אני נתקל בבעייה לגזור קובץ מTorrentDownload למיקום אחר, זאת הודעת השגיאה שאני מקבל
[img]http://[/img]
ניסיתי לנבור בתוכנה אך ללא הועיל, pixies אולי יש לך רעיון???
זה בטח נוגע להרשאות תיקייה , ניסיתי לגזור גם דרך File Manager וגם שם התקבלה הודעת שגיאה, להעתיק את הקובץ אין לי בעיה אך לגזור הוא לא נותן.
[img]http://[/img]
אשמח לעזרה
לא נתקלתי בזה בעצמי, אבל אני מנחש שהקובץ הזה עדיין נמצא ברשימות הטורנטים בממשק התוכנה, ולכן הוא עדיין נעול.
תסיר אותו מרשימת הטורנטים ואז אני מאמין שתוכל להזיז אותו.
אם אתה עדיין רוצה לשתף את הקובץ הזה (לעשות לו Seeding), אתה יכול להזיז את הקובץ ע"י קליק ימני עליו בממשק הביטורנט וקביעת תיקייה חדשה. האופצייה נקראת Set Location. לא הכי נוחה, כי אין כפתור Browse וצריך להכין מיקום מראש עם Copy-Paste.
בכל מקרה, לא מומלץ להזיז קבצים דרך ה-Windows, כח זה סתם ייקח לך הרבה זמן. תמיד מומלץ לעשות את זה דרך ה-File Manager, ואז העברת קבצים, גם ענקיים של 10GB, לוקחת שבריר שנייה כי הוא רק מעדכן לקובץ איפה הוא נמצא ולא באמת מזיז אותו פיזית.
אם זה עדיין לא עובד, תלך ב-File Manager תיקייה אחת/שתיים למעלה, ותקליק על ה-Permissions (שדה עם אותיות rwx) של התיקייה הראשית בה נעשות ההורדות, ותן זכויות כתיבה וקריאה לכל הקבוצות, כך שתראה 3 פעמים rw. זה אמור לפתור את הבעיה.
אני שמח לשמוע
אני עם השרת שלי כשבוע וחצי בינתיים בגרסת BETA כיוון שהזמנתי זיכרונות מאיביי 2 מודולים - אחד יצא תקין ושני לא תקין מחכה שיחליפו וישלחו אחר
בנוסף צריך לקנות דיסקים עבור רייד (זה לא בעיה) וסוויץ של גיגה
בעזרת הפורום הענק פה הגדרתי את כל ההגדרות לצורך בדיקות
השרת עובד אצלי 6 ימים ברציפות שזה אדיר מבחינתי לצורך הורדות בטורנט ובידקות יציבות
drbrain כתב:אני שמח לשמוע
אני עם השרת שלי כשבוע וחצי בינתיים בגרסת BETA כיוון שהזמנתי זיכרונות מאיביי 2 מודולים - אחד יצא תקין ושני לא תקין מחכה שיחליפו וישלחו אחר
בנוסף צריך לקנות דיסקים עבור רייד (זה לא בעיה) וסוויץ של גיגה
בעזרת הפורום הענק פה הגדרתי את כל ההגדרות לצורך בדיקות
השרת עובד אצלי 6 ימים ברציפות שזה אדיר מבחינתי לצורך הורדות בטורנט ובידקות יציבות
אליו עוד דברים אתה עושה עם השרת ?
...
storage לכל דבר, שיתופים ל HTPC שלי
שיתופים למחשב האישי
תודה, האמת שזה מה שהחלפתי ראשון
שמע יש התקדמות, הוצאתי סטיק של זכרון כרגע אני עובד עם 2 ג'יגה במקום 6
כשהשארתי עם 4 ג'יגה עדיין היו קריסות
שהוצאתי את הסטיק ה 2 ונשארתי עם 2 ג'יגה בנתיים טפו טפו זה עובד
pixies זה הסתדר חלקית, שמתי לב שגם אם אתה מוחק את ההורדה מTransmisson זה עדיין לא מאפשר את העברה, כנראה אחרי Restart או פרק זמן מסויים, (עדיין לא סגור על זה ב100%), מה שכן מיידית הוא לא נותן לעשות את העברה!
אגב, בזמנו המדריך שלך (המצוין אגב..) היה לFreenas, אני עוד מלכתחילה התקנתי את Nas4Free אז כמו שאתה מבין חלק מהגדרות הן שונות מהמדריך שלך או שהתווספו, ייתכן שההגדרות שלי הם לא ב100% חופפות למדריך שלך.
נערך לאחרונה על ידי eliy1970 ב 15/12/2012 22:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן, מוגדר אצלי פחות או יותר אותו דבר.
הבעייה קורית גם בהעברה בעזרת ה-File Manager, או רק דרך ה-Windows?
אני פשוט התרגלתי לעבוד ישירות עם ה-File Manager. הרבה יותר נוח ומהיר לדעתי.