[פוצל] שרשור pc ו-woke

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3816
נתן תודות: 231 פעמים
קיבל תודות: 309 פעמים

שרשור שלא נקרא #301 

25/12/2022 13:58  
sabres כתב:
אין אצלך אף אחד בבית כנראה.
...
ככל שהאמירות שלי מביכות יותר אותך, כך אצה מידרדר לפסים יותר תוקפניים.
הראיתי מספר פעמים, שאתה ואחרים פה, בפועל, מתקומם רק כשלבנים "מוחלפים" בשחורים, גברים בשנים, סטרייטים בהומואים. מכן מסקנה ברורה - אין כאן בעיה של הצמדות לאמת ההיסטורית (בספרי פנטזיה, כן?), אלא פשוט הדבר עצמו - חושך מהסוג שכולנו מכירים. חושך שככל הנראה נובע מהשש העמוק שמה שאתה מתאמץ בכל הכח להסתיר - הנטיות האמיתיות שלך - יתגלה. יש מי שיקרא לזה סלידה עצמית.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 338
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שרשור שלא נקרא #302 

כמובן. אשכול שלם אתה קורא לאנשים גזענים חשוכים, טוען שכולנו בארון ובעצם שונאים את עצמנו, אבל אני זה שמדרדר את הדיון לתוקפנות.
הדבר היחיד שהראת הוא שאתם כת הזויה שהסתירה הפנימית שבה אוכלת את חבריה. מצד אחד אתם אבירי הקידמה והנאורות שמבחינתם צבע העור והנטייה המינית לא משנים, ומצד שני חשוב לכם מאוד להחליף את צבע העור והנטייה המינית של כל דמות בתבל. "זה לא משנה" אבל לכם רק זה משנה ולעזאזל התוכן.

לא ברור לי למה אתה חושב שאם הייתי גיי הייתי טורח להסתיר את זה, ועוד יותר לא ברור לי למה אתה עולץ כאילו זה משהו שצריך להתבייש בו.
מה אתה עושה עם כל חברי הקהילה הגאה שגם לא סובלים אתכם? להם אתה מרשה לדבר או שגם אותם צריך לתקן?

אני ועוד רבים וטובים ניסינו להסביר לך כבר פעמים את עמדתנו. חוסר היכולת והרצון המוחלט שלך להבין והנטייה המיידית שלך לקרוא לאחרים "גזענים" לא משרתים אותך היטב.
היה מצופה שבין השעיה להשעיה תנסה ללמוד מה מביא אותך למצב כזה שהפכת לאורח בלתי רצוי בהרבה מהת'רדים שאתה משתתף בהם, אבל באמת שכנראה אין עם מי לדבר.
נערך לאחרונה על ידי sabres ב 25/12/2022 18:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #303 

אני חבר בכת? לא ידעתי. אתה מגיע כאן לרמות פארנויה שהן קליניות. כמו כן, שים לב, האמירה שמי שמתנגד ל WOKE הוא בעצמו יש לו משהו להסתיר, אינה גוררת לוגית, שמי שהוא להטב שמתנגד ל WOKE... הוא...בעצם? מה? מה הטיעון שלך? בכל מקרה, בקרב קהילת הלהטב יש רוב עצום לתומכי WOKE, כל השאר די זניחים.
ואני, בין השעיה להשעיה, אמשיך לעמוד פה מול כל אלה שאינם פרוגרסיביים, שהם פרימיטיביים, ומשתמשים בשפה תוקפנית, על סף האלימות, כדי להשתיק את כל מי שלא חושב כמוהם. אתה לא מפחיד אותי, וכמו שאולי שמת לב ואולי לא, אף אחד לא מפחיד אותי.
חוזר לרגע לזה שאני חבר כת. מה אנחנו בדיוק עושים שם? מציירים כוכב עם חמש צלעות ומעלים את השטן? תתעורר בנאדם, אתה במאה העשרים ואחת. הכת היא כת הפרימטיביים, לא שנשארו מאחור. אנחנו שומעים יום יום בחדשות מי נושא את שם יהוה לשוא ובעצם עובד את דמות אחרת לגמרי.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #304 

להתלונן על אלימות ושפה תוקפנית תוך כדי שאתה מכנה אחרים גזענים, חשוכים, פרימיטיביים, וכו'. כל השעיה אתה נהיה טרול משוכלל יותר.
אגב מקריאת הפסקה השניה אצלך אני שמח לראות שצדקתי בהנחה הקודמת שלי. רק בריאות. אתה ממש זקוק לזה.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #305 

https://eco99fm.maariv.co.il/program/%D7%98%D7%9C_%D7%95%D7%90%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%93/35564

ל
האזין מ1:30 פחות או יותר. כל האמת על החוששים מהלהטב. מוקדש באהבה לסברס

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #306 

ברור. כל מי שלא מסכים איתך זה בגלל שהוא כמובן שונא גייז ואזי בהגדרה הוא גיי בארון ששונא את עצמו.
כולם פה גייז ואתה האביר העשוי ללא חת שמגן עלינו ומגלה לנו את האמת על עצמנו.
אני מחכה בכיליון עיניים ליום שבו יחליפו איזו דמות בשר הטבעות ביהודי עם כיפה ואז כשנתנגד תוכלו גם להגיד שזה בגלל שעמוק בפנים אנחנו אנטישמים.
מאחל לך הרבה בריאות נפש.

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1511
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שרשור שלא נקרא #307 

בכל תגובה תשתמש באותה מטאפורה דמגוגית?
תרענן קצת.
תלך ל10 אנשים ממוצעים ותשאל אותם אם מפריע להם שיש אלף עם צבע עור שחור, לכמה מתוכם אתה חושב שיפריע שזה לא מה שטולקין התכוון כשחשב על הארץ התיכונה? ואת מי זה מעניין בכלל אם השחקן משחק טוב? איך זה משפיע על הסיפור? על העלילה?
אתם כמו ילד עצבני, שלא יודע להסביר למה הוא עצבני
רק חוזרים על דוגמאות מגחיכות ובטוחים שאתם ממש שנונים.

(אגב, לא יודע איך המשחק של האלף הספציפי, נשברתי די מהר כי זה פשוט היה משעמם, בלי קשר למגדר/מוצא של השחקנים).

moog
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 857
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שרשור שלא נקרא #308 

“The second thing is the total rejection from fans,” he next suggested. “I can’t believe…there has to be very few people who
remain who still like it.”
The entire, embarrassing first season of Amazon’s The Lord of the Rings: The Rings of Power is now streaming on Prime Video.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1511
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שרשור שלא נקרא #309 

סרט/סדרה יכולים להיות משעממים בלי קשר לליהוק

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #310 

25/12/2022 21:03  
sabres כתב:
מאחל לך הרבה בריאות נפש.
...
שוב אמירה תוקפנית על רקע אישי. בכל פעם שנגמרים לך הטיעונים (יותר נכון הטיעון, כי יש לך רק אחד, וגם אותו מזמן פסלנו, קברנו וכיסינו בחול), אתה עובר לאמירות תוקפניות. מה בדיוק אתה רוצה שאענה לך על זה?

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #311 

העונה הראשונה של שר הטבעות-טבעות הכח הייתה על הפנים. מכל כך הרבה סיבות. WOKE הוא לא אחת מהן. זה פשוט היה גרוע ומשעמם לעיתים קרובות.

moog
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 857
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שרשור שלא נקרא #312 

Another One Bites the Dust
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #313 

לא ייתכן, הרי WOKE זה ריווחי!
מחכה בכיליון עיניים לסדרה הבאה שלהם על Witcher שמרגיש שהוא בעצם אשה ולהאשמות שלהם את קהל הצופים ב"טרנספוביה" או באיזה קשקוש מטופש אחר.
מה שטוב בעדת ה-WOKE זה שהם מכלים את עצמם. כן יירבו.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 66529
שם מלא: ערן
נתן תודות: 442 פעמים
קיבל תודות: 4031 פעמים

שרשור שלא נקרא #314 

עכשיו הווקסטים נעלבים בשמם של אנשים כחולים דמיוניים :lol:

toxin
סמל אישי של משתמש