמוך, כי הוא צריך התקנה של ה PCAP.יושב נמוך יותר מאשר DUMETER, ויש לו הרבה יותר יכולות....
DUMETER זה כלי שמנטר דבר אחד - מהירות TRAFFIC.
אתריל, ווירשארק, זה סניפר שמשמש למטרות אחרות.
אגב, אני לא חושב שאפשר לשדר כל מני פקטות לא חוקיות עם אתריל, זה כלי לסניפינג, לא יצרן פקטות. יכול להיות שיש לו את כל היכולות האלה, שהוא עושה MAC SPOOFING ושאר מרעין בישין, הכלי הזה נכתב למטרות אחרות, ואני לא השתמשתי בו מעולם בתור פקט ג'נרטור.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5877
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 296 פעמים
אם אני לא טועה, חוק בזק מאפשר להחזיק תשתית בתוך בניין רק לחברות בעלות רישיון, ז"א אתה והשכנים לא יכולים להעביר כבלים בין הדירות (עפ"י החוק כמובן)l33cher כתב:אתה צוחק? פעם העלתי רעיון והוא כמעט קיבל עור וגידים.
הצעתי לעוד כמה שכנים בבלוק שנשכיר קו עצבני מבזק או הוט,נזרוק איזה BOX בחדר שעונים של הבנין,ואני ימלא אותו עם עוד חבר בכל מה שנרצה יחד עם השכנים.
ככה כל אחד ימשוך על הרשת מה שהוא רוצה,מתי שהוא רוצה,כמה שהוא רוצה.
לצערי זה לא קרה - נו שוין
היום אפשר לקבל ב NGN את המהירויות שרציתי לפני כמה שנים...
גם אני לפעמים מוריד BD מלא, ונכון, יש גם 60 ג'יגה, אבל זה גרסאות של שני דיסקים
ethereal משתמש ב-winpcap על מנת לבצע את הניטור מתחת ל-stack של מערכת ההפעלה. ל-winpcap יש יכולות רבות, בהן גם ייצור פאקטים כאוות נפשך, ניתוב פאקטים למסלולים אחרים בתוך מערכת ההפעלה (ובכך לעקוף את ה-stack של רדמונד) וביצוע כל מיני דברים כיד הדמיון הטובה עליך.nir11 כתב:[
אגב, אני לא חושב שאפשר לשדר כל מני פקטות לא חוקיות עם אתריל, זה כלי לסניפינג, לא יצרן פקטות. יכול להיות שיש לו את כל היכולות האלה, שהוא עושה MAC SPOOFING ושאר מרעין בישין, הכלי הזה נכתב למטרות אחרות, ואני לא השתמשתי בו מעולם בתור פקט ג'נרטור....
You are never fully dressed without a smile
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
עדכון:
בזק עדיין לא פתרו לי את הבעיה של הגדרת המהירות.
כתגובה למכתב ששלחתי לבזק בנושא המהירות הלא תקינה, קיבלתי מהם מכתב עם הצעה להתנתק ללא חיוב...
מוזר. במקום לתקן לי את ההגדרות בקו, הם מעדיפים שאני אתנתק ?
בזק עדיין לא פתרו לי את הבעיה של הגדרת המהירות.
כתגובה למכתב ששלחתי לבזק בנושא המהירות הלא תקינה, קיבלתי מהם מכתב עם הצעה להתנתק ללא חיוב...
מוזר. במקום לתקן לי את ההגדרות בקו, הם מעדיפים שאני אתנתק ?