כן. שילוב של מס' בעיות: חג (ראש השנה הסיני), קורונה ובנוסף גם בעיות או עיכובים עקב בעיות מלאי.04/02/2023 22:35elxyzad כתב: הזמנתי ב22.12! הרבה זמן לא קרה לי דבר כזה.. אני אחכה, לא בוער לי.
הם שולחים לך או שאתה קונה רגיל?...
שולחים לי ללא עלות.
כן. שילוב של מס' בעיות: חג (ראש השנה הסיני), קורונה ובנוסף גם בעיות או עיכובים עקב בעיות מלאי.04/02/2023 22:35elxyzad כתב: הזמנתי ב22.12! הרבה זמן לא קרה לי דבר כזה.. אני אחכה, לא בוער לי.
הם שולחים לך או שאתה קונה רגיל?...
פשש יפה. אתה יכול לארגן לך cluster מטורף עם כל הבורדים ששולחים לך.. מה אתה עושה איתם אחר כך?05/02/2023 10:21tzah כתב: כן. שילוב של מס' בעיות: חג (ראש השנה הסיני), קורונה ובנוסף גם בעיות או עיכובים עקב בעיות מלאי.
שולחים לי ללא עלות....
1) כרגע הכל שמור בצד. אין לי סבלנות עם כל ההתעסקויות הללו אלא אם כן זה ספציפית קשור לסקירה טכנית. אבל היי..05/02/2023 19:59elxyzad כתב: פשש יפה. אתה יכול לארגן לך cluster מטורף עם כל הבורדים ששולחים לך.. מה אתה עושה איתם אחר כך?
נזכרתי שיש לי אייפון 11 בבית, תוצאות מאוד גרועות של מקסימום 300 מגה וזה מתאים לתלונות הקבועות של אנשים על הדרייבר mt76 ואייפונים.....
1) תודה. אני אנסה רשימה מסודרת של כל הלוחות שיש לי.06/02/2023 9:53elxyzad כתב: 1. אחלה orange pi, יש לי 3lts. אם אתה רוצה להיפטר מהם, אני יכול לעזור לך
2. כן, זה לא תקין מה שיש אצלך..
יש לי גם macbook m1 בבית, הwifi שם עובד מצוין, אפילו הכי טוב. הבעיה היא רק באייפונים....
אגב. עדכון קצר06/02/2023 9:53elxyzad כתב: 1. אחלה orange pi, יש לי 3lts. אם אתה רוצה להיפטר מהם, אני יכול לעזור לך
2. כן, זה לא תקין מה שיש אצלך..
יש לי גם macbook m1 בבית, הwifi שם עובד מצוין, אפילו הכי טוב. הבעיה היא רק באייפונים....
Orange pi 5? לא הזמנתי. יש לי מספיק כח עיבוד בבית.. יש לי cluster של כמה בורדים שעושים לי אוטומציה של build, test וכאלה..09/02/2023 18:25tzah כתב: אגב. עדכון קצר
שאלתי את החברה. כנראה עוד שבוע ימים, או פחות יהיה מלאי ל- Orange Pi 5
איזה מודל הזמנת. עם 8GB או 16GB RAM ?...
הבנתי.09/02/2023 19:09elxyzad כתב: Orange pi 5? לא הזמנתי. יש לי מספיק כח עיבוד בבית.. יש לי cluster של כמה בורדים שעושים לי אוטומציה של build, test וכאלה..
שלחתי הודעה למוכר של המתאם, הוא הולך לקבל dispute ברגע שמתאפשר לי...
הכל זרוק על שולחן בבלאגן גדול....
10/02/2023 13:34elxyzad כתב: התקנתי עכשיו את הsnapshot האחרון.
- Wed עדיין לא עובד בגרסה הזאת, אני אבנה גרסה מתוקנת כשיהיה לי זמן..
- נראה שהבעיה שהייתה לי עם המהירות של הsfp הסתדרה, כל ריסט המהירות תקינה.
- כצפוי הלדים של הwifi עובדים עכשיו....
בטח שעובד, אני מחובר לסיב של פרטנר ומחבר ישירות מודול sfp. עובד מצוין. עד לפני הפאטצ'ים האחרונים שהכניסו לקוד, הייתה לי בעיה שלפעמים אחרי ריסט המהירות הייתה אפסית, ריסט נוסף היה מסדר את זה.11/02/2023 13:06tolaat01 כתב: שניהם עובדים עם הסיבים בארץ?זה הדבר היחיד שלא ברור לי בכל השרשור - לא ראיתי מישהו שבפועל חיבר לסיבים ולאיזו חברה....
11/02/2023 13:20elxyzad כתב: בטח שעובד, אני מחובר לסיב של פרטנר ומחבר ישירות מודול sfp. עובד מצוין. עד לפני הפאטצ'ים האחרונים שהכניסו לקוד, הייתה לי בעיה שלפעמים אחרי ריסט המהירות הייתה אפסית, ריסט נוסף היה מסדר את זה....
חשבתי על זה.. אף אחד לא אמר כמה הוא היה מוכן לשלם.11/02/2023 13:41tolaat01 כתב: עם הידע שלך והניסיון עם הבננה 3 אתה יכול להכין יחידות מקוסטמות לפי דרישה ולמכור.
לדעתי יהיה שווה להרבה מאוד אנשים לשלם אקסטרה ולקבל יחידה מוכנה....